mihai_prd Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Vand o motocicleta ij 56 restaurata. Motocicleta a suferit de toate bolile specifice restaurarii, adica e fost luata de la 0. Totul a fost sablat si vopsit Standox la atelierele Porsche. Toate piesele din motor sunt noi, cauciucuri si camere noi, toate piesele sunt cromate, instalatia electrica este noua, tobele sunt noi sau cromate, motocicleta arata impecabil Motocicleta este inmatriculata cu atas, dar cel de la care a fost luata a dat atasul la fiare vechi. Intr-un cuvant, puteti sa cumparati o motocicleta resturata, un vehicul de epoca, fara sa mai depuneti eforturi. Pretul este de 1000 de euro, sunt disponibil la oferte. Pe langa motocicleta, pt 500 lei puteti sa cumparati si o remorca originala de motocicleta, stantata cu semnul de la ij. Daca aveti intrebari, le astept aici sau 0723565973, mail sau mess, vizibile la profil. Singura poza este asta, cat de curand o sa pun altele cu starea actuala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 deabia astept sa vad poza cu ea completa.Felicitari pt munca depusa si spor la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Mihai are numere noi?se inmatriculeaza usor sau tre sa alergi dupa vechiul proprietar?Astept pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 Nu tre sa alergi dupa nimeni, proprietarul iti sta la dispozitie oricand sa semneze actele. Se inmatriculeaza cam in 30 de min. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 astept pozele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Cumva are un ataÂş negru Âşi te-am văzut azi-dimineață (orele 10:10) mergând cu ea pe ÂŞincai, vis-a-vis de Parcul Carol? Foarte frumoasă cea din poză, cu siguranță foarte frumoasă Âşi cea (dacă nu-i aceeaÂşi) pe care-am văzut-o astăzi. Multă baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2009 Nu, nu are atas, nu este iesita afara. Isi asteapta noul proprietar. Titi, daca ai chef, da-mi duminica dupa-amiaza un telefon si mergem sa o vezi live. Sunt in plin proces de mutare si nush pe unde dracu am pus aparat, toate nebuniile le am in saci, de abia in vreo 10 zile ma linistesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Te sun de Sambata pt Duminica!Vreo sansa sa vedem si R35-ul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 Superb motor! Puntul 2 de la semnatura mea, ma indeamna sa zic "il iau amu ni", numai ca , din nefericire, punctul 1 de la semnatura, a ramas inca valabil... Las ca intrebarea mea cu divizatu a fost totusi cu schepsis, ai vazut ca tot la mine a ajuns bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Ce e frumos ,e frumos ! Felicitari pentru munca depusa ,nu credeam sa mai existe cineva care sa mai faca asa ceva . Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 mama lor de poze...daca ai stii cat sunt de curios cum arata asamblata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2009 (editat) Cer scuze ca nu am reusit sa fac poze, am lucrat la ea, e pusa pe picioare, dar din cauza timpului limitat nu am reusit s-o trag in cadru. Poza asta e de acum 2 luni, ca s-o vedeti la rezolutie mai mare. Scuzati praful Editat Noiembrie 13, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 lantul la ij are aparatoare deastea? vazusem treaba asta doar la mz-uri.Frumoasa moto, asteptam totusi poze pe zi si cu ea mai completa.Felicitari pt munca depusa si rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2009 (editat) Poze de acu 2 seri. Editat Noiembrie 22, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 frumoasa jucaria. Felicitari pt munca depusa. Sper sa ajunga la un pasionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 arata foarte bine ..cel putin in poze! cred ca ai lucrat ceva la ea... SPOR la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_comuniste Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Arata foarte fain. Am avut si eu asa ceva Ce vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Un mic up si de la mine.. si felicitari pt munca depusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate