Pijama Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Cel mai mic naked de la Yamaha are un nou look, mai apropiat de YBR 250. Din gama de modele 2010 a constructorului japonez Yamaha, face parte si noul YBR 125. Micul naked de 113kg a fost complet restilizat, avand acum un aspect mai modern decat cel al modelului actual si mai apropiat de cel al fratelui mai mare YBR 250. Rezervorul are un design nou si include acum carene laterale, similare cu cele de pe YBR 250. Au mai fost restilizate si bordul, aripa, capacele laterale, evacuarea finala si codita, aceasta fiind usor inaltata. In plus, pasagerul beneficiaza de manere de dimensiuni mai mari. Din punct de vedere tehnic, motocicleta se prezinta neschimbata si este propulsata de acelasi motor fiabil monocilindric de 124cmc racit cu aer, ce dezvolta 10cp si 9,6Nm. YBR 125 este disponibil in culorile Light Grey Metallic, Red Spirit si Midnight Black. Mai multe fotografii aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Arata clar mai bine decat modelul precedent.O schimba mult rezervorul si toba,dar pacat de cauciucurile alea subtiri,cu niste roti mai groase era total alta motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 oricum, arata destul de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Mie-mi place. Mai frumoasa decat Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Mie-mi place. Mai frumoasa decat Raptor Nu se compara cu raptorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Nu se compara cu raptorul. Ma refeream la aspect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) Celelalte doua optiuni de culoare: Midnight Black Red Spirit Mesaj completat Mie-mi place. Mai frumoasa decat Raptor N-as zice ca e mai frumoasa decat Raptor. Cagiva are linii specific italiene si detalii ceva mai stilate si indraznete pentru clasa 125, e mai bine proportionat si aduce usor cu Ducati Monster. Yamaha are un look de naked clasic japonez, care desi arata modern si destul de bine, nu iese in evidenta cu ceva. La Raptor nu-mi place bordul dintr-o singura piesa, e usor caraghios. Ar fi interesant de vazut cum ar arata YBR cu roti mai groase. Mesaj completat Am analizat un pic mai bine cele doua motociclete (fapt foarte interesant, au exact aceeasi lungime). Defapt Raptorul arata mai bine nu doar din cauza designului si a rotilor mai groase ci si din cauza ca: - rotile sunt de 17 inch si nu de 18 - ampatamentul e mai mare - furca e USD - discul de frana e de 320mm - codita e mai scurta si scoate in evidenta roata spate - bascula are o forma mai deosebita Mai jos vedeti o simulare: YBR 125 cu roti si ampatament de Raptor Editat Octombrie 11, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Tu esti responsabil cu culorile Cagiva Raptor arata bine,vorba ta,aduce un pic cu monsterul.Cred ca e cel mai frumos naked de 125,si delimitat trage de rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) Tu esti responsabil cu culorile Culori, stiri, informatii, noutati, barfe, zvonuri, ipoteze, simulari, etc Editat Octombrie 11, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 arata foarte bine noul ybr 125 e perfect pentru oras asa subtirel te strecori cu el. app am facut scoala pe unul si tragea foarte bine asta pana mi-am luat RS si mi-am schimbat parerea ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate