Marioso Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) unde gasesc saibe din plastic pentru suruburile de la carena?...m-am uitat pe louis. si nu am vazut...iar in rest am cautat pe la toate magazinele posibile...dar nimic. Editat Septembrie 29, 2009 de Marioso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 unde gasesc saibe din plastic pentru suruburile de la carena?...m-am uitat pe louis. si nu am vazut...iar in rest am cautat pe la toate magazinele posibile...dar nimic. doar asa ceva http://www.olivers.ro/accesories/motocycle...d-argintiu.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Si eu am cautat si m am lasat pagubas. Pana la urma am facut dintr un furtun care s a potrivit la marime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Cauta o camera de bicicleta sparta/aruncata. Tai cauciucul rondele si le dai gauri in mijloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 eu am alta problema: unde gasesc suruburi? pe imbus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 eu am alta problema: unde gasesc suruburi? pe imbus Obor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 eu am alta problema: unde gasesc suruburi? pe imbus pe ebay sunt toate culorile marimile cu tot cu saibe sau piulutele alea bagate in "dopuri" de cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) unde gasesc saibe din plastic pentru suruburile de la carena?...m-am uitat pe louis. si nu am vazut...iar in rest am cautat pe la toate magazinele posibile...dar nimic. http://www.louis.de/_20dd9aede9965a65749d0...4&anzeige=0louis [ Visit My Website Editat Octombrie 1, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi lugoj Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 daca ai probleme cu zona suruburilor de la carene poti sa te folosesti si de saibele ce se pun la susruburile si holsuruburile cu care se monteaza profilele de acoperis din fibra adica au niste saibe metalice care pe o perte au cauciuc si sunt foarte sanatoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 unde gasesc saibe din plastic pentru suruburile de la carena?...m-am uitat pe louis. si nu am vazut...iar in rest am cautat pe la toate magazinele posibile...dar nimic. la suruburile de rack. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate