costin_hammer Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Saturday Night Very cold with a moonlit sky Low: -3°C RealFeel®: -6°C cu cat e mai frig cu atat o sa bem mai mult si o sa ne distram mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 sper si la niste vin fiert.. ca...Saturday Night Very cold with a moonlit sky Low: -3°C RealFeel®: -6°C Winds: NNE at 11km/h Wind Gusts: 24 km/h Min UV Index: N/A Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0mm Amount of Rain: 0.0mm Amount Snow: 0.00cm Hours of Precipitation: 0 Hrs Hours of Rain: 0 Hrs Hours of Dark 14.2 Hrs itzi garantez ca o sa te plangi de cat de cald o sa`tz fie. ai sa vezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 o sa ma alergati pe acolo.. sa inteleg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 am sa ma costumez in nesimtzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Deci s-a notat ...Loganu' spera sa fie alergat, Hammeru' vrea sa fie frig ca sa aibe motiv de baut, Wolfu' cheama bufnitzele pe interval, altii se cearta pe costumu de matol si vremea o sa fie sub control... se anuntza cer sticlos Va pupa iepurili ... mrrrrrrrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 fiecare cu fanteziile lui, noi nu putem decat sa va punem la dispozitzie locu` shi settingu` sa vi le satisfacetzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Va pupa iepurili ... mrrrrrrrrrrrrrr Voiam sa fac rost de un combinezon d'ala cu protectii si slidere sa zic ca m-am deghizat in motociclist... Da' nu mi s-a aprobat ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Voiam sa fac rost de un combinezon d'ala cu protectii si slidere sa zic ca m-am deghizat in motociclist... Da' nu mi s-a aprobat ideea. Normal...cu atata imaginatie ii puneai in umbra pe ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Normal...cu atata imaginatie ii puneai in umbra pe ceilalti Nah, cred ca s-au gandit ca un echipament adecvat ar fi mult prea mult pentru mine si ar fi nevoiti sa imi dea mie premiul pentru cel mai bun costum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 se anunta cel mai reusit party de Halloween Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Anul asta am sa va onorez cu prezenta mea si a prietenilor mei, avem de gand sa bem sa bem si sa bem pana cadem pe spate asa ca ne vedem la o tuica pe 31 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 macar de m-ar fugari vreo motorista .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) pot sa vin deghizat in motociclist cocalar? adica in sandale si gel? Editat Octombrie 28, 2009 de tiptil1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 macar de m-ar fugari vreo motorista .. vedem ce shi cum rezolvam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Cred că cel mai tare costum e cel de "5 de pică"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 29, 2009 Autor Share Postat Octombrie 29, 2009 Ultimele zile inainte de party. Vrem sa fie cel mai reusit Halloween Party de pana acum (cu toate ca, cu durere in suflet trebuie sa anuntam, sigur va fi mai slab decat ala de la anu' ) asa ca observand nu numai timpu' probabil ci si atentionarile voastre vom avea curtea de la Apasu acoperita si un tun de caldura pozitionat astfel incat (incerc sa gasesc o exprimare academica) sa fie cald pana o sa sa dezbrace lumea. Din ciclul premiere la party-uri am anuntat pana acum Live Karaoke. Get it? Live! Versurile proiectate pe perete, formatia in spate. Nu avem inca un titlu oficial pentru concurs. Unul potrivit ar fi "Burebista Live Show". Inca o surpriza, berea la draft va costa 2, 2.5, 3 sau 3.5 lei, cum ti-o fi norocu'. Nu, nu este vorba de bere Noroc. Este inca o idee venita la o baut....scuze la o sedinta de pregatire a party-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 eu ma inscriu la cantat!! cat despre partea cu bautu mai usor, ca intentionez sa vin cu calutu si nu l-as lasa acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ca ati rezolvat cu caldura, unii nu suntem asa imaginativi sa ne costumam in bikeri, cu geci si chestii rezistente la frig. Avem alte costume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Asa, deci tinand cont c-o sa fie cald pot sa ma costumez in cor cu dush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 iar ne scoatem costumele de alcolisti de la naftalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Asa, deci tinand cont c-o sa fie cald pot sa ma costumez in cor cu dush vezi ca costumatia e obligatorie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 la ce vreme e acu` afara, cred ca lashi calutzu` la hodina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) ROCK'N'ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL! sau aici era BUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Editat Octombrie 30, 2009 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ROCK'N'ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL! sau aici era BUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Rock`n`Buhuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 May the Force be with you! Gata si ideea de costum! Lord Vader vei fi prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate