ciprian Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 am considerat ca scaderea preturilor este o veste buna pentru toti. sper ca nu sunt acuzat ca fac reclama. AU SCAZUT PRETURILE! noile preturi motociclete Yamaha valabile in 2004 sunt pe site www.motociclete.com.ro cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 banuiesc ca la preturile astea se adauga in continuare comisionul vostru. Cat este acest comision la un FZ6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 banuiesc ca la preturile astea se adauga in continuare comisionul vostru. Cat este acest comision la un FZ6? nu mai exista comision. acesta este pretul CIP BUCURESTI. si atat. te duci la leasing cu oferta mea, aproba, comandam motocicleta, livrare....etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 super tare. cred ca ne imprietenim curand :-) 5500 Euro CIP un fazer .... super bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 eu le aduc la fel de noi si la preturi mai mici! 0724 220088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoshimura Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 cit dai garantie? aduci si alte marci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 interesant.. cbr1000 cu 1Euro... vreau si io un bax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Cox are si mai ieftine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate