atomis Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Azi am reusit sa ne adunam ceva motoristi din Suceava cu gandul sa facem o plimbare pana la Bicaz - baraj.. In drumul nostru am oprit la ceea ce se numea aniversarea Soimilor Nemteni....... Am fost primiti mai bine ca la orice intrunire moto.. Pe langa faptul ca intrarea in camping a fost moca am fost serviti si cu o palinca ( curata frate) si cu o fasole de am lins blidu' ala.... Una peste alta JOS PALARIA.. AAAAAAAAAAAAAAA. Am primit si insigna .. E prima data cand particip la o actiune a celor din Tg Neamt dar o sa fac tot posibilul ca pe viitor sa nu mai lipsesc. Poze maine ca nu am aparatul la mine.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raptor_4_u Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 FREE WOLF PIATRA NEAMT....... santem foarte placut impresionati de organizare, unde ati dat dovada de un profesionalism rar intalnit la festivalurile moto. Si nu uitati ca FREE WOLF va fi mereu aproape la bine si la rau. Mai dureaza un pic si apar si pozele. Multumim organizatorilor ..........FOARTE TARE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 BRAVO "SOIMII" . MULTUMIM PENTRU PRILEJUL DE A FI DIN NOU ÎMPREUNĂ. SUPER TREABĂ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cody2 Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Super locatie ...Super organizare ...Super oameni ..... FELICITARI ... sunteti super tari ... Incep eu cu cateva poze de pe mobil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Regret nespus ca nu am putut sa ajung... mama lor de probleme de toate felurile! Felicitari Soimilor! Oameni de nota 10! Mircea Bukowina MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 B..OII ROMAN VA FOARTE MULTUMESC PENTRU HAIDUCEALA A FOST UNA DINTRE CELE MAI TARI INTRUNIRI MOTO DE ANUL ACESTA , SPERAM CA ANUL CE VINE SA VA INVITAM SI LA NOI SI SA NU UITATI NICIODATA CA B..OII ROMAN VA SUNT ALATURI IN ORICE DORITI SA INTREPRINDETI ATAT LA BINE SI LA GREU CA SI CEI DE LA FREE WOLF CARORA LE TRANSMITEM NUMAI BINE SI RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Multumesc mult Soimilor, a fost un chef foarte fain, condimentat cu de toate, multi prieteni la lumina focului si o zona pe care am descoperit-o cu drag dupa 15 ani. Iar pentru ca multa lume era curioasa o sa gaseasca mai multe raspunsuri aici http://motociclism.ingalati.net/viewtopic.php?f=15&t=451 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 (editat) Editat Septembrie 21, 2009 de GDan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 cateva si de la mine Mesaj completat si inca cateva Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Incredibil!!!!!!!!!!!! Sa fie Bety cea urata varianta masculina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutz Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 ffffffff tare Coxtache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex20bc Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Cat de rau imi pare ca nu am putut sa ajung si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 de ce nu ai putut sa ajungi frate alex??? a fost prea tare in orice caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex20bc Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 de ce nu ai putut sa ajungi frate alex??? a fost prea tare in orice caz nu am avut banuti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 prea tari pozele ....si prea tare intrunirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si ne bucuram enorm daca v-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 De abia asteptam editia de anul viitor, ca sa putem sa mai cantam o data: "Noi am fost la Tg. Neamt, SI AM BAUT JIIIN!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 remember 2009... to be continued 2010: /index.php?...p;#entry2538008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Foarte frumos....FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate