wolf4mwolf Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Cateva pozne.... Sa vedem daca reusesc sa fac sa se vada si "cireasa de pe tort"...si anume un filmuletz intitulat "Ca de la fată la fată"...si asta doar pentru cunoscatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 mirceo eshti un artist :) sa-tz traiasca telefonu!!! :baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Bai, eu am un singur stres, nu se fura din corturi? o.O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 Bai, eu am un singur stres, nu se fura din corturi? o.O Cine să Âşi-o fure ?????? Avand in vedere ca s-a stat grupat si langa motoare nu au fost probleme d'astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel-off-hell Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Si-alta data....si-alta data...o s-o facem si mai si mai lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Ce multitudine de caprite la aliniere Cum a fost vremea/apa? La cat ati iesit cu cheltuielile, ca la anu m-ar tenta si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Cine să Âşi-o fure ?????? Avand in vedere ca s-a stat grupat si langa motoare nu au fost probleme d'astea... Ok, voi ati stat asa, grupat, dar in general nu se suteste din corturi? O sa ajung si eu in Vama la vara, cu cortul si-s paranoic rau de tot in privinta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Da, sunt foarte ofticat ca nu am reushit sa vin anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Ok, voi ati stat asa, grupat, dar in general nu se suteste din corturi? O sa ajung si eu in Vama la vara, cu cortul si-s paranoic rau de tot in privinta asta. vara se cam fura .. cunosc destule cazuri.. asa ca fara lucruri de valoare in cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 uite ca am venit si eu din vama... defapt am stat in 2 mai langa dig, unde mai erau cativa forumisti (lotru, ilie, mai multi, dar nu-i stiu dupa nume! care va stiti ca ne-am intalnit, va salut!) am vazut prin vama pe ninja_schija si inca vreo cativa... pacat ca nu am avut cum sa vin pe 2 roti, dar poate intr-o saptamana iau permisul si ne vedem la ploiesti! tineti-mi pumnii. Poze pun cand le primesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Chestiile alea de la cauciucurile din spate pentru ce sunt? Sa dea noroiul jos de pe cauciuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Chestiile alea de la cauciucurile din spate pentru ce sunt? Sa dea noroiul jos de pe cauciuc? nu mah, ca sa prinzi remorca moto de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Cateva pozne.... Sa vedem daca reusesc sa fac sa se vada si "cireasa de pe tort"...si anume un filmuletz intitulat "Ca de la fată la fată"...si asta doar pentru cunoscatori Pai Lupusor .... vezi cum faci .... ca fara filmuletu' ala spunem ca am baut degeaba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 @v-twin: plasticele alea sunt acolo finca' sunt niste F650. Toate BMW-urile au asa ceva, la nemti exista o regula cum ca trebuie sa ai aparatoare la roata, la o inaltime nu mai mare de nu-stiu-cat. Sunt inutile, cu alte cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Vrem filmuletzuuuuuu!!!!!!! Wolfuleeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 Vine si filmululetul dar trebuie convertit fiindca merge decat cu Nokia media player:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 misca bre mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 @v-twin: plasticele alea sunt acolo finca' sunt niste F650. Toate BMW-urile au asa ceva, la nemti exista o regula cum ca trebuie sa ai aparatoare la roata, la o inaltime nu mai mare de nu-stiu-cat. Sunt inutile, cu alte cuvinte M-am prins ca-s BMW-uri, dar credeam ca-s acolo sa scrape off noroiul in excess. Multumesc pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 cateva poze cu un aparat cam nasol. n-au atmosfera din vama... ci mai mult a drumului:) am si un filmulet...dar daca-l pun se vor vedea numai 2-3 sec din el (de ce? ) k. k. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 (editat) si de la mine citeva la bac la Ostrov tabara motorista dinspre nord un nene cu initiativa tabara motorista dinspre sud un contorsionist "magnetizat" daca era moka poza cu Pepe, am facut si eu una poze la firul ierbii abia aparuse soarele dintre nori pleca barca sa goleasca navoadele El Comandante soarele de dupa nori motoare, corturi, nebuni in apa Filip i-a fotografiat mai de aproape, mai aparuse o tanti rezerva strategica de sticle pentru dus la garantie si luat bani de inca o tura de bautura Editat Mai 4, 2006 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Super tare catelu' cu geaca de piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 bai fratilor dupa ce ca ne-am chinuit vreo 3 zile sa bem o mare parte din sticlele care se vad in poza acuma ajungem si celebri??? doar o data e 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 si filmul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate