NVS Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 ps: asta e preludiul dintre voi 2 ? De ziua lui, George il primeste pe Nyt cu funditza rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 De ziua lui, George il primeste pe Nyt cu funditza rosie. Pana la urma ne intalnim sa deschidem sezonul moto si sa-i sarbatorim pe cativa sau unii isi dau intalnire sa deschida sezonul de imperecheri "nepotrivite"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Eu ce ziceam... O camera matrimoniala la baieti, va rog! Sa nu lipseasca sampania, petalele de trandafiri si lumanarile! Gaylor! Va decideti care face pe virgina, in functie de timpul de pe circuit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Cineva sa le dea 2 dupa ceafa la copii astia, sa se trezeasca la realitate ps: asta e preludiul dintre voi 2 ? O camera matrimoniala la baieti, va rog! Sa nu lipseasca sampania, petalele de trandafiri si lumanarile! Gaylor! Va decideti care face pe virgina, in functie de timpul de pe circuit! Esti "cremenala" domnisoara.....pe buna dreptate..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 deci..... a venit acel moment in viata mea cand ar trebui sa ma trec si io pe lista ... 1) Nyt - George05 2) Cataaa 3) Metalwarrior + Catalina 4) Ravenitza 50-50 sanse 5) Roxynel 6) styx (Stefan) 7) Ulita 8) GH 9) Sorin128 (daca nu nasc pana atunci)-eu personal sper sa nasca Au nu tu 10)Razvinte+familia 11)...... 12)...... 13)arlequin 14)edu2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Eu ce ziceam... O camera matrimoniala la baieti, va rog! Sa nu lipseasca sampania, petalele de trandafiri si lumanarile! Gaylor! Va decideti care face pe virgina, in functie de timpul de pe circuit! Si a doua zi neaparat...cearceaful...aa..uleiul..aaa...sliderele, vroiam sa zic, la verificat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Eu ce ziceam... O camera matrimoniala la baieti, va rog! Sa nu lipseasca sampania, petalele de trandafiri si lumanarile! Gaylor! Va decideti care face pe virgina, in functie de timpul de pe circuit! prea tareeeee ..nyt-ule bro,avand in vedere ca ai trecut pe silent o sa consider tacerea ta ca fiind acceptul....care?stim cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 prea tareeeee ..nyt-ule bro,avand in vedere ca ai trecut pe silent o sa consider tacerea ta ca fiind acceptul....care?stim cu totii :lol: Razi tu razi, dar nici tu nu iesi prea bine din tabloul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Razi tu razi, dar nici tu nu iesi prea bine din tabloul asta! eu ies pe plus tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 eu ies pe plus tot timpul Adica tu esti pasivu coco ? Ai grija ca vin tare din spate si Sorin cu Cata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Adica tu esti pasivu coco ? Ai grija ca vin tare din spate si Sorin cu Cata ! aoleu.....deja se complica treaba...not safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Adica tu esti pasivu coco ? Ai grija ca vin tare din spate si Sorin cu Cata ! aoleu.....deja se complica treaba...not safe Ce glume aveti voi doi....aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Ce glume aveti voi doi....aveti Avem noi 2...avem ! Ai ceva sa ne zici insarcinatule ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 4 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users) 4 Members: MetalWarrior, Nyt, sorin128, george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 (editat) Sorry de post....elena...pls sterge-l .... F00c.k....prea tarziu... Editat Februarie 4, 2011 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Nu sterg nimic, a devenit fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Si a doua zi neaparat...cearceaful...aa..uleiul..aaa...sliderele, vroiam sa zic, la verificat! Te bagi tu sa fii nasul, ca vorba aceea: "odata vede nasul pasarica miresei..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 :crack::crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Te bagi tu sa fii nasul, ca vorba aceea: "odata vede nasul pasarica miresei..." aoleeeeeeeeu....devine kinky treaba deja,cu multe "parti" implicate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 vin tare din spate si Sorin cu Cata ! sper ca de data asta sa NU se aplice vba aia cu 'cei din urma vor fi... inainte'! Ai ceva sa ne zici insarcinatule ? cred ca vroia sa zica sa play safe daca nu vrei sa fii insarcinat si tu. so, poarta echipamentu mereu! Te bagi tu sa fii nasul, ca vorba aceea: "odata vede nasul pasarica miresei..." numai sa nu zboare pasarica! abia astept sa vad cu ce plocon vin finii la nas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Care a bazait pe vremea asta de tricou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skip11 Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Pai tu m-ai trecut deja inca scris gresit si imi spui mie sa ne trec pe amandoi? ai chef de jedi mind tricks? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Pai tu m-ai trecut deja inca scris gresit si imi spui mie sa ne trec pe amandoi? ai chef de jedi mind tricks? ha? /:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 ha? /:P mi-ai luat vorba din gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Pai tu m-ai trecut deja inca scris gresit si imi spui mie sa ne trec pe amandoi? ai chef de jedi mind tricks? Cel mai on-topic post din forumul asta! AM ZIS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate