MihneaRatte Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Nehoiu - Nehoiasu - Basca Mica - etc. Cazare pensiune unde punem la cale intoarcerea. Nimeni nu ramane in urma cat timp nu merge sub 100 ) pana acum 5 motoare plecare la ora 10 fix din intersectia Iancului. O sa intram si pe off-road deci atentie la ce motocicleta bagi la inaintare. 0721500333 - Mihnea Ratte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manevra Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Daca este rost de manevre ... intodeauna cu placere. Precizare: nu ramane nimeni in urma cat timp nu merge sub 100 ... in off-road Ne vedem maine la zece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 asta e intalnire de BMW-isti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manevra Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 care BMW-isti ... unde ... poate pe vf. Omu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 ai tradat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 26, 2009 Autor Share Postat Septembrie 26, 2009 nu e intalnire de BMW-isti, este pur si simplu o tura scurta pe la deal\munte samd Oricine e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Cat de offroad este si cati km pe offroad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 26, 2009 Autor Share Postat Septembrie 26, 2009 gata am plecat, a venit si marius 95 ne citim la intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Eu m-am intors deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 ai patit ceva sau cum te-ai intors asa repede ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 N-am patit nimic, dar consider ca o ora si jumatate de asteptare este suficient. Puteau sa zica ora 12:30 daca vroiau sa plece dupa pranz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 mda, nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) N-am patit nimic, dar consider ca o ora si jumatate de asteptare este suficient. Puteau sa zica ora 12:30 daca vroiau sa plece dupa pranz. E, sa nu exageram, a fost doar o ora de intarziere. Oricum, la ce a tras/patit CB-ul pe drumurile alea pe care nici macar KLE-urile si nici BMW-urile nu le-au putut duce pana la capat, mai bine ca ai avut ocazia sa te intorci. Ar fi fost pacat de frumusetea aia a ta prin cataroaiele si nisipurile dinspre varf. Plus ca daca stiam cu ce betivi am de-a face as fi renuntat si eu. Ce le-o placea atat zeama aia de malt si hamei nu inteleg... Poze dupa ce s-or descarca. Apropos, Mihnea, le vrem si pe ale tale. Please PM-me! Deocamdata cateva imagini AICI . Editat Septembrie 28, 2009 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 De acord cu speedy: O haita de betivi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 28, 2009 Autor Share Postat Septembrie 28, 2009 Ce pacat de motor domne? de CE ne luam motoarele? nu sa le aratam toate minunatiile tarii? Imi pare rau ca Marius95 a dezertat fara sa zica nici macar un "Salut, am plecat bai Mihnea!", asta e, s-o fi grabit omu cand a auzit de bere si pietroaie cu nisip ) O super tura cu super oameni, sa tot am parte de dastea. Iete si poze de la mine pe transfer: http://dl.transfer.ro/2009-09-27_Nehoiu_-_...9-470bf8a80.rar Mesaj completat Domnu Speedy am o mica completare( da am facut cacofonie ), KLE-ul a ajuns mai sus impins de posesorii de BMW =)) Cam atat Bravo Ingridutza pt off-road-eala, ca nu te-ai intors din drum ca altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Marius, baietii cu care te-ai intalnit n-au nicio vina: pe noi ne-au asteptat. Asa ca imi asum raspunderea si promit bere la urmatoarea iesire, daca vom avea ocazia. Oricum, daca aveai putintica rabdare cred ca ar fi meritat (vezi aici). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate