cataaaa Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 eu am o geaca dainese zentex si mi se pare excelenta pentru vreme foarte calda. nu este o geaca tocmai ieftina (desi pe ebay s-ar putea sa gasesti la preturi ok), nu vine cu tot cu protectia pt spate (daca mai ai o geaca dainese la care ai protectie de spate g2 se potriveste si la asta), iti e racoare in ea sub 22-23 grade, dar este super ventilata si mi se pare exact ce trebuie ca si protectie/confort pt vreme cum e zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 "Yes sir........Acolo ne vedem maestre........Sper sa mai apara si altii...." Hai ca ma inscriu si eu la Amckart, vorbim la un tel. despre detalii dar in principiu la 19 ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 FULL.....just in case... sau echipament de Vatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 "Yes sir........Acolo ne vedem maestre........Sper sa mai apara si altii...." Hai ca ma inscriu si eu la Amckart, vorbim la un tel. despre detalii dar in principiu la 19 ne vedem acolo. Mesaj completat BAGAMI_AS PICIOARELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMK e ocupat de la 18.00 pana seara.....mai e liber de la 17.00 la 18.00...daca inca se mai gasesc doritori la ora aia atunci astept un telefon pana in 16.00 (0721240806). Altfel ne vedem la Constitutiei la 7-8 seara....( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) Multumim de hint! .....A fost SUPERB !....Data viitoare poate ne insotiti..... Cel putin eu v-as fi insotit, dar am spus-o de la inceput ca in weekendul respectiv sunt la mare si in 13-15 sunt la Brno. In rest, eram liber. Dar nu e nicio problema, daca pe viitor stiti ca o sa ajungeti in zona, PM/tel si ne distram impreuna pe acolo. Editat Iulie 22, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Stau-De-6 - vai cat am ras cand am vazut semnatura ta! Ce melc tunat care se da racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Da, la fel am reactionat si eu cand l-am vazut prima data. Dar trebuie sa recunosc, nu e meritul meu. E copiat (cu permisiunea lui) de la Woosh. Doar ca mi s-a parut ca se potriveste ca o manusa in semnatura mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Cel putin eu v-as fi insotit, dar am spus-o de la inceput ca in weekendul respectiv sunt la mare si in 13-15 sunt la Brno. In rest, eram liber. Dar nu e nicio problema, daca pe viitor stiti ca o sa ajungeti in zona, PM/tel si ne distram impreuna pe acolo. bre..vezi ca presimt ca o sa ma ai pe cap vreo 2 zile celalalt weekend...sa ma duci la pizza acolo si apoi pe tihuta la reising. ..dar cu toti din club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Hai weekendul acesta si rezolvam. Weekendul viitor suntem la Hill Climbing in Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Hai weekendul acesta si rezolvam. Weekendul viitor suntem la Hill Climbing in Sibiu. eeeee..ca mi-ai zis ca pleci...atunci cred ca amanam iesire si intalneala de pe tihuta pste cel putin 3 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Uiti, maestre. Imbatranesti! Daca e weekendul inainte de mers la Brno, e ok. Daca nu, dupa. Oricum eu ma duc sa vad maine daca Tihuta e tot acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Uiti, maestre. Imbatranesti! Daca e weekendul inainte de mers la Brno, e ok. Daca nu, dupa. Oricum eu ma duc sa vad maine daca Tihuta e tot acolo. sa nu cumva sa se mute de acolo.....sa riscam sa ramanem fara circuit-stradal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Clar. M-am tinut de promisiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 (editat) Clar. M-am tinut de promisiune. iote curba ZA SHIT Mesaj completat care pe unde ati scos viespile in weekend?toata lumea la mare? nimeni nici o poza cu ceva iesire?...hai bagati pe aici ceva sa isi spele si morosanu` ochii Editat Iulie 24, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Diseara la 7 se baga cineva la AMCkart???....e liber de la ora aia cica..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 iote curba ZA SHIT Mesaj completat care pe unde ati scos viespile in weekend?toata lumea la mare? nimeni nici o poza cu ceva iesire?...hai bagati pe aici ceva sa isi spele si morosanu` ochii DE ceeeeeeee Vinzi viespeaaaaaaaaaaaaaa? Aloooooo nenea nenea de ce o vinziiiii......? @Sorin hai cu melcu ca imi iau amenzi ca merg cu 0 km/h mie asa imi arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 DE ceeeeeeee Vinzi viespeaaaaaaaaaaaaaa? Aloooooo nenea nenea de ce o vinziiiii......?@Sorin hai cu melcu ca imi iau amenzi ca merg cu 0 km/h mie asa imi arata E anunt pus la mistooooooooooo... Aseara inca nu era gata........(melcul adica)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 E anunt pus la mistooooooooooo...Aseara inca nu era gata........(melcul adica)... Pe bune e la misto anuntu???? Hai ma nu mai faceti glume proaste ca face omu infarct aici cu voi Nu ma mai grabesc acuma ca si asa pe aici ploua de rupe si mai sunt si pe rezerva de cateva zile :|. Ma niciunu dintre voi nu se pisa cu cifra octanica mai mare asa macar 90 acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Pe bune e la misto anuntu???? Hai ma nu mai faceti glume proaste ca face omu infarct aici cu voi Nu ma mai grabesc acuma ca si asa pe aici ploua de rupe si mai sunt si pe rezerva de cateva zile . Ma niciunu dintre voi nu se pisa cu cifra octanica mai mare asa macar 90 acolo ? daca cineva are de gand sa dea pretul ala+ inca vreo 1000euroi poate ma gandesc sa iau inca un hornet sa il modific tot ceva de genu` ca mai am inca 2 idei ...DAAAAAAAAAR nu prea ma lasa sufletul sa il dau,deci sanse mai mici de ZeRO la punctul doi......mai,poate reusesc eu sa te ajut cu ceva shushu cu cifra octanica mare daca beau vreo 10 zile numa palinca in loc de apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 ,deci sanse mai mici de ZeRO Asta ca si discutia de mai jos : <el> femeile sunt proaste <ea> eÂşti tu retardat misogin <el> ok <el> hai să îți demonstrez <el> vom juca bambilici ca să aflăm adevărul <el> începe tu <ea> bambilici? <el> zi un număr <ea> 5 <el> 6 <el> te`am bătut <el> începe <ea> 5 miliarde <el> 5 miliarde 1 <el>am câÂştigat <ea> dacă eÂşti aÂşa deÂştept, de ce nu începi tu jocul <el> ok <el> -5 <ea> -10 <ea> fffffrrrrraaaaaaaiiiiiieeeeereeeeeeeeee …. peste puțin timp …. <ea> ok sunt proastă : )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Asta ca si discutia de mai jos : <ea> ok sunt proastă : )))) ...exact...nici nu putea fi spusa mai bine de atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Mah noroc cu red carpet ca mai facem si noi posturi (offtopic in offtopic).......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Mah noroc cu red carpet ca mai facem si noi posturi (offtopic in offtopic).......... Mai ai putin si ajungi super membru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Mai ai putin si ajungi super membru ....da....o sa ajung sa fac mai multe posturi decat kilometri...........Visul vietii mele - sa fiu cel mai experimentat motorist de tastatura.... .... P.S.: Ce dreaq mah te-certasi cu sefu-tau si asta te blestema sa iti sara bujia?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 ....da....o sa ajung sa fac mai multe posturi decat kilometri...........Visul vietii mele - sa fiu cel mai experimentat motorist de tastatura.... .... P.S.: Ce dreaq mah te-certasi cu sefu-tau si asta te blestema sa iti sara bujia?... Invers, mi-a sarit bujia si m-am luat la cearta cu sefu'. Sa-l ........, intelegeti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate