bhairava Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 astept corecturi (semantice evident) www.golannet.ro/blade/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 gsxr750-definitia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 bravo, e frumos sa gasesti ceva tradus in romaneste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 Am citit-o si eu de curind!Mai putin partea cu RR-ul!Marfa! Genul de "post" care-mi plce! Da' ar trebui sa-i schimbi titlul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 Honda CBR900RR vs Kawasaki ZX-9R http://motorcycle.com/mo/mccompare/900sports_96.html CONCLUSION Time to pull off the gloves and tally the scorecards. It's obvious there is a clear winner here -- there'll be no riding the fence on this one. Too narrowly focused, the CBR got hammered in every category. Plush enough to tour, civil enough to commute, god-awfully fast, and nimble enough to wail through the canyons right alongside the CBR, the sub-liter Ninja wins by a knockout, and we crown it the best all-around, high-performin', street-fightin' 900 for 1996. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 uite si tu,usd in 1990 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 astept corecturi (semantice evident) www.golannet.ro/blade/ Bravo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Intr-adevar, o lectie de istorie binevenita. Poate faci una si ptr produsele autohtone. Mobra, Practic, Modern si nu mai stiu nici macar una. Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Felicitarile mele ! Sa speram ca o sa se imbogateasca in timp si cu alte modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 @bhairava super !!! si mi-a placut si stilul tau de a scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 putina istorie generala honda.. http://zahei.go.ro/istorie/istorie.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate