Bogdan Secelean Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 hell's gate La ce traseu a fost -mai ales pe paraie -nici nu e de mirare ca trialisti ca Dougie Lampkin si Graham Jarvis (pe care i-am vazut si la Bucuresti la Trialul Indoor din Sala Polivalenta din 1998 si 1999) au castigat. Parca e altceva fata de ce am vazut inainte...din pacate conditia fizica nu ne mai ajuta, asta e, ca sa fie fun si pt. noi ar trebui sa avem trasee adecvate, nu sa ne chinuim pe cele dificile, care trebuie lasate meseriasilor...din pacate pe la curse interne mai nou vad numai prologuri de trial si alte nebunii pentru care trebuie sa te antrenezi calumea...cine are timp si nu mai e pamant de flori ca unii dintre noi. Degeaba mai stii sa mergi ca inainte daca fizicul nu mai ajuta...dupa cateva caderi d-alea esti terminat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoran Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Chiar ca este vorba de big balls. Cred si sper ca au facut traseul ala de 10 ori la picior inainte, altfel este inconstienta sau putea fi un episod de Discovery chanel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Chiar ca este vorba de big balls.Cred si sper ca au facut traseul ala de 10 ori la picior inainte, altfel este inconstienta sau putea fi un episod de Discovery chanel. Si pe la noi pe traseul din padina -simon sunt zone similare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 interesant si amuzant. am vazut acelasi clip (pe wimp.com) si direct la voi m-am gandit. stupoare cand am venit sa postez link-ul ma rog, foarte tare, dar nu as face asa ceva personal (am si eu o mica inclinatie enduro - nu destul incat sa imi iau motocicleta enduro, dar aproape). nu neaparat de frica pentru viata mea, dar pentru motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 in cazul in care a mai fost postat - sincer imi cer scuze dar e prea frumos tot respectul pt cei doi motociclisti http://video.click.ro/video-Cel_mai_pericu...munte-1069.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Si pe la noi pe traseul din padina -simon sunt zone similare unde in padina? m-am dat asta vara pe acolo si nu am vazut sper ca am ratat eu traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Chiar ca este vorba de big balls.Cred si sper ca au facut traseul ala de 10 ori la picior inainte, altfel este inconstienta sau putea fi un episod de Discovery chanel. NA I MINTE SA TE DAI PE ACOLO.BRRRRRRRR!NEVER!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Psihologic e greu, ca poteca nu e asa de ingusta. Zic ca daca ai delimita un traseu ca si ala, da fara hau ala in jos, multi s'ar descurca. Dar cu hau ala, nu e de facut. Cred ca avea in loc de camelbak parasuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 unde in padina? m-am dat asta vara pe acolo si nu am vazut sper ca am ratat eu traseul Traseul incepe chiar din spatele cabanei Padina,poti merge pana in Saua Strunga cu aproape orice motocicleta enduro sau turing pe urma este dificil oarecum asemanator cu drumul din filmuletul de mai sus singura diferenta ca daca este sa cazi poti sa mai scapi cu putin noroc pe urma urmezi drumul spre Simon prin padure super traseu /index.php?showtopic=61163 Daca cei din poze ar fi avut motociclete de enduro ar fi putut continua traseul pana la capat Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=oK-M3boGcyo Mesaj completat in alta ordine de idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Traseul incepe chiar din spatele cabanei Padina,poti merge pana in Saua Strunga cu aproape orice motocicleta enduro sau turing pe urma este dificil oarecum asemanator cu drumul din filmuletul de mai sus singura diferenta ca daca este sa cazi poti sa mai scapi cu putin noroc pe urma urmezi drumul spre Simon prin padure super traseu /index.php?showtopic=61163 Daca cei din poze ar fi avut motociclete de enduro ar fi putut continua traseul pana la capat Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=oK-M3boGcyo Mesaj completat in alta ordine de idei multumesc mult! cand se face cald am sa dau o fuga in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 10, 2010 Autor Share Postat Martie 10, 2010 multumesc mult! cand se face cald am sa dau o fuga in zona si jandarmii montani o sa dea o fuga dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 si jandarmii montani o sa dea o fuga dupa tine pai atunci nu ma duc...am fost anul trecut de la bolboci la piatra arsa dar de acolo am vazut ca nu aveam voie asa ca nu ma bag pe unde nu am voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 12, 2010 Autor Share Postat Martie 12, 2010 http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/stu...iding-11100.htm e de ras. de obicei nu pun de-astea dar asta mi s-a parut tare haios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmyn Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 care stie de unde se poate descarca acest film ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Il am eu, daca vrei ti-l trimit prin messenger(serslabescu) sau il pot pune in share pe odc Mesaj completat o mica corectie cu scuzele de rigoare, am doar Dirt Wise, nu Advanced... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoran Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 care stie de unde se poate descarca acest film ? De aici il poti cumpara: http://www.shanewatts.com/catalog/dvds. Transportul era doar 5 USD, anul trecut! Presupun ca n-a scumpit intre timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Ervin si Tudor la Gas Gas test drive. Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 un filmulet interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Romanian extreme adventure 2009. Super montaj si super comentator. Face un admin topicu asta sticky? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Romanian extreme adventure 2009. Super montaj si super comentator. Face un admin topicu asta sticky? hahahahhahaha da, cu adevart super ....la superlativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Bai frate...!!!!!!!!!!!!! DA !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Am vazut la TV filmul .. acum cca. 9 luni.... Este disponibil pe DVD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 29, 2010 Autor Share Postat Martie 29, 2010 Face un admin topicu asta sticky? multumim de link. pentru echidistanta fata de toti organizatorii de concursuri, nu cred ca trebuie facut sticky. Si crede-ma ca sunt cel mai mare fan al Rom Extr Adv :-) O sa apara in curand un topic destinat REA 2010 in sectiunea concursuri si o sa-l punem si acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 multumim de link.pentru echidistanta fata de toti organizatorii de concursuri, nu cred ca trebuie facut sticky. Si crede-ma ca sunt cel mai mare fan al Rom Extr Adv :-) O sa apara in curand un topic destinat REA 2010 in sectiunea concursuri si o sa-l punem si acolo Ionut, ai inteles gresit, eu ma referam la un sticky cu topicul intreg, filmari enduro adica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate