GEORGIAN Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 (editat) 8 zile .....hai cu vremea superba Editat Mai 19, 2010 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 1)lgxmedia 2)adi capac+ramona 3)sorin128+au 4)dani moldo 5)arycy+andreea 6)metalwarrior 7)rookie 8)nmurgu+nico 9)ravenitza 10)nyt 11)cristiGH+andreea 12)edu2009-140ron 13) georgian 14) irina+prietenul 15) razvinte camera 1:adi capac+ramona camera 2:sorio+au camera 3:arycy+andreea camera 4:ravenitza+nyt camera 5:cristiGH+andreea camera 6:nmurgu+nico camera 7:lgxmedia+ME camera 8:edu2009+moldo vin de JOI: 1)sorin+au 2)arycy+andreea 3)metalwarrior 4)elena 5)nyt 6)georgian 7)razvinte 8)dani moldo 9)edu2009 .........................and fo course ME vin de VINERI: 1)nmurgu+nico 2)rookie(sa speram ca apare) 3)adi capac+ramona 4)lgxmedia 5)cristiGH+andreea 6)irina+prietenul am pus si asa lista sa vedeti care vine cand ...daca cumva am pus pe cineva in ziua in care nu trebuia just let me know 7 DAYS TO GO Mesaj completat +2 persoane......nu stiu nume gasca se mareste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 +2 persoane......nu stiu nume gasca se mareste Ce ti-am zis eu? Vezi daca nu ma asculti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 vin de VINERI:1)nmurgu+nico 2)rookie(sa speram ca apare) 3)adi capac+ramona 4)lgxmedia 5)cristiGH+andreea 6)irina+prietenul ok, care-i cu masina, ca vreao un loc pentru Nico intr-o conserva. si restu', care merg cu motoru', plecam toti odata sau imprastiati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ok, care-i cu masina, ca vreao un loc pentru Nico intr-o conserva. si restu', care merg cu motoru', plecam toti odata sau imprastiati ? eu sunt singurul cu masina si plec de joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 1)lgxmedia 2)adi capac+ramona 3)sorin128+au 4)dani moldo 5)arycy+andreea 6)metalwarrior 7)rookie 8)nmurgu+nico 9)ravenitza 10)nyt 11)cristiGH+andreea 12)edu2009 14) irina+prieten 15) razvinte vin de JOI: 1)sorin+au 2)arycy+andreea 3)metalwarrior 4)elena 5)nyt 6)georgian 7)razvinte 8)dani moldo 9)edu2009 10)nmurgu+nico .........................and fo course ME laugh.gif vin de VINERI: 1)rookie(sa speram ca apare) 2)adi capac+ramona 3)lgxmedia 4)cristiGH+andreea 5)irina+prieten 6)X+Y update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 (editat) 1)lgxmedia2)adi capac+ramona 3)sorin128+au 4)dani moldo 5)arycy+andreea 6)metalwarrior 7)rookie 8)nmurgu+nico 9)ravenitza 10)nyt 11)cristiGH+andreea 12)edu2009 14) irina+prieten 15) razvinte vin de JOI: 1)sorin+au 2)arycy+andreea 3)metalwarrior 4)elena 5)nyt 6)georgian 7)razvinte 8)dani moldo 9)edu2009 10)nmurgu+nico .........................and fo course ME laugh.gif vin de VINERI: 1)rookie(sa speram ca apare) 2)adi capac+ramona 3)lgxmedia 4)cristiGH+andreea 5)irina+prieten 6)X+Y update nu ai facut update cum trebuie eu unde sunt sper ca nr 13 sa nu imi poarte ghinion dar dupa cum se vede cred ca da, ca numai apar pe lista Editat Mai 20, 2010 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 riscanta treaba sa ii faci bere la BAIA MARE,s-ar putea sa imi trebuiasca si mie...nush de ce,asa de gust Tu nu primesti nimic pana nu imi faci ceva tipic din ardeala de acolo, de mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 (editat) nu ai facut update cum trebuie eu unde sunt sper ca nr 13 sa nu imi poarte ghinion dar dupa cum se vede cred ca da, ca numai apar pe lista esti in camera de joi...ia vezi 6 DAYS TO GO Editat Mai 21, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 man la ce temperaturi sunt pe acolo cred ca nu tine nici o vopsea , normal trebuia sa tina lustruiala facuta de tine parerea mea ca tot george ma cheama si la mine tine , o sa vb despre asta la un pabar de bere la tine la tine tin ca mergi incet @ravenitza:iti fac de mancare ceva ardelenesc....ai curaj sa incerci? fratilor,stergeti lanturile,pregatiti echipamentele.......vorbiti cu motoretele,pregatiti-le sufleteste.....ca se apropie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 la tine tin ca mergi incet @ravenitza:iti fac de mancare ceva ardelenesc....ai curaj sa incerci? fratilor,stergeti lanturile,pregatiti echipamentele.......vorbiti cu motoretele,pregatiti-le sufleteste.....ca se apropie Da am curaj, dar eu nu pap decat carne de pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Da am curaj, dar eu nu pap decat carne de pui la maramu nu exista carne pui,numa de porc ....numa de altfel: sa-ti PUI pofta-n cui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Da am curaj, dar eu nu pap decat carne de pui LA MULTI ANI ! (in primul rand). In al doilea rand : Elena da-ti un warn singura pentru off topic. OOOOps....cre' ca merit si eu unu'! On topic: Honda Hornet rulez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 la maramu nu exista carne pui,numa de porc ....numa de altfel: sa-ti PUI pofta-n cui Hahaha, bine mai, vezi ce rau esti... LA MULTI ANI ! (in primul rand). In al doilea rand : Elena da-ti un warn singura pentru off topic. OOOOps....cre' ca merit si eu unu'! On topic: Honda Hornet rulez! Se rezolva altfel! Merci mult de urare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Hahaha, bine mai, vezi ce rau esti... Se rezolva altfel! Merci mult de urare! ce tare sa fii moderator..... si uite cum pastreaza ravenitza topicul nostru minunat frumos si nepoluat(scuze ca eram si eu in gasca de oftopicari )..nu se mai intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 ce tare sa fii moderator..... si uite cum pastreaza ravenitza topicul nostru minunat frumos si nepoluat(scuze ca eram si eu in gasca de oftopicari )..nu se mai intampla Ai fost un baiat rau! :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Ai fost un baiat rau! :laugh: muaahaaaahaaaaaaa.....punish me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 (editat) moama ce porcos veobesti bro' ! pt asta meriti 70 % warn ! poluezi topicul de offtopic p.s. don'soara elena ! Editat Mai 21, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 maine ruse (bg) Retro Bike Party care dintre pensionari te bagi, da rapid pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 moama ce porcos veobesti bro' ! pt asta meriti 70 % warn ! poluezi topicul de offtopic p.s. don'soara elena ! Vai, a cata oara pe ziua de azi? La multi ani, arycy (costi) !!! maine ruse (bg) Retro Bike Partycare dintre pensionari te bagi, da rapid pm Am fost anul trecut si se merita, parcul unde se tine intrunirea e foarte frumos. Din pacate momentan pastrez benzina pentru Baia Mare. Mesaj completat muaahaaaahaaaaaaa.....punish me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 (editat) moama ce porcos veobesti bro' ! pt asta meriti 70 % warn ! poluezi topicul de offtopic p.s. don'soara elena ! am 20% deja...ce WARN mai vrei? ....e topic de offtopic..deci sunt prea on-topic Mesaj completat Vai, a cata oara pe ziua de azi? La multi ani, arycy (costi) !!! Am fost anul trecut si se merita, parcul unde se tine intrunirea e foarte frumos. Din pacate momentan pastrez benzina pentru Baia Mare. Mesaj completat moooomaaaaaa.......m-ai prins:eu in roz,asta o gandeam sa o incerc.....ca se plange lumea ca sunt prea negru eu impreua cu viespea..in special politia Editat Mai 21, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 moooomaaaaaa.......m-ai prins:eu in roz,asta o gandeam sa o incerc.....ca se plange lumea ca sunt prea negru eu impreua cu viespea..in special politia Stiam eu ca o sa iti placa, pai sa iti aduc costumatia la Baia Mare ca sa ai cu ce sa te imbraci dupa ce pierzi combinezonul la Poker? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Stiam eu ca o sa iti placa, pai sa iti aduc costumatia la Baia Mare ca sa ai cu ce sa te imbraci dupa ce pierzi combinezonul la Poker? IT`SON....YEAH BABY....HAHAHAHAHAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 IT`SON....YEAH BABY....HAHAHAHAHAAAA Ok baby, s-a facut Vai, prevad sedinte foto din alea cu circuit inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Ok baby, s-a facut Vai, prevad sedinte foto din alea cu circuit inchis Pe Gutin? Sau care circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate