magarusulmarius Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 salutare, propun excursie de 2 zile la sozopol, bulgaria, 10 si 11 oct, ,,, numai daca vremea permite traseul ar fi : Buc - ruse - shumen - varna - burgas - sozopol tura dus- intors cam 900 km viteza 80 - 120 km/h , cu atentie sporita sa nu luam amenzi plecarea sambata 07 30 , de la capatul tramvaiului de pe soseaua giurgiului cazarea - in zona veche a orasului, la localnici, unde preturile sunt mici eu am fost doar in trecere, vara asta, am mers vre-o 10 min pe jos prin orasul vechi, cu nevasta si fetita mea, mi-a placut dar a fost pe fuga,,, sambata lalaiala prin orasul vechi iar duminica ne mai plimbam putin pe coasta,,,facem popas intr-un golf mancare : dupa buget,,, eu imi iau si ceva conserve de acasa, se poate manca si acolo, sunt multe terase ceva info privind locatia http://www.beachbulgaria.com/sozopol/index.shtml Mesaj completat atasez si traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 N-ai vrea sa plecam de vineri seara, sa facem si noi o baie in apele termale ? Dupa aia continuam sambata cu plecare la o ora mai normala, pe la un 10... Si avem si mai mult timp de umblat pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 eu am vazut titlul topicului, cu plecare noiembrie,,,ha ha ha este de fapt wk asta ,,, oricum, nu pot pleca de vineri, nici macar seara nu sunt liber si poate-i mai bine asa fiindca vreau sa stau calare pe moto la un drum mai lung, sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Am fost și eu în iulie pe-acolo, dar m-am întors pe alt traseu: de la Burgas am ieșit pe autostradă spre Sofia 40 km, apoi am făcut dreapta și am ajung la Shumen pe niște văi cu asfalt onorabil și peisaje la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Pana la urma sunt doritori pt tura asta ? Mie mi-ar place, dar numai daca suntem minim 3 oameni. Marius, s-a mai anuntat cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 nu a anuntat nimeni nimic pt tura asta sa zicem ca suntem noi doi, mai trebuie unul,,, haide dom le, inca unul eu am chef de aprox 1000 km wk asta, in 2 zile, altfel nu sunt prea multumit,,, hai sa vedem ce iese, tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allvlad Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 nu stiu daca am venit prea tarziu, dar as fi io al treilea initial vroiam un salonic, dar vad ca nu s-a inghesuit lumea, asa ca m-as baga la tura asta. ramane plecare maine dimineata? pe mine ma puteti culege de pe drum din 1 decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 O sa fii al patrulea. Plecarea maine dimineata. Zii un punct de intalnire in 1 decembrie. Sa fii acolo la 7.45, sa nu te asteptam. Salonic zici ? Tentant si ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 suna interesant . un Sinemorets ? e la 415 km de Bucuresti . Mai jos de Suzopol.As pleca maine dimineata si intoarcearea duminica seara intreb si io.. Mesaj completat nu stiu daca am venit prea tarziu, dar as fi io al treilea initial vroiam un salonic, dar vad ca nu s-a inghesuit lumea, asa ca m-as baga la tura asta. ramane plecare maine dimineata? pe mine ma puteti culege de pe drum din 1 decembrie salonic ? plimbare? germanos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Voi fi si eu prezent. Intalnirea maine la 7:30 la OMV-ul de langa Belu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 salutare tuturor, ramane maine la 07 30 la omv, City mall 1. eu, marius 0722564401 2. fanfane 3 allvlad - sa ne spui unde ne astepti, eventual un nr telefon 4. thrill 5. linx - a vorbit fan fane cu el Mesaj completat si 6 . fox bat ? ,,scuze,,ca te-am omis,,ramane sozopol ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) salutare tuturor, ramane maine la 07 30 la omv, City mall 1. eu, marius 0722564401 2. fanfane 3 allvlad - sa ne spui unde ne astepti, eventual un nr telefon 4. thrill 5. linx - a vorbit fan fane cu el Mesaj completat si 6 . fox bat ? ,,scuze,,ca te-am omis,,ramane sozopol ? multumesc..sincer am fost acolo si pentru inca 70 de km ..este cu totul si cu toul alt aer. nu vreau sa va conving..doar o idee eu cred ca ma "obozoresc" sau " sinemoretesc" , suzopol clar nu tel meu este 0722 412 126 si as pleca cu voi macar ( chiar daca n avem tot drumul comun) respect argumente : \ http://picasaweb.google.co.uk/1100master/S...CLKlsfyQ08iUQw# Editat Octombrie 9, 2009 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Eu inca astept "invoire" ptr ziua de duminica, dar ar trebui sa fie ok deci sper sa ma pot alatura grupului. Intrebari: 1. Daca reusim sa plecam pana in 8 din Bucuresti, pe la ce ora credeti ca trecem de Burgas? Asa, cu mers in grup, opriri etc. 2. Cortul este o optiune, sau se merge la cazare? argumente : \http://picasaweb.google.co.uk/1100master/S...CLKlsfyQ08iUQw# Arata misto, pare un decor mai natural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) Salveee! Ma bag si eu, cu conditia sa stie lumea sa mearga in grup, altfel nu mai vin ca am mai avut surprize... 0761.339.039 07.20 sunt la Omv in parcare Bafta! l.e. : Sa nu va luati de mine ca am numere de bulgaria Editat Octombrie 9, 2009 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 @ vladul : dobar vecer gospodin,,, noi mergem bine in grup si suntem si cumsecade pe deasupra @ linx : nu stiu pe la ce ora ajungem acolo, depinde cum mergem, asta vara erau locuri de cazare in zona veche, preturile erau cam de 60 ron/ persoana , echivalentul in lei, mie mi-e lene de cort oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Eu inca astept "invoire" ptr ziua de duminica, dar ar trebui sa fie ok deci sper sa ma pot alatura grupului. Intrebari: 1. Daca reusim sa plecam pana in 8 din Bucuresti, pe la ce ora credeti ca trecem de Burgas? Asa, cu mers in grup, opriri etc. 2. Cortul este o optiune, sau se merge la cazare? Ideea e ca vreau sa opresc des, sa vad cat mai multe chestii pe drum. Asa ca probabil ca mai spre seara in Burgas. In principiu vreau sa ajung cam pe la 6 seara sa incep sa caut cazare. Cortul merge cand lumea vorbeste din timp. Cum ne-am gasit toti de abia vinerea, nu prea merge. Si noaptea oricum e cam frig. De data asta stam la cazare. Cat despre celelalte destinatii, eu nu le exclud. Vedem cand ajungem in Burgas, daca ne mai tenteaza sa mergem mai departe sau ne oprim in Sozopol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 nu e nimic de vazut pe drum, e un fel de deja-vu cum era la noi pe vremea comunistilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 nu e nimic de vazut pe drum, e un fel de deja-vu cum era la noi pe vremea comunistilor. drumul de pe litoralul bulgaresc mi se pare cel mai frumos de la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Atasez aici linkul catre pozele facute. Sper ca am reusit sa prind cateva ipostaze interesante, ca de calitate nu se poate pune problema. Excursia mi s-a parut foarte reusita, as mai pleca oricand in acelasi line-up. @ Linx: astept revansa heah-heah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Si pozele de la mine aici, inclusiv track-ul in format kml, numai bun de vazut in Google Earth. Ma uit afara si nu-mi vine sa cred ca acu 2 zile eram la mare, pe plaja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 @ Linx: astept revansa heah-heah Cu prima ocazie --- http://dl.transfer.ro/1600px-f610a9cd7.rar (pass: burgas1011) http://picasaweb.google.ro/florin.gtr/Bulg...opolSinemorets# http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-62d46b5ca0afa724e.zip (traseul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 14, 2009 Autor Share Postat Octombrie 14, 2009 ca de obicei, dupa ture, eu bag poze pe o adresa de mail : motoprahova@gmail.com parola interexploiesti rog nu schimbati parola nu sunt prea multe poze,,,probleme cu cardul foto tura a fost prelungita ca nr km , am ajuns la cativa km de granita cu turcia, locatia - sinemorits, unde am si facuta baie in mare la intoarcere am mers pana la karnobat apoi shumen - ruse , drumul karnobat - shumen este de evitat, si asta o spune un endurist, atentie ! cel mai rau imi pare ca nu am putut filma drumul si peisajele de pe coasta cel mai bun lucru a fost ca m-am simtit bine alaturi de oameni pe care nu i-am mai intalnit vreodata (numai pe fan fane il stiam ) nota : despre poze - masina busita si moto cazuta - accident de pe traseu, un motociclist bulgar si-a rupt un picior se pare - sculptura megalitica "Calaretul" din localitatea Madara Mesaj completat si multumesc participantilor pt poze,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate