jordash Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 pentru sambata 10.10 cu plecare la ora 8.00 de la petrom baneasa pe urmatorul traseu : buc - ploiesti - valenii de munte - cheia - brasov - intorsura buzaului - siriu - calvini - valenii de munte - ploiesti - buc > cu oprire pe la cheia pt potol sau pe unde doreste majoritatea ...viteza > legala >>>asteptam doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ramane batut in cuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanrr Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 ok.... ce motorete sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) Ramane batut in cuie? eu plec si singur daca nu mai vine nimeni Mesaj completat ok.... ce motorete sunt ? eu am un pegaso de sase juma Editat Octombrie 9, 2009 de jordash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Eu nu pot garanta nimic, daca nu sunt rupt dupa serviciul de azi care tine pana la ora 22, apar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 eu plec si singur daca nu mai vine nimeniMesaj completat eu am un pegaso de sase juma Salut, si eu plec mai tot timpul singur. Weekendul asta tot pe Cheia ma gandeam sa merg si eu dara as pleca ceva mai tarziu nu la 8 AM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 Salut, si eu plec mai tot timpul singur. Weekendul asta tot pe Cheia ma gandeam sa merg si eu dara as pleca ceva mai tarziu nu la 8 AM . daca ne stringem 2-3 , putem modifica ora de comun acord...sunt genul care ma supun majoritatii , dar sunt ceva kilometrii de mers si nu as vrea sa merg pe fuga , de aceea am si specificat ca viteza va fi cea legala (adica eu asa merg) , cine vrea sa alerge este invitatul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) daca ne stringem 2-3 , putem modifica ora de comun acord...sunt genul care ma supun majoritatii , dar sunt ceva kilometrii de mers si nu as vrea sa merg pe fuga , de aceea am si specificat ca viteza va fi cea legala (adica eu asa merg) , cine vrea sa alerge este invitatul meu Nu se pune problema de alergat e vorba de trezit cu noaptea in cap pt mine sa ajung la 8 la petrom baneasa Editat Octombrie 9, 2009 de AsubayaH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 Nu se pune problema de alergat e vorba de trezit cu noaptea in cap pt mine sa ajung la 8 la petrom baneasa da Busa am prins ideeea...propune si tu o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 S-ar putea sa ma bag si eu la plimbarica. In principiu sunt de acord cu plecarea la 8 pt ca nu imi place sa conduc noaptea. Dar nu promit inca nimic pt ca trebuie sa vad cum ma impart cu banii, deoarece mai am nitel de lucru dpdv estetic la mobra si cashu e limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fallen_Angel Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Cati kilometri sunt in total? ca poate vin si eu din valenii de munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtgx Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 salut! ce ziceti de o extindere pana la prejmer, brasov? la 7.30 - 8.30 ne putem intalni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 ~400 de kilometri Presentation1.ppt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 pentru sambata 10.10 cu plecare la ora 8.00 de la petrom baneasa pe urmatorul traseu : buc - ploiesti - valenii de munte - cheia - brasov - intorsura buzaului - siriu - calvini - valenii de munte - ploiesti - buc > cu oprire pe la cheia pt potol sau pe unde doreste majoritatea ...viteza > legala >>>asteptam doritori OK as veni si eu ,cu o Yamaha xj900,Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 oke...decalam putin...ramane la ora 8.45 (fara modificare) ca pe la 09.00 sa plecam...va rog cei care veniti sigur sa va anuntati aici pe forum pana la ora 24.00 , ca sa nu stau ca tuta acolo...plus ca daca nu merge nimeni tot ce e posibil sa plec mai devreme...pt nelemuriri sau alte alea ma gasiti la tel > o723754766 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) Salutare! As veni si eu, daca mai sunt locuri . Doar sa nu ma forjati prea tare . Cu viteza aprox. legala, e perfect Editat Octombrie 9, 2009 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Daca se concretizeaza plecarea la Veliko, eu ma retrag de aici. Plimbare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 oke...decalam putin...ramane la ora 8.45 (fara modificare) ca pe la 09.00 sa plecam...va rog cei care veniti sigur sa va anuntati aici pe forum pana la ora 24.00 , ca sa nu stau ca tuta acolo...plus ca daca nu merge nimeni tot ce e posibil sa plec mai devreme...pt nelemuriri sau alte alea ma gasiti la tel > o723754766 a 8.30 la banzinarie Baneasa , vin si eu cu un amic , Yamaha Diversion 600 si Yamaha TT 600 , cu conditia ca la 9 fix s-o taiem la drum ! bineinteles ca suntem de acord cu fratele Jordash ca viteza sa fie cea legala ! pe maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Eu din pacate nu pot sa merg. Daca se schimba ceva in programul meu de maine poate ne vedem pe traseu. Am notat numarul de telefon al lui jordash. Plimbare faina sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Eu acum juma de ora m-am intors de la garaj, asa ca o sa zic pas ca n-as vrea sa adorm pe rezervor Plimbare si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 plimbare placuta sa aveti, in ciuda faptului ca acum este cam innorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 daca azi nu munceam veneam si eu. traseul este super misto asa ca asfalt uscat si asteptam poze pentru cei care nu au ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 EXCURSIA S-A MATERIALIZAT ! foarte fain traseul , multumim lui Jordash pt initiativa , am fost 6 in total , o poza aici si restul la topicul foto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Octombrie 11, 2009 Autor Share Postat Octombrie 11, 2009 EXCURSIA S-A MATERIALIZAT ! foarte fain traseul , multumim lui Jordash pt initiativa , am fost 6 in total , o poza aici si restul la topicul foto ! sa nu uitam ca fara prezenta voastra nu ar fi fost asa frumos.(mie personal mi-a placut mult )..eu trebuie sa va multumesc pt participare si sper ca pe viitor sa mai avem iesiri in aceeasi formula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate