unnamed Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Cu putin noroc poti sa vezi unul parcat pe bd libertatii 18 pe bucata intre chei si casa poporului (unde sint bcr, tiriac, si alfa si, cred, sediul central banc post). Este al fostului meu sef. Da, acolo vad si eu f. des unul parcat. Am vazut odata unul (nujt daca era acelasi) condus de un om la costum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 ... ... gata, astea sunt toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 ... ... gata, astea sunt toate Multumesc. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 a venit akum vreo 2 sapt pe la arc unul gri .. dar nu a oprit......... eu le-am vazut in germania .... era o "banda" cred pe autostrada de vreo 10-15 ... le tineau la 130 constant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Multumesc. Asfalt uscat si salutari cu farul! cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
picolo_toni Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 (editat) Uitam ca am si eu un bmw c1 200 abia cumparat . 7000 de euro , abs, full optional. daca intreseaza pe cineva am de vanzare un KAWASAKI VOYAGER 1300cc full optional , pt. mai multe info ma puteti contacta pe picolo_toni@yahoo.com Editat August 4, 2006 de picolo_toni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 (editat) Uitam ca am si eu un bmw c1 200 abia cumparat . 7000 de euro , abs, full optional. daca intreseaza pe cineva am de vanzare un KAWASAKI VOYAGER 1300cc full optional , pt. mai multe info ma puteti contacta pe picolo_toni@yahoo.com Sa-ti traiasca si sa te poarte multi KM fara incidente! Cand il uzi? Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Daca esti din Bucuresti poate dam o tura Editat August 8, 2006 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate