wtf? Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Am pierdut surubul ala care tine maneta de ambreaj prinsa de ghidon, nu stiu cum, probabil de la socuri, s-a desurubat si... La cine pot merge cu problema asta? Si cam cat ma costa? Editat Septembrie 29, 2009 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 la strungar te costa o bere-doua se rezolva in 15 minute succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 29, 2009 Autor Share Postat Septembrie 29, 2009 Multumesc Calin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Multumesc Calin! evident sa-i dai dimensiunile inainte. si un pont: surubul ala n-o sa ti-l faca din inox. dar daca vrei sa-l faci rezistent la rugina, fa asa: il inrosesti in aragaz si-l afunzi dupa aia bine de tot intr-o ceapa (da, ai citit bine). dupa aia il curati. o sa capete o pelicula neagra si-o sa arate ca scos din fabrica. Mesaj completat ps: eventual zi-i sa-i faca cap inbus (acuma am vazut poza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babicu Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Am pierdut surubul ala care tine maneta de ambreaj prinsa de ghidon, nu stiu cum, probabil de la socuri, s-a desurubat si...La cine pot merge cu problema asta? Si cam cat ma costa? Vezi pe louis cred ca e nr 16 din link-ul de mai jos. http://www.louis.de/_20905dd77b83dd6d0fe47...09/pdf/0808.pdf E sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 30, 2009 Autor Share Postat Septembrie 30, 2009 Da, 16 este. Il fac cum a zis colegu` mai sus, sper sa tina cu ceapa si sa nu fie gluma )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Da, 16 este.Il fac cum a zis colegu` mai sus, sper sa tina cu ceapa si sa nu fie gluma )) chestia cu ceapa ii haioasa, ma duce cu gindul la sabiile samurailor Si aia muiau otelul inainte de prelucrarea termica urmatoare in singe de porumbel parca. Dar uite o metoda alternativa mai ortodoxa: Moi surubul in ulei de motor sau de transmisie (de care ai la indemina) si apoi il pirlesti la aragaz pina se face negru ca gipsanul. ca-n bancul ala cu badea Gheorghe care vede prima data un negru si-i zice: domnu, da negru mai esti, oare tziganii vostri cum arata? Vezi sa nu se inroseasca ca-l decalesti apoi. Si da pe toata lumea afara din bucatarie ca altfel te dau apoi ei afara pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 io zic ca tre ` musai si niste slana......( la ceapa aia..) da` tre sa fie calit rau,... la rosu... (sau galben..?) si racit in urina....( ak. pishat de fata mare.) k altufel nu rezista......se toceste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 de tratamentul termo-chimic cu ulei am auzit si eu. Totusi mi se pare aiurea sa nu poti gasi o bucatica de inox ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 de faza cu ceapa am aflat de la un strungar. am bulit filetul la unul din prezoanele de la capacul chiulasei si m-am dus la strungar sa-mi faca altul. vazind prezonul original mi-a zis ca daca vreau sa-l fac sa arate asa aplic metoda cu ceapa. si eu am crezut ca face misto da' am zis sa-ncerc si chiar a iesit. poate merge si cu pere sau vinete, n-am idee, dar sigur functioneaza cu ceapa. ps: cu decalirea nu-ti fa probleme, ca oricum nu e cazul la genul ala de surub Mesaj completat ps2: eu zic mai bine sa-l faci negru, nu din inox, ca arata mai misterios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.