tamas_09 Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 vreau si eu un dr 750 big din 89..ma ajutati cu ceva sfaturi? ms. id mess: tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 este unu pe bikeshop tare bun... isi merita banii, modesta mea parere. http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...989-219063.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Nu vreau sa stric la nimeni apele dar la banii aceia mai bine ia un SuperTenere. Daca vrei mai multe detalii ai aici un topic pe tema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 vreau si eu un dr 750 big din 89..ma ajutati cu ceva sfaturi? ms. id mess: tamas_09 consider ca pretul corect ar fi pe la 1300 daca are bare si e lustruit , daca nu 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 daca-l scoti la un 1500 e bine, parerea mea. important e cat e de ingrijit, cum s-a mers cu el si in ce stare sunt consumabilele. daca iei un motor bun, da' schimbi gume, placute, baterie, filtre, ulei, lant etc, se mai aduna inca 500euro minim. daca motoru' suna bine, nu scoate fum de nici un fel, nu agata cutia, nu patineaza ambreiaju, gasesti si-un multimetru sa-i verifici compresia si e si in paramtri... ia-l! indiferent de an si km. stiu big din 97, cu 17k pe ceas, puscat, mort, toate suna si bat in el. al meu, tot din 97, bate spre suta de mii deja, compresia e in parametri, fum este, negru, ca am gresit ceva prin carburatoare, dar nu albastru de ulei, nu bate, nu freaca, suna si merge demential. bafta la alegere, cauta-ti un motor cat mai intretinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 (editat) daca-l scoti la un 1500 e bine, parerea mea.important e cat e de ingrijit, cum s-a mers cu el si in ce stare sunt consumabilele. daca iei un motor bun, da' schimbi gume, placute, baterie, filtre, ulei, lant etc, se mai aduna inca 500euro minim. daca motoru' suna bine, nu scoate fum de nici un fel, nu agata cutia, nu patineaza ambreiaju, gasesti si-un multimetru sa-i verifici compresia si e si in paramtri... ia-l! indiferent de an si km. stiu big din 97, cu 17k pe ceas, puscat, mort, toate suna si bat in el. al meu, tot din 97, bate spre suta de mii deja, compresia e in parametri, fum este, negru, ca am gresit ceva prin carburatoare, dar nu albastru de ulei, nu bate, nu freaca, suna si merge demential. bafta la alegere, cauta-ti un motor cat mai intretinut. ce animaluri de side-case-uri ai. de cati litri sunt? Editat Septembrie 23, 2009 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 ce animaluri de side-case-uri ai. de cati litri sunt? moto detail, 42l cred... atat side-case-urile cat si top-case-u sunt identice. mai pun si-un tan-rucsac, ceva portbagaj textil... cand cum am nevoie. cu coburii pusi sunt mai lat ca un tico, da' si duc... ...oricat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Un tico are 45 de cai, cuplu minuscul si vreo 800kg. Un DR-BIG are 55 de cai, cuplu de turbo-tractor si vreo 200kg. In concluzie, cu DR-BIG-ul il incarci la maxim si tragi si-un tico dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 asta este plecata in delegatie prin grecia acum...se intoarce pe sfarsitul lunii /index.php?showtopic=401568 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 este unu pe bikeshop tare bun...isi merita banii, modesta mea parere. http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...989-219063.html Poti sa te c... in el pe bani aia.Poti loa Africa Twin,Super Tenere[un an mult mai bun si poate si mai buna] Mesaj completat Un tico are 45 de cai, cuplu minuscul si vreo 800kg. Un DR-BIG are 55 de cai, cuplu de turbo-tractor si vreo 200kg. In concluzie, cu DR-BIG-ul il incarci la maxim si tragi si-un tico dupa tine Te contrazic Dr Big are 50 caluti,cuplu e mare intradevar Mesaj completat Un tico are 45 de cai, cuplu minuscul si vreo 800kg. Un DR-BIG are 55 de cai, cuplu de turbo-tractor si vreo 200kg. In concluzie, cu DR-BIG-ul il incarci la maxim si tragi si-un tico dupa tine Te contrazic Dr Big are 50 caluti,cuplu e mare intradevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Pentru un DR Big fabricat pe la sfarsitul anilor '80, un pret corect se invarte in intervalul 900 - 1200 eur maxim (asta daca e intretinuta si tehnic-optic ok). E o motocicleta interesanta dar are si ea lipsurile ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate