marius_stp Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 am un rs 50 si vreau sa sune putin mai agresiv.. ce pot sa fac? si pe bune pls ca stiu ca o sa radeti ca ii de 50. se poate schimba toba sau ceva de genu? nu suna rau dar simt k are mai multe de oferit. sa nu imi spuneti sa imi iau alta k ii buna si asa daca nu se poate face nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 schimba-i toba, sau daca e prea scump da-o jos pur si simplu sau gaureste-o (dar probabil ca o sa pierzi putere asa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 scuze....dar nu ma pot abtine: pune-i motor de 1000! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 (editat) [lamermode] Noah... Nu ashea mah Kristake. Omu tre' sa-i puna un motor tunat de Sachs MadAss 50 daca vrea sa se auda mai bine. [/lamermode] Deoarece motorul de RS 50 e in doi timpi si pe deasupra e foarte mic nu vei putea sa scapi de brrinn-brriiin-ul pe care-l produce. Poti incerca sa-i schimbi toba, dar chiar si asa 'fondul' sonor va ramane acelasi. Editat Aprilie 18, 2006 de SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 ma am auzit ca daca ii pui o finala de mobra se aude mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 punei toba finala racing am avut eu una si se auzea tare da nu si bine:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 nu suna rau!! vreau sa sune agresiv! sa se auda cand vin si sa intorc capete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 nu stiu daca poti sa o faci asa....adik cu sigurantza nu o poti face sa sune asa.....am eu o toba racing de la un scuter daca vrei.....imi zici ....mi se pare ca e polini..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 unde ma sa intoarca capu la 50 cc ai tai nu ai ce sa ii faci e in 2t astepta sa te faci mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 poate sa intoarca capu sa rada de tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 pai da sa rada:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 (editat) SA RADA? pai ei nici pe bicicleta nu merg:blink: sa rada de mine cand oi fi cu rsu de 125 ca ma dau jos si de nu ii targ un carbon in dinti si o casca de ramane lat multi parliti care habar n au da ce sa faci traim in rumania sorry de expresie da ma suparat asta si stiu ca asa o sa fie Editat Aprilie 21, 2006 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 bai baiatule eu am rs si nu prea mi-am gasit nasu la 125 da pana la urma rs 125 e o drujba dao dreaq ca zici ca e polizor e o panarama ce mai vrei alceva azi m-am dat cu gsx-r si nu prea mai as merge cu rs-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 SA RADA? pai ei nici pe bicicleta nu merg:blink: sa rada de mine cand oi fi cu rsu de 125 ca ma dau jos si de nu ii targ un carbon in dinti si o casca de ramane lat multi parliti care habar n au da ce sa faci traim in rumania sorry de expresie da ma suparat asta si stiu ca asa o sa fie Mda, croitorashul cel viteaz. Cu diferentza ca ala din poveste nu avea totusi carboane la dispoitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 faceti voi misto da yo astra pot sa im iau la varsta asta nush care e problema chiar daca e o drujba va fi drujba mea pe care alti si ar dori sa o aiba dar sunt terminati daca rad de ceva pentru care cineva munceste sa isi ia acel lucru si este mandru nu tre sa te (cuvat ura) in gustu omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 (editat) faceti voi misto da yo astra pot sa im iau la varsta asta nush care e problema chiar daca e o drujba va fi drujba mea pe care alti si ar dori sa o aiba dar sunt terminati daca rad de ceva pentru care cineva munceste sa isi ia acel lucru si este mandru nu tre sa te (cuvat ura) in gustu omului ba esti prost???? nu intelegi ca si io am rs. dreaq ca nu iti ei vrun r1 pur si simplu se aude rau la sunet nu mai te contrazice tu ma viteazule stai calm Editat Aprilie 22, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Pune turbo pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Pune turbo pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Pune turbo pe ea e pe sistem domne...hai frate nu mai fi asa froasat mai alexutzzz...c dreaq..pana la urma o sa ai un moto p care multi carcotas ar vrea sa il aiba(asta dak zici ca iti iei rs) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Pune turbo pe ea Sau macar NOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 fai plinu si da`i foc sa vezi ce sunete frumoase scoate...sigur o sa se uite lumea pe strada ...unii o sa si fuga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Sau unii o sa se incalzeasca la ea ,aurolacii peste noapte .Sper sa nu te superi ,caci glumim...daca te deranjeaza ,zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 pe mine nu ma deranjeaza chiar daca o sa sune ca o drujba o sa fie drujba mea si nus ofticat pe voi sunt ofticat de aia care o sa rada si stiu ca o sa fie dar........... nu mai conteaza si imi iau rs 100% caut de nebun ceva bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Eu am scos cu toba de carbon Yoshimura un sunet excelent din motorul meu dar de tinut minte ca toba este racing si motoru in 4T Stiu pe cineva care are toba de carbon pe RS si nu este o mare diferenta nici la performanta nici la sunet (este o schimbare dar nu prea mare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate