zak Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Am un rs 125 din '04 si i-am pus acum o toba arrow street .In cutia tobei am gasit si o pana care din cate am inteles are leg. cu aprinderea sau ceva de genu'...nu stiu ce sa fac cu ea ... motocicleta merge destul de bine si fara ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Daca te referi la o bucatica mica de metal care are forma unui semicerc este pentru aprindere ca sa o modifice putin pt performante mai bune,dar nu se merita.Mai bine nu o pune deloc.Hai ca iti atasez si o poza sa vezi exact unde vine. Capacul din poza este in partea dreapta a motocicletei si acolo se afla o roata care are leg cu aprinderea in engleza ii zice "flywheel". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 sigur nu este nici o problema daca nu o pun? motorul merge oricum un pic mai bine decat cu toba standard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Cu noua toba ar trebui sa se tureze ceva mai liber. Daca nu o pui nu or sa fie prob.Sunt aproape sigur.Eu unu nu am pus-o ca nu ma dau cu motoru pe circuit si nu isi are rostul prin oras ca nu se observa mai nici o diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 ok merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 mai am o problema la toba asta...pe la 8 mii de ture in viteza 1 parca nu mai poate tura si scoate foarte mult fum...ca si cum ar fi rece motorul. In celelalte trepte si la viteza mai mare nu am probleme de genu' asta. Ma gandesc ca poate pt. ca este toba noua face asa si poate isi revine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 e stricata,o cumppar eu cat vrei pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Nu inteleg de ce nu iti dau ai tai bani sa iti cumperi una noua Sa nu iti mai iei teapa ca la aia veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 e din 2004...iar eu mai am un an si imi pot lua mai mare,dar pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 si cat te-a costat toba...asta daca nu sunt prea indiscret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 si cat te-a costat toba...asta daca nu sunt prea indiscret 16 milioane e toba full din galerie+ silencer arrow ptr rs125 la magazin... corect me if i`m wrong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 fara silencer ca nu ma excita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 fara silencer ca nu ma excita vezi ca iar zice silviu ca faci apropouri ...pai nu silencer ma,toba aia finala...silencer ii zice din cate a citit JE pe acolo ...oricum,asta e pretu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Nu inteleg de ce nu iti dau ai tai bani sa iti cumperi una noua Sa nu iti mai iei teapa ca la aia veche de unde bani,ce e tata,avocat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 (editat) ... Editat Mai 8, 2006 de zak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 toba e 11 mil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 (editat) de unde bani,ce e tata,avocat ? pai tu nu stiai ca e avocat Editat Mai 11, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 16 milioane e toba full din galerie+ silencer arrow ptr rs125 la magazin... corect me if i`m wrong Reverse dar vad ca tu obti cele mai bune oferte Eu am toba de rs semi goala pe Mito si zici ca e Arrow... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Reverse dar vad ca tu obti cele mai bune oferte Eu am toba de rs semi goala pe Mito si zici ca e Arrow... si tot io ti`am facut rost de ea cu ajutorul lui knosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate