Matei Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Acum ca am kit'ul acasa am alta problema.... la cine sa-l instalez. vreau ca mecanicul la care voi apela sa mai fi instalat pana acum un dynojet dar nici nu vreau sa stau de capul lui 3 saptamani pana se apuca de treaba. care este cel mai potrivit? pe cine recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Cica ar fi cei de la United Motors ,dar eu unul NU recomand sub nici o forma service-ul United Motors ,habar nu au pe ce lume traiesc ,dar sunt buni la luat bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Problema e ca United Motors sunt singurii care dispun de un stand de testare Dupa ureche poate sa iti instaleze oricine, dar cand te bagi la reglaje fine diagrama de putere si cuplu e sfanta. Sper ca au invatat sa foloseasca standul...oricum, Indianu' de la UM e vulpoi batran si cred ca stie ce face. E drept, e scump service-ul la ei, da' stii cum vine vorba: " Dai un ban da' stii ca nu-l mai ai " Eu, unul, mi-am bagat personal manutele prin carburatie/admisie /evacuare la ultima moto (Dominator ), si am fost multumit de rezultat, cel putin ca "feeling" al motorului, dar nu bag mana in foc ca pe hartie am iesit mai "in fata" . Sfatul meu ar fi sa te documentezi cat mai bine si sa instalezi singur ce e de instalat, si daca nu esti multumit de rezultat abia atunci sa apelezi la servicii care implica mai mult sau mai putin $$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 e cam greu de instalat singur... mai ales ca trebuie date niste gauri in carburatoare... am inteles ca Masinuta de la UM ar fi si el bun...? dau azi tel si ma informez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 O intrebare: de unde l-ai luat? Ca ma bate si pe mine gandu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Dyno pe sv650 .. nu mai bine o vinzi si iei un tlr1000 sau un sv1000 ? S-ar putea sa iesi la aceeasi bani. Da putere mai multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Du-te la United Motors, ei sunt dealeri Dynojet si au oameni calificati pentru Dynojet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Dyno pe sv650 .. nu mai bine o vinzi si iei un tlr1000 sau un sv1000 ? S-ar putea sa iesi la aceeasi bani. Da putere mai multa. Pai problema e ca i-am comandat deja toba GPR (chestie de gargauni) si ma pregatesc sa-i comand filtru de aer K&N (asta mai mult din ratiuni practice decat din motive de gargauni), asa ca un dyno se potriveste manusa aici. Si nu, n-as iesi la aceeasi bani, ca am facut si calculul asta. Ce-i drept, nici la aceeasi putere. Dar Lilith merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Pai problema e ca i-am comandat deja toba GPR (chestie de gargauni) si ma pregatesc sa-i comand filtru de aer K&N (asta mai mult din ratiuni practice decat din motive de gargauni), asa ca un dyno se potriveste manusa aici. Si nu, n-as iesi la aceeasi bani, ca am facut si calculul asta. Ce-i drept, nici la aceeasi putere. Dar Lilith merita Agree .. merita. Apropos de filtru : vezi ca eu am comandat deja filtru BMC si din cite stiu marti-miercuri vor fi disponibile doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 O intrebare: de unde l-ai luat? Ca ma bate si pe mine gandu ... am incercat sa-l iau de la united motors dar pt ca am o mobra rara au zis ca nu aduc kitu' l-am comandatd din state prin lipton - recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Multumesc pentru raspuns. Intre timp l-am gasit la louis si l-am si comandat Sa ma tii la curent te rog cu montarea, sunt curios cum merge toata treaba. Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate