roxa Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) is cu capu'...'ntre urechi... wrong answer! se zice: sunt cu capu' intre mese cu rivanol nu sta langa aragaaaaaz!! Editat Noiembrie 2, 2009 de roxa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Postul indelungat si abstinenta, astea ingrasa maicuta! Depinde de la... maicutza la maicutza. Tre' testat ) @mangusta: Man, ma abtin pentru ca am prieteni si colo si colo. Nu stiu in grija cui ramasese casca/masca, tot ce mi s-a spus a fost ca Ralucone nu s-a mai ocupat cu treaba asta si ca licitatia a cazut. Mai mult nu am vrut sa stiu... Imi pare rau pentru treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 wrong answer! se zice: sunt cu capu' intre mese cu rivanol nu sta langa aragaaaaaz!! o sa incerc langa priza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 o sa incerc langa priza... mandrule, sa nu faci reclama la Mirinda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 mandrule, sa nu faci reclama la Mirinda! neaaaah! ar fi mers de haluin, da' n-a fo' sa se este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Depinde de la... maicutza la maicutza. Tre' testat ) Coooorect @mangusta: Man, ma abtin pentru ca am prieteni si colo si colo. Nu stiu in grija cui ramasese casca/masca, tot ce mi s-a spus a fost ca Ralucone nu s-a mai ocupat cu treaba asta si ca licitatia a cazut. Mai mult nu am vrut sa stiu... Imi pare rau pentru treaba asta. Eu personal sper sa se tina licitatia/evenimentul cu castile. Anul trecut a fost Biker Dance, anul asta sa fie Castile. Important este ca cei care au nevoie de ajutorul nostru sa il primeasca. Mihaela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) @mangusta: Man, ma abtin pentru ca am prieteni si colo si colo. Nu stiu in grija cui ramasese casca/masca, tot ce mi s-a spus a fost ca Ralucone nu s-a mai ocupat cu treaba asta si ca licitatia a cazut. Mai mult nu am vrut sa stiu... Imi pare rau pentru treaba asta. Faza e ca era normal si cu bun simt daca eram si eu anuntat ca se face ceva cu casca lucrata de mine (pt treaba asta nu are nimeni nici o scuza), asta chiar daca Ralucone nu s-a mai ocupat de treaba asta si ca licitatia s-a anulat. Editat Noiembrie 3, 2009 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker`s Club Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Faza e ca era normal si cu bun simt daca eram si eu anuntat ca se face ceva cu casca lucrata de mine (pt treaba asta nu are nimeni nici o scuza), asta chiar daca Ralucone nu s-a mai ocupat de treaba asta si ca licitatia s-a anulat. Cum adica, asociatia in loc sa valorifice casca pe care tu ai donat-o cu un scop anume, au dat-o premiu pt cel mai tare costum???? FOOOOARTEEE TARE!!! PS. ACMR nici macar nu a anuntat succesul caritabilei de sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACMR Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 @bikers club - Casca lucrata de mangusta a fost valorificata prin donatiile care s-au facut in seara evenimentului, acesta fiind si scopul petrecerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker`s Club Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 @bikers club - Casca lucrata de mangusta a fost valorificata prin donatiile care s-au facut in seara evenimentului, acesta fiind si scopul petrecerii. Aha, OK... deci mangusta e singurul care a sponsorizat caritabila, pentru ca ceilalti au platit de fapt pt un premiu `costum de halloween`. Incheiem aici subiectul, vroiam doar sa fiti mai expliciti si sa le recunoasteti meritele celor care uite cum apar aici si va spun nemultumirile, puteti evita... felicitati-l pe mangusta!!! Succes in transparenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Aha, OK... deci mangusta e singurul care a sponsorizat caritabila, pentru ca ceilalti au platit de fapt pt un premiu `costum de halloween`.Incheiem aici subiectul, vroiam doar sa fiti mai expliciti si sa le recunoasteti meritele celor care uite cum apar aici si va spun nemultumirile, puteti evita... felicitati-l pe mangusta!!! Succes in transparenta! Apropos de transparenta, cine se ascunde sub userul oficial al 'renumitului' bar? Ca sa stie lumea cine se paruie pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) Mda s-a gasit cine sa vorbeasca de transparenta, in locul tau mi-ar fi rusine si as tacea "Bikers club" Editat Noiembrie 3, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Voi intelegeti gresit si mutati discutia catre o rivalitate care nu-si are rost. Ok, nu s-a mai tinut licitatia care trebuia sa se tina si pentru care s-a realizat acea casca. Ok, s-a dat ca premiu pentru SperieCiori (pardon, a sponsorizat donatiile). Nu a condamnat nimeni asta. Pe ce s-a batut obrazul? Pe faptul ca dupa ce ca nici macar "Multumesc" nu s-a spus, nici mail nu s-a dat "Bai Mangusto, bai... asta, vezi ba-n plm ca nu se mai tine licitatia si dam asta ca premiu, ca sa avem ce sa dam si sa vina lumea sa doneze bani pentru varul unui motociclist care e semi-paralizat". Eu stiu ca Mangusta nu e batut in cap (din contra) si ar fi inteles ce ati facut. Dupa cum am spus si mai devreme, eu inteleg in oarecare masura degringolada creata cu acest obiect prin prisma faptului ca persoana care s-a ocupat cu administrarea castilor date spre modificat, nu mai face parte din organizatie si, astfel, nu a mai stiut stanga ce a facut dreapta. Ce stam sa alergam atata in jurul cozii? E chiar asa greu sa spuneti deschis ce e pe suflet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Voi intelegeti gresit si mutati discutia catre o rivalitate care nu-si are rost. Ok, nu s-a mai tinut licitatia care trebuia sa se tina si pentru care s-a realizat acea casca. Ok, s-a dat ca premiu pentru SperieCiori (pardon, a sponsorizat donatiile). Nu a condamnat nimeni asta. Pe ce s-a batut obrazul? Pe faptul ca dupa ce ca nici macar "Multumesc" nu s-a spus, nici mail nu s-a dat "Bai Mangusto, bai... asta, vezi ba-n plm ca nu se mai tine licitatia si dam asta ca premiu, ca sa avem ce sa dam si sa vina lumea sa doneze bani pentru varul unui motociclist care e semi-paralizat". Eu stiu ca Mangusta nu e batut in cap (din contra) si ar fi inteles ce ati facut. Dupa cum am spus si mai devreme, eu inteleg in oarecare masura degringolada creata cu acest obiect prin prisma faptului ca persoana care s-a ocupat cu administrarea castilor date spre modificat, nu mai face parte din organizatie si, astfel, nu a mai stiut stanga ce a facut dreapta. Ce stam sa alergam atata in jurul cozii? E chiar asa greu sa spuneti deschis ce e pe suflet? "Ezact"!!! Multumesc Grumpy asta era ideea, sper sa se inteleaga. Acum asta a fost, gata, daca vreti sa continuati discutiile foarte bine, dar nu are rost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Asteptam autograful si declaratiile protagonistului acestui eveniment!!! Eu m-am tinut de cuvant aproape - A4, color, carton foto si urmeaza operatiunea "inramarea"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Eventul a trecut, pozele au aparut, comentariile s-au zis,certurile s-au terminat,.......da' ce ne mai place sa mai facem un post, mai ales de cind nu mai e 'topicul de matrimoniale'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Eventul a trecut, pozele au aparut, comentariile s-au zis,certurile s-au terminat,.......da' ce ne mai place sa mai facem un post, mai ales de cind nu mai e 'topicul de matrimoniale'. De acord cu tine - obiceiurile rele, mor greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ca la nunta ..asa mai spre dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Eventul a trecut, pozele au aparut, comentariile s-au zis,certurile s-au terminat,.......da' ce ne mai place sa mai facem un post, mai ales de cind nu mai e 'topicul de matrimoniale'. la fel cum ai facut tu acum ,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate