Sorin128 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 salut am hornet de 3 luni,daca scap de la munca vin si eu diseara. Te-asteptam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Te-asteptam.. as veni si eu, dar distanta e cam mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 as veni si eu, dar distanta e cam mare Lasa Geo ca ne vedem la Baia Mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Lasa Geo ca ne vedem la Baia Mare... da daaaaa.....si pt cei care veniti de joi facem intrunire in "constitutiei baia mare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 da daaaaa.....si pt cei care veniti de joi facem intrunire in "constitutiei baia mare" Pregatesti cate un pahar de palinca si un pat mare. Ca dupa atat drum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Pregatesti cate un pahar de palinca si un pat mare. Ca dupa atat drum.... cate un pahar?pai ala se da la intrare.....asa ca bun venit..restu in fata focului..apoi patu`..pe unde apucam fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 cate un pahar?pai ala se da la intrare.....asa ca bun venit..restu in fata focului..apoi patu`..pe unde apucam fiecare Aham - acum m-am prins - deci mergem,mergem,mergem si cand vedem palinca in fata ochilor inseamna ca am ajuns - buuuuuuun asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Aham - acum m-am prins - deci mergem,mergem,mergem si cand vedem palinca in fata ochilor inseamna ca am ajuns - buuuuuuun asa.... mah nu e chiar asa de bine ! asta inseamna ca eu nu mai vin ; stau acasa ! ca am de mers doar pana la frigider si vad palinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 mah nu e chiar asa de bine ! asta inseamna ca eu nu mai vin ; stau acasa ! ca am de mers doar pana la frigider si vad palinca Deocamdata ariciule, deocamdata...pana in mai sigur "se evapora"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 (editat) Lasa Geo ca ne vedem la Baia Mare... Poate ne vedem la SMAEB mai intai , cei care veniti pe acolo sa ne stim unul pe altu la Baia Mare Mesaj completat cate un pahar?pai ala se da la intrare.....asa ca bun venit..restu in fata focului..apoi patu`..pe unde apucam fiecare Pai daca ma iei cu un pahar de la intrare dupa atita drum sigur numai prind focu ma gandeam ca ne iei si tu cu o sarma ceva de prin zona Editat Martie 25, 2010 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Poate ne vedem la SMAEB mai intai , cei care veniti pe acolo sa ne stim unul pe altu la Baia Mare Cu siguranta ne vedem la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Poate ne vedem la SMAEB mai intai , cei care veniti pe acolo sa ne stim unul pe altu la Baia Mare Mesaj completat Pai daca ma iei cu un pahar de la intrare dupa atita drum sigur numai prind focu ma gandeam ca ne iei si tu cu o sarma ceva de prin zona pai bre...tu vrei mancare dupa atata drum? @sorin:corect!cand vezi palinca si miroase a chef sunteti acolo @arycy:man,tu ce faci cu palinca aia:o tii de bibelou sau iti arzi cu ea ficatii?bag-o nene pe gat Mesaj completat Cu siguranta ne vedem la SMAEB YES YES!!!motoreala si beroase si cu maramu` la voi,nu numai invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 mey ramane valabila iesirea din seara asta?!? Sa nu vin degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Poate ne vedem la SMAEB mai intai , cei care veniti pe acolo sa ne stim unul pe altu la Baia Mare Aaaa....corect, corect....Da, ne vedem bem la SMAEB. mey ramane valabila iesirea din seara asta?!? Sa nu vin degeaba... Intrebarea e retorica pentru raspunsul dat azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 ultima strigare pt maine! Plecare in BG. Cine mai are kef, dati direct tel in seara asta, fara pm (0766404031) Mesaj completat Pensionarilor ! Huuuooooo ! O sa v'aduc poze, de Zagorka v-ati lins pe bot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Pensionarilor ! Huuuooooo !O sa v'aduc poze, de Zagorka v-ati lins pe bot ! ..nimeni nimic?pfoa....de nu as sta asa departe si cu motorul defacut bucati ar fi o treaba..ca si asa acolo mai in sud nu am fost Mesaj completat Aaaa....corect, corect....Da, ne vedembem la SMAEB. sa ne bem?dar cine bea?noi?nuuuu...doar apa plata cu lamaie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 ...apa plata cu lamaie ?!? ...wtf dude ?!? eu vreau doar apa plata , fara lamaie !!!! sa fie clar ! ........... de la lamaie ma balonez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 ...apa plata cu lamaie ?!? ...wtf dude ?!? eu vreau doar apa plata , fara lamaie !!!! sa fie clar ! ........... de la lamaie ma balonez las` ca dai cu "sfinteala" si trece....da` nu m mai zi la nimeni sa stim numai noi doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 las` ca dai cu "sfinteala" si trece....da` nu m mai zi la nimeni sa stim numai noi doi minerala sau plata ca trebuie sa ma mai intorc si acasa ,cu permisu in buzunar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) and ... the final countdown has begin ..... ... 4 days to go... Editat Martie 28, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Ce ati ratat este aici Bine macar ca stiu si data viitoare nu va mai intreb. Pensionarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 and ... the final countdown has begin ..... ... 4 days to go... Pana cand? Ce ati ratat este aici Bine macar ca stiu si data viitoare nu va mai intreb. Pensionarilor Frumos la Veliko, dar eu una am fost de prea multe ori, as vrea sa vad si alte orase din Bulgaria. Asta dupa ce rezolv pb cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Ce ati ratat este aici Bine macar ca stiu si data viitoare nu va mai intreb. Pensionarilor frumoasa tura....sa-ti fi de bine ...parca ar fi mers ci o poza cu viespea sa vedem bijuteria la "chip" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 frumoasa tura....sa-ti fi de bine ...parca ar fi mers ci o poza cu viespea sa vedem bijuteria la "chip" apar in poze, sunt cele alb-negru. totusi inca una cu ele la popas: Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) Pana cand? ieri arata asa .... : .....iar azi a inceput , oficial , numaratoarea inversa deci : 4 Editat Martie 28, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate