Dan Cata Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 GS-ul? 3000 in cap si coada. Rt a fost 4200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 (editat) Pentru LED-urile din ceasuri, eo zic ca cea mai importanta caracteristica e sa aiba unghiul mare de vizibilitate, in detrimentul intensitatii luminoase mari. Adica e mai bine sa se vada uniform lumina pe ceas, decat sa se vada foarte tare si numa intr-un punct, unde mai pui ca e si deranjant noaptea. Editat Mai 7, 2010 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 (editat) Asa-i... Exista o folie speciala de „imprastiere” a luminii care se monteaza pe spatele bordului, ca lumina sa nu fie focalizata intr-un singur punct. Prin Bv n am gasit, asa ca n am mai pus. TotuÂşi, nici n a fo nevoie caci din fabrica, ceasurile erau dotate cu un fel de deflector de tabla care nu lasa lumina sa bata direct. Editat Mai 7, 2010 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 (editat) Eu ce am vazut in casetofoane auto, e ceva plastic care disperseaza uniform lumina, indiferent unde o aplici, adica daca ai o bucata de 5 cm de plastic dela si pui LED in capat, tot plasticu o sa fie iluminat la fel Treaba ce am vazut-o eu era rotunda, in jurul butoanelor, ca sa vezi noaptea de unde sa dai mai tare/incet, etc. Editat Mai 7, 2010 de Belbody Am scos discutiile despre reclama si post-ul respectiv in urma "report"-ului primit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Exact de plasticul ala vorbeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talanu Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 salut. Am si eu o problema . Am cumparat 4 semnale pe leduri Rizoma si le-am montat. problema e ca in momentul semnalizarii adica cand dau semnal dreapta sau stanga se aprind toate. Poate cineva sa imi spuna si mie de ce se intampla fenomenul asta??? Ce trebuie sa cumpar??? Releu de semnalizare pentru leduri ??? sau/si altceva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 salut. Am si eu o problema . Am cumparat 4 semnale pe leduri Rizoma si le-am montat. problema e ca in momentul semnalizarii adica cand dau semnal dreapta sau stanga se aprind toate. Poate cineva sa imi spuna si mie de ce se intampla fenomenul asta??? Ce trebuie sa cumpar??? Releu de semnalizare pentru leduri ??? sau/si altceva???? iti trebuie 4 rezistente. normal se calculeaza dupa numarul ledurilor si curentul la care merg ele. eu cand am facut o conversie de asta (la ij ) m-am dus si am luat direct "rezistenta pentru leduri sa le pun la 12 v". asa am spus la un magazin de electronice si au mers cu releu de 2x21 w, clasic. totusi ca sa iti consume mai putin decat un bec (cu rezistenta cam tot atat consuma) iei releu pentru led-uri si merge direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate