akkimo Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Stie cineva cum e drumul pe cele 2 rute mentionate mai sus? Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Ti-am dat PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Aprilie 26, 2006 Autor Share Postat Aprilie 26, 2006 (editat) Ti-am dat PM Ok, multumesc mult Probabil o sa aleg varianta prin Brasov si cred ca o sa si raman vineri spre sambata noaptea in Brasov. O pensiune sau un loc bun de cazare prin zona? Unde sa-mi pot lasa si motorul "safe" ! Editat Aprilie 26, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 da scrie ma aici nu pe pm, sa vada si chiu nostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Pai sa puna akkimo ca io nu mai tin minte ce am scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 am fost anul trecut cluj-brasov-ciuc-bacau-iasi-bicaz-mures cluj (in conserva) a fost mult mai bun drumul la intoarcere (mures) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Pai sa puna akkimo ca io nu mai tin minte ce am scris Pacasac, ma dezamagesti, use the force! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
runaway Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Pot doar sa-ti spun cum e portiunea Brasov - Bacau Brasov - Tg Secuiesc drum drept, o portiune asfalt cu cateva curbe frumoase, de la Ozun la Brasov placi de beton -> blana tata! . Tg. Secuiesc, pe centura, varza drumul, mai mult de 40 n-are rost sa mergi c-o rupi in doua. De la Tg. Secuiesc Pana dupa Bretcu, sus in varf, excelent drum, nici o gropita - atentie la radar ca-s ai naibii politistii din Covasna. De sus din varf de pe Oituz pana la Onesti, gauri in special in jur de Poiana Sarata sau cum ii spune popasului, dar pe lumina se pot ocoli lejer. De la Onesti la Bacau, portiuni mici cu gaurele, nesemnificativ. In general pe serpentinele de dinainte de Bacau e un pic mai ciuruit drumul. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 omu e deja pe drum... iasi bacau super drum fara obiectii bacau brasov dezastru in oituz brasov tg mures mai bunicel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
runaway Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Pot doar sa-ti spun cum e portiunea Brasov - Bacau Brasov - Tg Secuiesc d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Aprilie 29, 2006 Autor Share Postat Aprilie 29, 2006 (editat) Tocmai am ajuns acasa..... Iasi-Bacau-Onesti-Tirgu Secuiesc - Brasov-Sibiu- Deva-Arad = 780 km In mare parte drum bun, exceptie oituz si portiunea Brasov-Sibiu Sibiu-Arad .... LASER !!! @ orestte : am ajuns ok, pe la 14.30 am fost acasa.Mici emotii cu cauciucul ala dar s-a rezolvat. @ Pacasac : Nu te-am mai sunat pt ca nu m-am oprit in Brasov. Am trecut si m-am oprit doar la Codlea Multumesc celor doi baieti din Codlea care m-au ajutat sa gasesc o pensiune OK Multumesc baiatului din Sibiu cu un cbr 900 care m-a avertizat de radare. Trafic destul de aglomerat, soferi super OK, mai ales cei cu tirurile. Doar cativa destepti care au intrat in depasire din sens opus chiar daca vedeau ca vin lansat Prea frumasa plimbarea ca sa ma enervaze cativa idioti. Din pacate, foarte putini motociclisti am intalnit pe drum, cred ca maxim 5-6 Editat Aprilie 29, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Foarte tare Sunai degeaba, ca eram la Reci, da' te-as fi insotit o bucata de drum Daca sunai puteai sa vii sa dormi cu noi... cu 100,000 pe noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 Foarte tare Sunai degeaba, ca eram la Reci, da' te-as fi insotit o bucata de drum Daca sunai puteai sa vii sa dormi cu noi... cu 100,000 pe noapte Am fost rupt de oboseala cand am ajuns in Codlea.M-am cazat la o pensiune ( 800.000/noapte),am bagat motorul in curte si m-am dus sa mananc ceva. Pana mi-a adus ospatarul comanda, am adormit pe scaun. Iti dai seama ca eu am plecat joi la 18.30 din Arad, cu trenul , am ajuns in Iasi vineri pe la 10 dimineata si pe la 14.30 am plecat din Iasi catre Brasov. Drum necunoscut, motor necunoscut....super obositor. A doua zi, portiunea Brasov-Arad a fost super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Bravo tie, dar totusi de banii aia mai bine bagai benzina. Data viitoare intreaba si tu prin zona....nu te lasam in drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 (editat) Bravo tie, dar totusi de banii aia mai bine bagai benzina. Data viitoare intreaba si tu prin zona....nu te lasam in drum. Ai dreptate, dar dupa 16 ore pe tren( cu o companie deosebita : 2 babe puturoase+2 femei fiecare cu cate o fata de 4 ani + 1 handicapat de om care toata noaptea a sforait si s-a besit non-stop) si 6 pe motor nou si drumuri necunoscute, nu am mai stat sa ma uit la cateva sute de mii. Important era sa ma odihnesc bine undeva. Am trecut prin Codlea, am vazut 2 motoare pe dreapta ( un cbr 900 fireblade si un enduro) si cei doi baieti m-au condus la o pensiune unde stiau ei ca pot sa-mi las motorul "safe". Din pacate nu am poze de pe drum, doar una facuta cu telefonul : Editat Mai 1, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate