george05 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Da bre', nu ai scris numele cu litera mare, si pentru asta ai de dat cate un kil de palinca la fiecare Hai primavara! am scris nick-urile cu litere mari...ca doar asa ne-am cunoscut si asa ne stim toti ..litru` ala de palinca e garantat oricum aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 am scris nick-urile cu litere mari...ca doar asa ne-am cunoscut si asa ne stim toti ..litru` ala de palinca e garantat oricum aici Daca palinca aia este facuta din pere, ne pune in cap pe toti ...... Cine nu a incercat palinca de la maramu, neaparat dar neaparat trebuie sa incerce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 offf ! ce dor imi este de vara ... si de bautele si noptile sub cerul liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 offf ! ce dor imi este de vara ... si de bautele si noptile sub cerul liber pftiu........cat mai este pana la primavara?si mie imi lipseste sa ma vad pe viespe,pe serpentine,la 2 dimineatza..... ..si la 3 la bere in fata garajului in tricou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 pftiu........cat mai este pana la primavara?si mie imi lipseste sa ma vad pe viespe,pe serpentine,la 2 dimineatza..... ..si la 3 la bere in fata garajului in tricou ehe ce viata frumoasa sa vii la 3 dimineata acasa si sa o dai pe bere abia astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 (editat) avand in vedere ca am rezolvat treaba cu luna mai(multumesc) va intreb asha.....care aveti de gand sa mergeti aici? /index.php?...t=0&start=0 pentru ca intentionez sa scot viespea la asfalt pana atunci si as face primul drum spre bucale la o mica chefuiala ....si asa as vrea sa ne intalnim pe acolo,sa nu ajung sa fiu ca "magaru in malai" singur..si evident sa tragem o motoreala impreuna Editat Februarie 22, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 avand in vedere ca am rezolvat treaba cu luna mai(multumesc) va intreb asha.....care aveti de gand sa mergeti aici?/index.php?...t=0&start=0 pentru ca intentionez sa scot viespea la asfalt pana atunci si as face primul drum spre bucale la o mica chefuiala ....si asa as vrea sa ne intalnim pe acolo,sa nu ajung sa fiu ca "magaru in malai" singur..si evident sa tragem o motoreala impreuna Me me me (fii sigur ca vor veni mai multi hornetisti asa ca nu iti face griji) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 yupiiii !!!! iara ma alcoolizez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 avand in vedere ca am rezolvat treaba cu luna mai(multumesc) va intreb asha.....care aveti de gand sa mergeti aici?/index.php?...t=0&start=0 pentru ca intentionez sa scot viespea la asfalt pana atunci si as face primul drum spre bucale la o mica chefuiala ....si asa as vrea sa ne intalnim pe acolo,sa nu ajung sa fiu ca "magaru in malai" singur..si evident sa tragem o motoreala impreuna tu vino incoace, ca de restu'(adica de baut)...ne ocupam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 (editat) tu vino incoace, ca de restu'(adica de baut)...ne ocupam noi pe aici somnolenta mare .........inca putin si up,up `n` away to bucale Editat Martie 2, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 (editat) pe aici somnolenta mare .........inca putin si up,up `n` away to bucale pai hai bre sa iti vedem si noi jucaria odata ...si sa decustam cate ceva , pardon : sa o uzi ca sa nu se strice Editat Martie 2, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 avand in vedere ca am rezolvat treaba cu luna mai(multumesc) va intreb asha.....care aveti de gand sa mergeti aici?/index.php?...t=0&start=0 pentru ca intentionez sa scot viespea la asfalt pana atunci si as face primul drum spre bucale la o mica chefuiala ....si asa as vrea sa ne intalnim pe acolo,sa nu ajung sa fiu ca "magaru in malai" singur..si evident sa tragem o motoreala impreuna Singur? In malai? Glumesti, facem adunare mare si bem pana ne calaresc motoarele pe noi si nu invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 pai hai bre sa iti vedem si noi jucaria odata ...si sa decustam cate ceva , pardon : sa o uzi ca sa nu se strice vin vin vin ...abia astept sa va vad,dupa atata pauza pe uni iar pe unii pt prima data(desi cred ca am vb cu unii viespari pe net mai mult decat am vb cu prietenii mei de acasa )...iar partea cu udatul,MUSAAAAAAAI!.....si bineinteles ca ma prezint cu "apa sfintita" de maramu` Mesaj completat Singur? In malai? Glumesti, facem adunare mare si bem pana ne calaresc motoarele pe noi si nu invers io sper sa nu ma calareasca a mea viespe draga,ca e mare problema cu noua greutate(s-a ingrasat micutza....la fel ca mine)..apropo de ingrasat..am luat ieri combinezonul pt prima data dupa 3 luni si acum e ca turnat din cauza kilelor in plus pe care le-am acumulat...parca sunt din desene animate,robotel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 iar ninge bagami-as ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 iar ninge bagami-as ! baga-ne-am toti...ceva in ea de vreme.... ..in loc sa ne bagam mana in gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Avand in vedere ultimele discutii de pe forumul mare propun sa schimbam numele intalnirii noastre de la Baia Mare in "Intrunirea pocnitoarelor"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Nu incepeti si aici cu treaba asta va rog. Iar legat de vreme, mai sper ca nu ninge si in Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Nu incepeti si aici cu treaba asta va rog. Iar legat de vreme, mai sper ca nu ninge si in Mai in mai nu cred nici o speranta de ninsoare , dar in aprilie tot ce e posibil Mesaj completat Ma gandeam sa fac si eu asigurare dupa ce marti am esit la o plimbare de vreo 100 km dar din pacate mai astept cateva poze si ceva modificari aduse pe timp de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 in mai nu cred nici o speranta de ninsoare , dar in aprilie tot ce e posibil Mesaj completat Ma gandeam sa fac si eu asigurare dupa ce marti am esit la o plimbare de vreo 100 km dar din pacate mai astept cateva poze si ceva modificari aduse pe timp de iarna E stiu, glumeam si eu... Si eu aman asigurarea pana cand o sa vad primavara iar, pentru ca altfel nu are rost...asa macar se prelungeste pana prin toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3kso Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 urata MAXIM !! vremea asta ... Vreau caldura De la SOARE! ca m-am saturat de asta de la calorifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 (editat) in mai nu cred nici o speranta de ninsoare , dar in aprilie tot ce e posibil Mesaj completat Ma gandeam sa fac si eu asigurare dupa ce marti am esit la o plimbare de vreo 100 km dar din pacate mai astept cateva poze si ceva modificari aduse pe timp de iarna mai da ce bine arata bicicleta ta mosu ! ce am vazut eu din poze cred ca iti mai trebuie doar un bugspoiler si e gata da cum ai reusit sa faci galeria in halu ala ? asa lucioasa cu curata HAI CU SOARELE O DATA ! eu sunt ca plantele : am nevoie de soare sa ma desfasor in conditii normale ... acum parca sunt intr-o stare de hibernare prelungita , chiaun , mahmur si morocanos Mesaj completat urata MAXIM !! vremea asta ... Vreau caldura De la SOARE! ca m-am saturat de asta de la calorifer ce bine zici Editat Martie 6, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Nu incepeti si aici cu treaba asta va rog. Iar legat de vreme, mai sper ca nu ninge si in Mai pai aici putemsa facem cat offtopic ne duce capu` pe fiecare...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 (editat) QUOTE ARYCY mai da ce bine arata bicicleta ta mosu ! ce am vazut eu din poze cred ca iti mai trebuie doar un bugspoiler si e gata da cum ai reusit sa faci galeria in halu ala ? asa lucioasa cu curata asta e secretu meu si de aceea nu prea ma incanta sa pun bugspoiler ca imi place foarte mult galeriile curate si plus de asta am cam terminat investitile la capitolu moto pe anu asta. Daca dai o bere la Baia Mare o sa-ti spun secretu Editat Martie 6, 2010 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Daca dai o bere la Baia Mare o sa-ti spun secretu Autosol Metal polish? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 cred ca suntem mai multi pe care ne 'macina' secretul galeriilor. deci, ce bere preferi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate