bob66 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 (editat) salutare oameni stie careva de unde pot procura un surub pentru jug? a zburat in mers, nici nu stiu de cand nu-l mai am. la mine la reprezentanta (united motors) il aduc la pretul de 27 EUR in timp destul de mare (o luna, doua, etc). banuiesc ca nu e vital surubul ca altfel nu mai stateam acum de vorba, dar vreau sa-l pun la loc. si daca sunt si posesori de cagiva pe aici, poate imi imprumuta si mie cineva plasticul ala din fata (duct air inlet) ca e 45 EUR in catalog.. (am inteles ca sunt baieti pe aici care reproduc dupa un tipar) .. tot in timpul mersului a zburat, s-a rupt de la vibratii.. surubul dat disparut (se ofera recompensa ) Editat Aprilie 20, 2006 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 stai asa ca nu inteleg...ti-au cerut 27 de euro pe un SURUB ?????????? Sau te-ai exprimat gresit si e vorba de o piesa specifica? Suruburi gasesti oriunde, ce mare lucru...doar nu e placat cu aur si tratat cu zeama de titan TRAIASCA JUGUL SUPREM !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 stai asa ca nu inteleg...ti-au cerut 27 de euro pe un SURUB ?????????? Sau te-ai exprimat gresit si e vorba de o piesa specifica? Suruburi gasesti oriunde, ce mare lucru...doar nu e placat cu aur si tratat cu zeama de titan TRAIASCA JUGUL SUPREM !!!!!!! am adaugat si poza.. pare un surub, nu o piesa, are filet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Incarca sa il faci la strung ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Aprilie 21, 2006 Autor Share Postat Aprilie 21, 2006 pai il fac eu, da am pus topicul poate mai are careva cagiva si imi sare in ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Vezi DDU, Floricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 45E pentru air inlet?, sa il ii bag vreo 3 tuburi de super glue ca m-am ars daca il pierd . Scuze ca sunt putin offtopic, nu m-am uitat cu atentie, dar data viitoare ma uit sa vad cum este la mine si iti spun, dar din amintiri, parca este o piesa intreaga mai mare, cu un inbus pe centru? Oricum cred ca se reproduce usor pe strung. Am sunat de curiozitate la united si mi-au cerut 200E + 150E transport (daca vreau sa mi-o aduca special mie) pentru o piesa. Pe net o cumpar cu 100..120$ cu transport cu tot. E frumos? bob esti din Bucuresti? Poate facem schimb de impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Hristos a inviat ! Sorry ca am lipsit ceva vreme de pe forum! Sezi bland! Daca se poate reproduce te ajut cu modelul !!!! Am primit si e-mailul tau se rezolva! Parca am telefonul tau!!! daca nu dami-l in PM ... ne vedem saptaman asta ca sa fii Apt de 1-2 mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 hai ca v-am dat mail la amandoi as vrea s-o rezolvam sapt asta ca vineri plec din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate