Furia_soselei Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 numai are nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Nu mai are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Sunt un unicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 BA nu esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 bai chiar misto minsku ala rosu, dar daca va uitati la poza in dimensiunea originala observati ca langa parbriz e un abtipild pe care nu stiu ce scria dar acuma scrie RS ) deci...minskul viseaza sa fie RS oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 bai chiar misto minsku ala rosu, dar daca va uitati la poza in dimensiunea originala observati ca langa parbriz e un abtipild pe care nu stiu ce scria dar acuma scrie RS ) deci...minskul viseaza sa fie RS oare? Acolo au fost date doua gauri de prindere, cu scopul de a fixa mai bine carena, insa n-a mai fost nevoie de ele. S-a dorit mascarea gaurilor, nu inducerea in eroare a poporului. (cu RSvizorul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 hehe, oricum misto minskul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 DAP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Multumesc! Poate ne gasim la intrunire la Sf. Gheorghe, sa schimbam impresii. La Bacau n-am vazut decat 2 Minsk-uri in afara de al meu, si din ele unul era a unui prieten cu care am venit impreuna... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Da nu a fost intrunirea de la Sf. Gheorghe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Ma gandeam la Tg. Secuiesc si am scris altceva.. TG. SECUIESC sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 bai chiar misto minsku ala rosu, dar daca va uitati la poza in dimensiunea originala observati ca langa parbriz e un abtipild pe care nu stiu ce scria dar acuma scrie RS ) deci...minskul viseaza sa fie RS oare? minsk-ul cu tehnologia de la aprinderea, admisia si evacuarea rs-ului s-ar apropia cat de cat de performantele rs-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Mda, nu-s din B. insa... ati mai vazut vreodata asa o frumusete??? Va las sa va delectati deocamdata cu pozele, iar "pe viu" va putea fi admirata la intrunire la Bacau, poate si la Brasov, si Galati. Va rog sa observati "aerografia" de pe rezervor, "carena" de far si cauciucul pe spate de la o surata comunista ceva mai voinica... . De asemeni, manere si protectii "enduro" Hai sa fim sanatosi! P.S. Nu, nu-i de vanzare, o laud numa' ca-i a mea si mi-e draga... sper sa intelegeti! Asfalt de care vreti voi (sau lipsa)! mistoaca jucaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 si eu acum cateva seri ... cu minskaletul minsk-ul cu tehnologia de la aprinderea, admisia si evacuarea rs-ului s-ar apropia cat de cat de performantele rs-ului si cat ar putea merge asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 baaaaaaa la moldova la voi nu s-a auzit de apa si detergent... de vopsea numai zic ... o fi el vechi dar totusi se presupune ca e pasiunea ta... ingrijeste-l si tu putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 baaaaaaa la moldova la voi nu s-a auzit de apa si detergent... de vopsea numai zic ... o fi el vechi dar totusi se presupune ca e pasiunea ta... ingrijeste-l si tu putin cine vorbea,al tau s-a stratificat jegu pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 motorul ma intereseaza , e singura parte din motocicleta asta care e mai de doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate