ianachim Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 la 17.oo plecare de la benzinaria mol otopeni prea frumoasa vremea de ars gazul prin bucale cheia sau sinaia m.ar tenta cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 scuze de offtopic,dar de ce tii neaparat sa faci cheia pe intuneric? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Eu in Romania nu sint suficient de smecher cit sa ma dau noaptea. Have fun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 1. daca plec la 17.00 prin bv pe lumina 2. nu merg sa las genunchiu pe cheia merg la ..pas sa ma bucur de vreme 3. bulangii au zis soare dar si asa e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Nu te bagi mai bine sambata la o Sighisoara (Hurghis) cica e un festival de vin local, bla, bla cu mine cu ceva EMA-isti cu dom' presedinte Voiculescu. Tura de asfalt cu cazare...sau iar dai cu aspiratorul duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 cheia e excelenta in timpul saptamanii. drumul e gol si nici gratargii nu sunt. ianachime, daca accepti si pe unu cu un mini bmw (650), trece-ma pe lista de start. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 cheia e excelenta in timpul saptamanii. drumul e gol si nici gratargii nu sunt. ianachime, daca accepti si pe unu cu un mini bmw (650), trece-ma pe lista de start. daca am pus.o pe topic si nu am comentat nimic ref la ce moto sa fie nui bai doar ca la 17.00 vreu sa plec deja cheia dus dn intors Mesaj completat Nu te bagi mai bine sambata la o Sighisoara (Hurghis) cica e un festival de vin local, bla, bla cu mine cu ceva EMA-isti cu dom' presedinte Voiculescu. Tura de asfalt cu cazare...sau iar dai cu aspiratorul duminica? plescoi mama suna tare bine ma ai pe lista il iau si pe mihai cu varadero? mai e loc? Mesaj completat scuze de offtopic,dar de ce tii neaparat sa faci cheia pe intuneric? pt ca tocmai am schimbat fitilul de la lampa cu gaz si vreu sa vad daca merge cu modelul asta nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 plescoi mama suna tare bine ma ai pe lista il iau si pe mihai cu varadero? mai e loc? in cursul zilei de azi va spun exact cand unde si cat, inca se discuta, sigur ca poti sa-l iei, poti sa-l iei si pe Manuel daca vrea, am vb si cu Mae dar nu poate ca are treaba. Va tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 cheia e excelenta in timpul saptamanii. drumul e gol si nici gratargii nu sunt. ianachime, daca accepti si pe unu cu un mini bmw (650), trece-ma pe lista de start. In perioada asta e oricum prea rece pentru gratare. Acum 10 zile, cand am fost ultima data, nu era nici picior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 gata fuse si de duse si azi cheia super doar pe serpentinele scurte de langa bv umezeala Mesaj completat cheia e excelenta in timpul saptamanii. drumul e gol si nici gratargii nu sunt. ianachime, daca accepti si pe unu cu un mini bmw (650), trece-ma pe lista de start. omule nu stiu cum dar cand am intrat in mol nu erai am intrabat pe un gigi cu casca in ureche si nu a vazut pe acolo motoristi imi pare rau chiar a fost tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 in cursul zilei de azi va spun exact cand unde si cat, inca se discuta, sigur ca poti sa-l iei, poti sa-l iei si pe Manuel daca vrea, am vb si cu Mae dar nu poate ca are treaba. Va tin la curent mersi andrei dar eu plec la gura humorului in acest week-end. oricum ne vedem joi la un pahar de vin la jadoo si poate mergem saptamana viitoare undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 a aparut ceva neprevazut si nu am mai putut veni. iertare, maria ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 23, 2009 Autor Share Postat Octombrie 23, 2009 a aparut ceva neprevazut si nu am mai putut veni. iertare, maria ta. stai calm oricum am dat zor rau de tot 2 ore buc bv pe cheia si 2 pe dn te cam alergam sincer sa fiu data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate