bebecbr Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 super tare party!!!!! eu stau 3 zile sa beu ca dupa aia vine si ziua mea O sa fiu acolo cu siguranta, daca vreti ajut si cu stransu' paharelor de dupa party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 asa, asa ... ca mi-e dor de ea si de Ami. Bem si noi ca fetele yhaaaaaaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Astept cu nerabdare petrecerea, chiar daca nu prea imi convine denumirea ( End of Season ). Rock, distractie si cel mai important.. compania prietenilor!!! Sa ne auzim cu bine si sa impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deather Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Uite un motiv bun de a mai posta ceva pe motociclism dupa ani si ani Paaaaaaaaaaaaaaartyyyyyyyy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Octombrie 17, 2009 Autor Share Postat Octombrie 17, 2009 Astept cu nerabdare petrecerea, chiar daca nu prea imi convine denumirea ( End of Season ). Rock, distractie si cel mai important.. compania prietenilor!!! Sa ne auzim cu bine si sa impreuna. trece el sezonul....cat poate dura, 2-3 luni... si apoi vom calari din nou pe uscat si caldura ne vedem la petrecareala de END si te asteptam si la cea de OPEN ride on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Abia astept. Numar zilele. Ma cuprinde emotia pe zi ce trece. Sper sa fie macar asfaltul uscat ca nu vreau sa vin fara mobra dar oricum ar fi, voi fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 cu sau fara mobre, noi va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 cu sau fara mobre, noi va asteptam Eu ii astept cu bautura sa plece in genunchi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) Foarte frumos din partea ta! Ride On brooooooooo! Editat Octombrie 20, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Eu ii astept cu bautura sa plece in genunchi... ) Asta suna a amenintare.. :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Eu ii astept cu bautura sa plece in genunchi... Daca incepi cu amenintari, eu nu mai vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Daca incepi cu amenintari, eu nu mai vin. Bine frate lasa ca ne sustinem reciproc pana la taxi, iar de acolo D-zeu cu mila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 AMR 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 party? a zis cineva party? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 PARTY... si ce party! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 of... iar bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deather Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Asa e viata asta mah. E greu. Bautura, femei, distractie. Sa vad cine ma taraste si pe mine anapoi acasa. Sper ca Monica sa nu bea asa mult, macar la taxiu sa ajungem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 hai bre ca te duc io la taxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) sunteti asteptati toti care vreti sa va simtiti bine alaturi de noi Editat Noiembrie 2, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 A luat-o lumea raznna? In toate fiecare postare din acest topic se aduce vorba de bautura, betie etc!!!! CUM NAIBA AS PUTEA SA LIPSESC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Stiti bancul cu melcu....."Inca un pic, inca un pic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Hmmm....motociclisti, rock si bautura.....noi nu venim in conditiile astea. Este exact genul de petrecere care strica definitv imaginea si asa sifonata a motociclismului romanesc. Pana cand vom continua sa asociem aceste forme de protest social - fiindca, haideti sa nu ne mintim, baza, denaturata acum prin folosire exagerata, a acestor activitati repezinta exact o forma de protest - cu o activitate care in sinea ei are rolul nu doar de agrement ci in special de fluuidizare a traficului si reducere a emisiilor de noxe? Colac peste pupaza, aceasta "petrecere" este organizata de un Club moto....Ce vrea sa insemne asta? Acum motociclistii intreprind asemenea activitati abjecte in mod organizat? Ei bine NU, domnilor! Refuzam participarea! Baaah, care mi-ai spart contu', sinucugasu' dreacu? Ne vedem la party, fratilor! Rock'n'Rooooooool! Editat Noiembrie 2, 2009 de DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Hmmm....motociclisti, rock si bautura.....noi nu venim in conditiile astea. Este exact genul de petrecere care strica definitv imaginea si asa sifonata a motociclismului romanesc. Pana cand vom continua sa asociem aceste forme de protest social - fiindca, haideti sa nu ne mintim, baza, denaturata acum prin folosire exagerata, a acestor activitati repezinta exact o forma de protest - cu o activitate care in sinea ei are rolul nu doar de agrement ci in special de fluuidizare a traficului si reducere a emisiilor de noxe? Colac peste pupaza, aceasta "petrecere" este organizata de un Club moto....Ce vrea sa insemne asta? Acum motociclistii intreprind asemenea activitati abjecte in mod organizat? Ei bine NU, domnilor! Refuzam participarea! aaaaaaaa deci 2 jack vezi la monitoare si "Da normal...suntem cu formatia" PS; Ce a vrut ma sa zica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) PS; Ce a vrut ma sa zica? Frate, nu stiu dar m-am speriat cand a zis de Baza Denaturata, fiindca aia era o bagaboanta de pe Vacaresti cand eram io in liceu si cu care am fluidizat io traficu' o data de am ajuns dupa aia sa fac moldamine la Colentina. Editat Noiembrie 2, 2009 de DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Mesaj completat Frate, nu stiu dar m-am speriat cand a zis de Baza Denaturata, fiindca aia era o bagaboanta de pe Vacaresti cand eram io in liceu si cu care am fluidizat io traficu' o data de am ajuns dupa aia sa fac moldamine la Colentina. nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate