george05 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 De mancare George da? Pai abia astept da de mancare...am si hrana spirituala si fizica si de care vrei tu .....BTW,cred su sunt si altii care stiu face de papica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 A perfect deci o sa intreb de mancare pentru ca vreau sa ma mai ingras...stiti doar ce slaba sunt George ce imi faci bun?! Si eu vreau sa ma mai ingras asa ca razvenitza ceri 2 porti duble si imi scapi si mie o portie pe sub mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 da de mancare...am si hrana spirituala si fizica si de care vrei tu .....BTW,cred su sunt si altii care stiu face de papica E bine de stiut cate optiuni am Pai da, sunt mai multi care stiu sa faca papica, dar eu vreau ceva facut de tine din zona, specific. Nu cartofi prajiti made in Bucureshit Termin cu tine si apoi ii mai luam si pe altii care vin din alte zone ale romaniei Si eu vreau sa ma mai ingras asa ca razvenitza ceri 2 porti duble si imi scapi si mie o portie pe sub mana Si mie ce imi iese la treaba asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 E bine de stiut cate optiuni am Pai da, sunt mai multi care stiu sa faca papica, dar eu vreau ceva facut de tine din zona, specific. Nu cartofi prajiti made in Bucureshit Termin cu tine si apoi ii mai luam si pe altii care vin din alte zone ale romaniei Si mie ce imi iese la treaba asta? oare o sa mai poti dupa ce termini cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 oare o sa mai poti dupa ce termini cu mine? problema asta nu mi-am pus-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Mey am vorbit cu cineva si ar vrea sa facem o iesire in week-end pana la Cheia sau Sinaia. Care sunteti interesati? Si care stiti cum e vremea in week-end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 cucubau la toata lumea....nu miscati nimic pe acolo prin sud pe unde e vreme buna? faceti dragii mosului ceva poze cu ceva viespi ca mi-e drag sa le vad...si cum a mea nu mai e prea multa viespe decat in suflet,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 /index.php?...t&id=558944 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 (editat) cucubau la toata lumea....nu miscati nimic pe acolo prin sud pe unde e vreme buna? faceti dragii mosului ceva poze cu ceva viespi ca mi-e drag sa le vad...si cum a mea nu mai e prea multa viespe decat in suflet,,,, Poftim, nea George! Editat Aprilie 17, 2010 de Caniggia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 bah copii, sincer sa fiu, nu am vazut niciun hornet azi pe cheia. rusine, de trei ori rusine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Poftim, nea George! yahaaaaa....macar atat...im salta inima cand mai vad cate o viespe macar in poze,ca pe la noi slaba miscare ...in rest nimeni nimic? Mesaj completat bah copii, sincer sa fiu, nu am vazut niciun hornet azi pe cheia. rusine, de trei ori rusine. sa li se taie capul plaies ....am spus maxim Mesaj completat /index.php?...t&id=558944 neah...concepte oricine poate sa scoata...sa le scoata functionale e mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 hornet-uri au fost pe cheia, am spalat noi rusinea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 bah copii, sincer sa fiu, nu am vazut niciun hornet azi pe cheia. rusine, de trei ori rusine. Erau toate pe Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Erau toate pe Siriu Si Hornetul meu a fost pe Siriu ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Si Hornetul meu a fost pe Siriu ieri. forte frumoase pozele si motoarele eu am bazait prin judet, apropo pe unde alti lauto la siriu? bucuresti -brasov sau B-BZ-BV si iar B? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 forte frumoase pozele si motoarele eu am bazait prin judet, apropo pe unde alti lauto la siriu? bucuresti -brasov sau B-BZ-BV si iar B? Bucuresti - Buzau - Brasov- Predeal - Bucuresti. Ne-am fi intors pe Cheia daca nu erau cei mai negri nori deasupra zonei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Bucuresti - Buzau - Brasov- Predeal - Bucuresti. Ne-am fi intors pe Cheia daca nu erau cei mai negri nori deasupra zonei... apropo de nori......imi zicea vali(metalwarrior) ca sambata,se zicea pe la televizoare ca a intrat norul de cenusa in romania pe la maramures......si ca se vede......evident nu se vedea nimic..dar stati linistiti cu totii,ca la cat de greu se misca toate aici la noi nu mai iese norul asta fictiv din judet o buna bucata de vreme....adoarme la noi :love: Editat Aprilie 19, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 doamne ce m-am saturat de vremea asta... mai e putin si baia mare scrie pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) doamne ce m-am saturat de vremea asta...mai e putin si baia mare scrie pe noi ce frumoooooooos ...cat despre baia mare,se pare ca va scrie de vineri bucuresti pe mine ...motorul nefinisat,inca in lucru,dar chiar nu imi pasa ca veti arunca cu "rossi" si oua in mine ca o sa arate ca un santier in lucru...eu viiiiin.... .....sa speram ca nu mi se mai rezerva surpize NEPLACUTE(piesele aproape uscate la mine in garaj.parte tehnica si mecanica impecabila,reglaje facute.service la zi) Editat Aprilie 19, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ce frumoooooooos ...cat despre baia mare,se pare ca va scrie de vineri bucuresti pe mine ...motorul nefinisat,inca in lucru,dar chiar nu imi pasa ca veti arunca cu "rossi" si oua in mine ca o sa arate ca un santier in lucru...eu viiiiin.... .....sa speram ca nu mi se mai rezerva surpize NEPLACUTE(piesele aproape uscate la mine in garaj.parte tehnica si mecanica impecabila,reglaje facute.service la zi) Told u so! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 doamne ce m-am saturat de vremea asta...mai e putin si baia mare scrie pe noi nice PS - a 2a poza este facuta exact in fata apartamentului meu ... .... suspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Nea George, daca te mai intereseaza poze cu o viespe neinteresanta uita-te aici: /index.php?showtopic=511323 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Nea George, daca te mai intereseaza poze cu o viespe neinteresanta uita-te aici: /index.php?showtopic=511323 eh,neinteresanta....nu exista viespe neinteresanta asta da miscare de 600km.am facut si eu drumul ala pe la harsova cu viespea acu 2 ani,super.....cam putine curbe dar frumos ....bravo si la mai mare maestre .. Mesaj completat Told u so! ce le mai stii tu pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 nice PS - a 2a poza este facuta exact in fata apartamentului meu ... .... suspect Merci. Cat priveste poza in fata apartamentului tau...well acum pot sa zic: stiu unde stai! chit ca nu te cunosc... ce le mai stii tu pe toate Ete na, am fost optimista si uite ca a dat rezultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Merci. Cat priveste poza in fata apartamentului tau...well acum pot sa zic: stiu unde stai! chit ca nu te cunosc... Ete na, am fost optimista si uite ca a dat rezultate ....vineri seara atunci te astept sa ma intampini la intrare in bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate