kidda Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 vrei sa spui: tonight is the big night! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) oare? Stiti de cine n-am mai auzit eu demult? De ACMR. Editat Octombrie 31, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 today is the big day! o sa fii o zana mucificata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) o sa fii o zana mucificata ! nu recunosc nimic! Editat Octombrie 31, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Back in Bucharest Costumatie completa - bifat Sanatate - oarecum Voie buna - cat cuprinde Asa ca ne vedem diseara de la 21.00 M. PS: Afara e Soare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 PS: Afara e Soare! este, este, dar e ascuns dupa nori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 este, este, dar e ascuns dupa nori ... zanele din ziua de astazi - nimic nu le multumeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 chiar e soare? a dracu ceata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) pot sa vin deghizat in cocalar? iesit la drumul mare, ambuscada, prins cocalar cu gel in cap si d&c pe tricou, batut bine, dezbracat de toalele de firma de Europa. S.O.S. am nevoie de gel de par!!!! Nenorocitul nerecunoscator nu umbla cu borcanasul dupa el Editat Octombrie 31, 2009 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 pot sa vin deghizat in cocalar? iesit la drumul mare, ambuscada, prins cocalar cu gel in cap si d&c pe tricou, batut bine, dezbracat de toalele de firma de Europa. S.O.S. am nevoie de gel de par!!!! Nenorocitul nerecunoscator nu umbla cu borcanasul dupa el Daca gelul e problema ... se rezolva si cu machiajul dace e cazul @Noro: Bucuresti Sud - Soarele straluceste, coafura rezista! M. Mesaj completat _________________ HELP! Are careva pe acasa vopsea pentry body painting? Alb si galben mi-ar trebui PS: ... si sa nu uitam totusi scopul petrecerii din seara asta - actiune caritabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) oare? Stiti de cine n-am mai auzit eu demult? De ACMR. ACMR-u a pregatit totul, si ne asteapta sa mergem, sa ne distram, si sa ajutam care cum putem pt ca Razvan sa poata merge din nou Pt cine are si vrea, evident... Acum am vb cu el si parintii lui, din pacate nu pot fi prezenti la eveniment, pt ca inca nu a fost externat sa poata parasi spitalul, dar, numai bine, ii facem o vizita saptamana viitoare cu tot cu donatiile Sa speram ca va iesi bine...multumesc O sa gandesc si o campanie ampla anti accidente pe tema vitezei, si a povestii lui, dar astea sunt alte detalii care nu tin de acest topic, si le voi posta alta data... Ne auzim acolo... PS: si sa nu se inteleaga aiurea, cei 20 de ron de la inrare sunt defapt bon de consumatie(adica achiti si bei de ei) pusi de bar, inca de dinainte de eveniment, cu ceva vreme...aceeasi marie, cu alta palarie, ca doar nu am mers vr'odata sa ne uitam pe pereti Editat Octombrie 31, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 PS: ... si sa nu uitam totusi scopul petrecerii din seara asta - actiune caritabila ....macar de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Foto? inca nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 mama frate de la ce ora postati ... n-ati mai dormit aseara? Mesaj completat Adiii , Fram, asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 (editat) Am inceput uploadu..... deci avem un link : http://picasaweb.google.com/adi.pop05/Halloween2009# Nenea Fram zis si Ursu' Kevlar sau Renu' Polar (ca nici el nu mai stie cum era) ne-a oferit un link pe messenger : http://picasaweb.google.com/fram.renul.polar/Halloween09# Si poza serii - Ripperu' Zâmbitor : Ti-am promis ca asta ajunge direct pe forum Editat Noiembrie 1, 2009 de Pozaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Si poza serii - Ripperu' Zâmbitor : ie trucata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 ie trucata... ai agrii, gud posting...se vede clar ca e lucrata in futoshop. Pesonajul din poza nu seamana deloc cu mine. Ce rai e uamenii, daca a ajuns ei sa faca d-astea. Se duce tara de rapa, toar`shi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 ie trucata... ai agrii, gud posting...se vede clar ca e lucrata in futoshop. Pesonajul din poza nu seamana deloc cu mine. Ce rai e uamenii, daca a ajuns ei sa faca d-astea. Se duce tara de rapa, toar`shi. Daca e cazul dau Raw(.nef)-ul direct de pe card... dovada ca nu ie trucata. Nu am futosopat nimic, doar le-am reglat balansu' de alb si luminozitatea din Camera Raw, am cropuit si am facut conversie in JPG-uri (ca sa le puteti folosi cand va cere careva aslplsjpg si cheshtii d'astea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Si poza serii - Ripperu' Zâmbitor : Ti-am promis ca asta ajunge direct pe forum ...si ti-am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Daca e cazul dau Raw(.nef)-ul direct de pe card... dovada ca nu ie trucata. Nu am futosopat nimic, doar le-am reglat balansu' de alb si luminozitatea din Camera Raw, am cropuit si am facut conversie in JPG-uri (ca sa le puteti folosi cand va cere careva aslplsjpg si cheshtii d'astea) eniuei, ieo am scapat de poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 eniuei, ieo am scapat de poze! Nu-i nimic, daca iti cere careva o poza dai poza cu riparu zâNbitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Nu-i nimic, daca iti cere careva o poza dai poza cu riparu zâNbitor de ce? am poxa aferenta la avatar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate