cojo Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 salut, e cineva pe aici care merge wknd asta sa se dea pe Selena? eu as pleca din Bucuresti de sambata, cu intoarcere duminica si cautam tovarasi de drum. daca ati avea si o platforma ce baieti de comitet ati fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Umm... ce e Selena/Bacau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Umm... ce e Selena/Bacau? ma gandeam si io.. ce e Selena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 (editat) de bou' ala care merge cu 300 sigur stiti. de circuite nema. http://www.selenamotorsport.ro/index1.php gogelu' are raspuns la multe intrebari din doua cuvinte Editat Septembrie 15, 2009 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 de bou' ala care merge cu 300 sigur stiti. de circuite nema. http://www.selenamotorsport.ro/index1.php gogelu' are raspuns la multe intrebari din doua cuvinte am auzit de sinusigasu ala de 300.... la Selena e karting.... e ff misto nu cred ca o sa lase cu mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 (editat) am auzit de sinusigasu ala de 300.... la Selena e karting.... e ff misto nu cred ca o sa lase cu mobre. Sigur lasa cu mobre si e chiar ieftin, adica 20 ron/ora (daca a ramas pretul de anul trecut ) Editat Septembrie 15, 2009 de Neamtu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Sigur lasa cu mobre si e chiar ieftin, adica 20 ron/ora (daca a ramas pretul de anul trecut ) super!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 am fost noi in vara (cand a fost intrunirea de la bacau) si am dat 20 de lei pe ora http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 am fost noi in vara (cand a fost intrunirea de la bacau) si am dat 20 de lei pe ora http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f asa da!!!! pe circuite!!! da da da.. nu pe strazile publice.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 asa da!!!! pe circuite!!! da da da.. nu pe strazile publice.... Pseudocircuite, te rog frumos. Ia, sa-ti zica baietii, de cate ori au reusit sa schimbe a treia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Pseudocircuite, te rog frumos. Ia, sa-ti zica baietii, de cate ori au reusit sa schimbe a treia? E buna si aia ! Pe AMC crezi ca schimbi a 2-a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Cica ploo sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Septembrie 18, 2009 Autor Share Postat Septembrie 18, 2009 n-am avut acces la net 2 zile si abia acum am reintrat. vad 1 pagina jumate de chat, dar concret nu vine nimeni. va ro eu frumos folositi messenger pt replici din astea care nu au nicio legatura cu intrebarea. in weekend nu ploua. Mesaj completat va ro eu frumos folositi messenger pt replici din astea care nu au nicio legatura cu intrebarea. sorry, eram pe fuga ca pierdeam avionul si netul pe telef mergea oribil, am citit in diagonala reply-urile. se pare ca vremea va fi numai buna de pista, usor innorat si mai racoare. ne-om vedea acolo daca va hotarati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefbure Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 n-am avut acces la net 2 zile si abia acum am reintrat.vad 1 pagina jumate de chat, dar concret nu vine nimeni. va ro eu frumos folositi messenger pt replici din astea care nu au nicio legatura cu intrebarea. in weekend nu ploua. Mesaj completat sorry, eram pe fuga ca pierdeam avionul si netul pe telef mergea oribil, am citit in diagonala reply-urile. se pare ca vremea va fi numai buna de pista, usor innorat si mai racoare. ne-om vedea acolo daca va hotarati. sal ai ajuns pina la urma la Bacau?cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate