ZIDU' Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 acum am vazut faza cu uleiul in piston. Grija mare la multicilindricele care ajung cu rotile in sus. riscul e major sa distrugi motorul. Daca aveai ghinionu sa plece pistonul care era ok iti indoia biela pe la 2-lea piston. acelasi lucru daca erau doar cativa ml de ulei. Chestia se numeste soc hidraulic si e foarte intalnita pe la avioanele cu piston si de obicei cu motor stea. Este fix motivul pt care se invarte motorul la mana dupa o oprire mai indelungata. REcomandat e sa dai jos bujiile si sa dai nitel la automat daca evenimentul a durat mai mult de cateva secunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Aprilie 26, 2011 Autor Share Postat Aprilie 26, 2011 25.04.11 Planul initial,ultraoptimist dupa cum s-a dovedit,era sa facem traseul de aici . Numai ca la intrarea in traseu era zapada prin padure,imposibil sa trecem cu motoarele noastre,asa ca ne-am delectat si cu restul virajelor pe coborarea spre Brasov,am virat stanga spre pasul Predelus si Valea Doftanei,de unde am incercat traseul invers.Am avut oarece bafta ca era in general uscat drumul,altfel vacute cu gume mixte nu prea fac fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Bravo Gabi...ati inceput sezonul? E inca zapada la munte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Octombrie 11, 2011 Autor Share Postat Octombrie 11, 2011 (editat) Plecaram cu un plan ambitios de a urca la Lacul Vulturilor pe traseul turistic din Valea Siriului Mare,marcat cu triunghi rosu . Am reusit sa traversam prima vaioaga de parau,dar la a doua rapa urcarea pe malul calalalt era cam dificila.Asa ca ne-am intors in valea Siriului Mare si am mers spre izvorul apei, cu planul sa urcam pe culmea muntelui Tatarutul,spre a face jonctiunea cu un traseu pe care l-am facut toamna trecuta.Din culmea Tatarutului am coborat la Boncuta si dupa am iesit la soseaua Valeni-Cheia. Mai sus pe Valea Siriului drumul e: Undeva pe aici ne-am intimidat si am coborat in cautarea unui traseu mai...clar;nu exista decat variante mai tari,asa ca am urcat din nou... In final,dupa o urcare destul de abrupta pe pietre mari am iesit la culmea Tatarutului De aici e de voie la Boncuta si apoi spre soseaua de Cheia. Si cum dadeam eu de voie pe macadam spre Cheia am zis sa iau si o mostra pentru acasa : Editat Octombrie 11, 2011 de svgobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 (editat) Nu pot decat sa ma bucur ca ai postat pentru ca astfel am dat si eu de topicul asta care apropo, este BLANA ! Bravo baieti. Am razbit si noi intr-o tura pana la Lacul Vulturilor vara asta - link ps farul arata super acum Editat Octombrie 11, 2011 de tiyuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Nu pot decat sa ma bucur ca ai postat pentru ca astfel am dat si eu de topicul asta care apropo, este BLANA ! Bravo baieti. Am razbit si noi intr-o tura pana la Lacul Vulturilor vara asta - link ps farul arata super acum what he said + superbe pozele , spre extraordinar. superbe iesirile. tineti-o tot asa. topicurile de acest gen ma fac sa simt ca am fost si eu pe acolo. cu deosebita stima va salut , si mai vrem multe multe poze si trasee sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Felicitari , Nu pot sa zic decat ca astept fiecare post al tau sa vad pe udne ai mai navigat si eu virtual de pe langa tastatura ... Bravo si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2011 Soare,racoare si Leaota. Traseu clasic,prin Runcu,cabana si apoi varful Leaota,coborare in Valea Badenilor. Ziua fiind cam scurta,a ramas pentru vara viitoare de incercat o coborare spre nord de pe varful Leaota. Pe unde erau paraie care curgeau pe drum era gheata sticloasa,pe care de-abia stateam pe picioare iar rotile alunecau lateral din cauza denivelarii ghetii: Si o vedere de pe varf,cu Iezer,Piatra Craiului si Bucegi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Stiti ce va lipsit la tura asta?? Prezenta mea! Glumesc evident! sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Bravo baieti...si eu m-am gindit duminica asta ca ar merge o iesire...dar mai in sud...la munte deja, dupa cum ati vazut, e de sanie sau patine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 fain man, fain vad ca inca frunzele sunt rosiatice, ca si la mine acum vreo 2 saptamani, ca acuma, la mine nu e de iesit...tot vreme inchisa si frig plus parca, pe acolo, toamna e mult mai tarzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate