Roxynel Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 era roxynel+ atharia si ma nou shinu in camera dubla.. nu putem sa dormim mai multi? ca atunci mai trecem si + 1 la noi in camera inc az de ceva .. sau 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 (editat) 1 - Ravenitza + 1 - camera dubla.2 - Roxynel + Atharia + Shinu - camera dubla 3 - Jhon aka Arlequin - single - camera ieftina 4 - Sorin (Doar daca se potriveste cu programul de devenit tatic tongue.gif ) 5 - Vali + Catalina - o camera din aia scumpa si dubla biggrin.gif 6 - Luci - un pat pe unde-o fi (atentie ca vorbesc noaptea in somn TARE) friday.gif 7 - Adi capac +1- camera dubla 8 - cataaaa - un pat pe unde-o fi, vba lui luci, doar ca unele personaje (negative) s-au plans ca as sforai 9 - edu2009 dorm pe unde apuc 10 - darkbay/nicu +1 o camera dubla Ai "uitat" o persoana Editat Aprilie 14, 2011 de Atharia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Cica o sa fim chiar 3 in camera Io, rox si sor-mea Merg chiar 5 in camera asa ca mai cauta inca doo fete Mesaj completat era roxynel+ atharia si ma nou shinu in camera dubla.. nu putem sa dormim mai multi? ca atunci mai trecem si + 1 la noi in camera inc az de ceva .. sau 2 Si tu schimba la "Moto: in cautare de 600 rr" ala, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Merg chiar 5 in camera asa ca mai cauta inca doo fete Mesaj completat dude e sorsa !!!! Si tu schimba la "Moto: in cautare de 600 rr" ala, da? nu vreau .. ia zi nu-ti convine sa-mi iau rr sa-ti dau hornetica mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 era roxynel+ atharia si mai nou shinu in camera dubla.. nu putem sa dormim mai multi? ca atunci mai trecem si + 1 la noi in camera inc az de ceva .. sau 2 ... that's my girl!!! sincer... daca ar fi mai multe fete care sa gandeasca asa, ar fi mai multe motociclete si mai putine accidente... serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 de unde si pana unde? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 nu vreau .. ia zi nu-ti convine sa-mi iau rr sa-ti dau hornetica mea? Cum sa nu , nu refuz ce mi se ofera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 2500 and it`s yours Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Merg chiar 5 in camera asa ca mai cauta inca doo fete Pey ... cu putin noroc o sa fim 4 in camera Marim gashca )) A 4a persoana e surpriza )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 2500 and it`s yours credeam ca esti buna la suflet si faci cadouri de Paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 si nu sunt?l-am lasat de la 3000 cado cado ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Primesc numai cadouri scumpe eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Primesc numai cadouri scumpe eu Ia sa-mi faci si mie cunostiinta cu iepurashul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Ia sa-mi faci si mie cunostiinta cu iepurashul asta nu-l impart cu nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Egoistule )) Haideti cu cazarile alea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 dupa ce ne numaram, si scadem camerele de doua persoane sa vedem cati ramanem si cate camere trebuie sa luam pentru restul. camere cat mai "spatioase", propun eu, sa avem loc daca se face frig si trebuie sa ne inghesuim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 mai tie iti cam place la inghesuiala sa inteleg.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 mai tie iti cam place la inghesuiala sa inteleg.. "cel fara vina sa arunce primul cu piatra..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 prefer box nu cu pietre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 prefer box nu cu pietre understood... poi vezi!??? deci cat mai mari camerele, nu!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 pai da .. ca noi s-ar putea sa fim 5 in dubla ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 pai da .. ca noi s-ar putea sa fim 5 in dubla ) aham... deci cui ii place inghesuiala??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 tie ..ca eu nu am incotro .. nu ai vazut cum au stabilit altii pt mine? tac si ma supun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 1 - Ravenitza + 1 - camera dubla.2 - Roxynel + Atharia - camera dubla 3 - Jhon aka Arlequin - single - camera ieftina 4 - Sorin (Doar daca se potriveste cu programul de devenit tatic tongue.gif ) 5 - Vali + Catalina - o camera din aia scumpa si dubla biggrin.gif 6 - 7 - Adi capac +1- camera dubla 8 - cataaaa - un pat pe unde-o fi, vba lui luci, doar ca unele personaje (negative) s-au plans ca as sforai 9 - edu2009 dorm pe unde apuc 10 - darkbay/nicu +1 o camera dubla me out of the list Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 (editat) 1 - Ravenitza + 1 - camera dubla. 2 - Roxynel + Atharia - camera dubla 3 - Jhon aka Arlequin - single - camera ieftina 4 - Sorin (Doar daca se potriveste cu programul de devenit tatic tongue.gif ) 5 - Vali + Catalina - o camera din aia scumpa si dubla biggrin.gif 6 - 7 - Adi capac +1- camera dubla 8 - 9 - edu2009 dorm pe unde apuc 10 - darkbay/nicu +1 o camera dubla *daca tot incepusem sa l plagiez pe lucian, nu pot sa nu continuu la fel. me out, too. :-) Editat Aprilie 15, 2011 de cataaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate