GEORGIAN Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) Am achizitonato din Italia (Torino) an 2002, 15000 km cu 2600 euro inclusiv cu acte pe acolo, deci undeva la 2450. Acum are undeva la 20000 km . Multumit de ea pina acum si am inteles ca e o motocicleta ok. Ce parere aveti? Editat Octombrie 24, 2009 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Frumoasa foc,sa aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Foarte frumoasa, la fel si pretul. S-o folosesti sanatos si grija, n-o supara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Octombrie 24, 2009 Autor Share Postat Octombrie 24, 2009 Multumesc la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Superba! (Da, stiu, sunt subiectiv.) S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) ce model e (hornet s sau ceva de genul?)? am vz una neagra cu semighidoane si mi'a placut maxim Editat Octombrie 24, 2009 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Felicitari, frumoasa motocicleta . Acum tot ce iti mai trebuie ar fi niste genunchere si de preferat si niste cizme, vad ca in rest te-ai echipat, bravo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Octombrie 25, 2009 Autor Share Postat Octombrie 25, 2009 ce model e (hornet s sau ceva de genul?)? am vz una neagra cu semighidoane si mi'a placut maxim e Hornet 600 S Mesaj completat Felicitari, frumoasa motocicleta . Acum tot ce iti mai trebuie ar fi niste genunchere si de preferat si niste cizme, vad ca in rest te-ai echipat, bravo . am si costum de textil si cizme dar eram intro plimbare scurta, oricum multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 frumoasa motoreta..arata f bine,sa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Pune-i si un bugspoiler si o sa arate excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Octombrie 25, 2009 Autor Share Postat Octombrie 25, 2009 Pune-i si un bugspoiler si o sa arate excelent. mersi ptr sfat dar e cam scump si mai bine imi intretin galeriile, optez spre XENON si geam PUIG Mesaj completat frumoasa motoreta..arata f bine,sa ai grija de ea multumesc la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate