masterus Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 a avut loc astazi un accident in campina, un prieten a trecut pe acolo la putin timp dupa .se pare ca cel cu pasatul nu a acordat prioritate cand a intors masina. motocicleta am inteles ca era infipta jumate in masina. stie cineva mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 da' pedeapsa cu moartea pentru neacordare de prioritate unui vehicul ar avea naibii vreun efect?????????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Nici o noutate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 fuck..not again..sper sa nu-l cunosc..sper sa-si revina rapid motociclistul,sper ca soferul passatului isi va lua pedeapsa meritata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neverelse Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 (editat) idiotul din masina a vrut sa iasa dintr-o benzinarie si cu toate ca l-a vazut venind, a intors masina fara sa astepte sa treaca. motociclistul a scapat doar cu o mana si un picior rupte.. in rest e bine.. ghinionul face sa fie exact tatal baiatului care a cazut acum o luna la Comarnic Editat Mai 1, 2006 de neverelse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 mai rau ca la razboi ..... oare pana cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Am inteles bine? Tatal shi fiul, ambii motociclisti, ambii accidentati la un interval de o luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Ceva este in neregula azi prietenul meu de drum (tot cu cbr) a ajuns la spital cu rotula fracturata,julit peste tot pt. ca o tiganca borata nu a acordat lui Alex prioritate. In urma impactului casca de marca Shark (cica una dintre cele mai bune din lume)nu stiu exact modelul de casca dar era undeva pe la 10mil lei cert este ca s a facut bucati _|_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neverelse Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 (editat) Am inteles bine? Tatal shi fiul, ambii motociclisti, ambii accidentati la un interval de o luna? ai inteles bine.. si sa nu va inchipuiti ca este incepator.. este motociclist de vreo 30 de ani /Accident-L...nic-t41509.html Editat Mai 1, 2006 de neverelse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Bine ca nu a fost grav! @neverelse are dreptate...este motociclist de 30 de ani...cu o gramada de motoare schimbate! Aveti grija...si cei mai experimentati sunt vulnerabili in fata idiotilor care nu se asigura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Incredibil Recuperare rapida la amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate