Sari la conținut

Surubul care sustine maneta de ambreiaj


wtf?
 Share

Postări Recomandate

Am pierdut surubul ala care tine maneta de ambreaj prinsa de ghidon, nu stiu cum, probabil de la socuri, s-a desurubat si...

La cine pot merge cu problema asta? Si cam cat ma costa?

post-38619-1254249149_thumb.jpg

Editat de wtf?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Calin!

evident sa-i dai dimensiunile inainte.

si un pont: surubul ala n-o sa ti-l faca din inox. dar daca vrei sa-l faci rezistent la rugina, fa asa: il inrosesti in aragaz si-l afunzi dupa aia bine de tot intr-o ceapa (da, ai citit bine). dupa aia il curati. o sa capete o pelicula neagra si-o sa arate ca scos din fabrica.

Mesaj completat

ps: eventual zi-i sa-i faca cap inbus (acuma am vazut poza).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am pierdut surubul ala care tine maneta de ambreaj prinsa de ghidon, nu stiu cum, probabil de la socuri, s-a desurubat si...

La cine pot merge cu problema asta? Si cam cat ma costa?

 

 

Vezi pe louis

cred ca e nr 16 din link-ul de mai jos.

 

http://www.louis.de/_20905dd77b83dd6d0fe47...09/pdf/0808.pdf

 

 

E sau nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, 16 este.

Il fac cum a zis colegu` mai sus, sper sa tina cu ceapa si sa nu fie gluma :blink:))

chestia cu ceapa ii haioasa, ma duce cu gindul la sabiile samurailor :blink: Si aia muiau otelul inainte de prelucrarea termica urmatoare in singe de porumbel parca. Dar uite o metoda alternativa mai ortodoxa: Moi surubul in ulei de motor sau de transmisie (de care ai la indemina) si apoi il pirlesti la aragaz pina se face negru ca gipsanul. ca-n bancul ala cu badea Gheorghe care vede prima data un negru si-i zice: domnu, da negru mai esti, oare tziganii vostri cum arata? Vezi sa nu se inroseasca ca-l decalesti apoi. Si da pe toata lumea afara din bucatarie ca altfel te dau apoi ei afara pe tine :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

io zic ca tre ` musai si niste slana......( la ceapa aia..) :blink:

 

 

da` tre sa fie calit rau,... la rosu... (sau galben..?) si racit in urina....( ak. pishat de fata mare.) k altufel nu rezista......se toceste... :blink:

 

:rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de faza cu ceapa am aflat de la un strungar. am bulit filetul la unul din prezoanele de la capacul chiulasei si m-am dus la strungar sa-mi faca altul. vazind prezonul original mi-a zis ca daca vreau sa-l fac sa arate asa aplic metoda cu ceapa. si eu am crezut ca face misto da' am zis sa-ncerc si chiar a iesit. poate merge si cu pere sau vinete, n-am idee, dar sigur functioneaza cu ceapa.

 

ps: cu decalirea nu-ti fa probleme, ca oricum nu e cazul la genul ala de surub

 

Mesaj completat

ps2: eu zic mai bine sa-l faci negru, nu din inox, ca arata mai misterios :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...