biancocelleste Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 omule...sconnx are nevoie de anume ceva ce am eu! daca am deranjat p aici mii d scuze.amplecat de pe topicu vostru.acum un an aveam si eu diversion! Foarte frumos ca l-ai ajutat si nu, nu ai deranjat pe nimeni doar ca n-am inteles limbajul acid pe care l-ai folositsi mi-am rezervat dreptul la replica. N-am nimic cu nimeni, sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 sa traiesti om bun! apropos de diversion.... este o motocicleta incredibila...si am avut cateva motorete si eu la viata mea. am dat-o dintrun singur motiv. voiam un v 4.numai de bine sa auzim si LA MULTI ANI TUTUROR.. ca se apropie sarbatorile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 sa traiesti om bun! apropos de diversion.... este o motocicleta incredibila...si am avut cateva motorete si eu la viata mea. am dat-o dintrun singur motiv. voiam un v 4.numai de bine sa auzim si LA MULTI ANI TUTUROR.. ca se apropie sarbatorile! La mine e abia prima, dar desi m-a cam suparat ea, da, este extraordinara, mai ales pentru incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 vad ca sconx nu mai da niciun semn ....asadar..mi-a ramas un 'pinion mare nou cu 48 dinti ,,eu lam pus pe acela de 46. si cuntactul ptr stop pe frina de jos de la pedala de picior. e complet adica suport,contactul ,firele cu mufa originala,arculetul.le dai impreuna cu 80 ron. 0723325611. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Salutare......Anul acesta am achizitionat o yamaha ...Intrebarea mea este urmatoarea :se poate utiliza si ulei de ultima generatie Castrol Power RS 10w 40 in locul celui mineral?Am primit un bidon mare cadou;motorul il folosesc pe distante medii 60km pina la servici iar viteza de "croaziera "este de 120km,temperatura de afara nu depaseste mai mult de 21grade.Motocicleta este fabricata in 2000.Multumesc tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 M-am apucat sa le tai pe mijloc cu o panza de bomfaier si cu o surubelnita lata am reusit pana acum sa scot 3 , pana la 16 mai e cale lunga ... dar si iarna e lunga. Daca se complica situatia te voi contacta in legatura cu acel mecanic, merci. As mai avea o intrebare , daca nu devin prea sacaitor, unde pot gasi pastile de reglaj? pentru ca am un joc mai mic decat specificatia la admisie pistonul 2 (~0.07mm) si ma gandesc ca ar trebui schimbata. mai era o varianta.....o picatura de lichid de frina p fiecare. o picatura mi mai mult! si dupa 10 min se desfaceau singure!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 (editat) am nevoie de capacelul cu filet si saiba care vine infiletat pe needle jet .carbul este un mikuni bds 28 iar motorul este yamaha xj 600n an 98 model uk.am avut ghinionul sa pierd aceste piese si nu am cu ce sa le inlocuiesc.urgent. aceasta este piesa; http://tinypic.com/v...pic=15plvv4&s=6 Editat Decembrie 22, 2012 de justme2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Imi trebuie cablu de ambreiaj ( eventual si maneta ) pentru Yamaha XJ600S ( 1992 ) - serie sasiu 4BR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bacanila Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 daca ai camasa buna cumpara cablu de otel la aceasi grosime si inlocuiestel, la capat eu am facut in felul urmator am cautat o bucata de fier(surub de 6 mm am folosit doar partea fara filet) rotund sa intre in lacasul de fixare taiat la fata si data o gaura prin mijloc si pe urma cositorit cu un letcon electric mai puternic, si asta dupa ce am dat 30 lei pe kitul de reparatie de la louis si am folosit doar cablul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 daca ai camasa buna cumpara cablu de otel la aceasi grosime si inlocuiestel, la capat eu am facut in felul urmator am cautat o bucata de fier(surub de 6 mm am folosit doar partea fara filet) rotund sa intre in lacasul de fixare taiat la fata si data o gaura prin mijloc si pe urma cositorit cu un letcon electric mai puternic, si asta dupa ce am dat 30 lei pe kitul de reparatie de la louis si am folosit doar cablul De 3 ori am luat kit de reparatie, de 2 ori mi s-a rupt undeva la 400 de km. Voi cumpara cablu OEM saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Am un parbriz Diversion cu care n-am ce face,nu e spectaculos dar e ok... Vreau manerul de care se tine pasagerul pe partea stanga + contactul de la pedala frana + arculetz...daca are cineva asa ceva la schimb.Multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Am ramas cu un pinion mare,,foaie,,si sistrmul.complet contact frina picior. Contact,arculet,suport prindere. Le dau pe 70 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Pt un xj600s din 92 ce ulei imi recomandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Are cineva idee daca manetele de frana & ambreiaj de pe XJ6 Diversion, anii 2009-2011 se potrivesc pe un Diversion din 1994? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Are cineva idee daca manetele de frana & ambreiaj de pe XJ6 Diversion, anii 2009-2011 se potrivesc pe un Diversion din 1994? NU prea cred .... manete se gasesc undeva intre 30 si 120 de ron. La 30 is din alea casante... adica pica motoru se rupe maneta... la 70-120 is mai maleabile... adica la primele 2-3 trante mici doar se indoaie un pic si dupa aia se rupe. Acuma zic din experienta. In primul an de incepator cand am avut XJ-ul am scapat mobra pe ambele parti si prima oara s-au indoit si abia la a 3 tranta s-a rupt o bucata din frana. ... asa e cand esti incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Pt un xj600s din 92 ce ulei imi recomandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Motul 7100 10W40, desi mere foarte bine si cu 5100 dragonlord, multumesc pentru raspuns, mai astept opinii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Multu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 De vanzare Diversion 1999, 47,000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Pt un xj600s din 92 ce ulei imi recomandati ? eu foloseam motul 5100 10w40. N-am experimentat cu mai multe tipuri dar nici probleme nu am avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 As vrea sa am si eu pe motocicleta manete in genul celor comercializate de Garcya aici. Cum motocicleta mea este o Yamaha Xj 600S model 1994, nu se regaseste in oferta. Aveti idee daca s-ar potrivi manete de la alte modele? (stiu eu, poate FZ6 sau altele). Aveti idee de unde s-ar putea cumpara manete asemanatoare? (la niste preturi de roman obisnuit!) Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 As vrea sa am si eu pe motocicleta manete in genul celor comercializate de Garcya aici. Cum motocicleta mea este o Yamaha Xj 600S model 1994, nu se regaseste in oferta.Aveti idee daca s-ar potrivi manete de la alte modele? (stiu eu, poate FZ6 sau altele). Aveti idee de unde s-ar putea cumpara manete asemanatoare? (la niste preturi de roman obisnuit!) Multumesc. Cauta pe un site care sa aiba microfise codul de la manete si dupa aia cauta pe google codul si vezi la ce modele mai apare... de exemplu daca iau codul de maneta de ambreiaj de aici pt Diversion ( ma rog, Seca II la ei ) http://partsfinder.onlinemicrofiche.com/aftermarketcyclepartsnation/iframe.asp?make=yamahamc si-l caut in google dupa aia imi da ca aceeasi maneta ar fi pe FZS600... vezi pt ce ani si te orientezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Buna idee, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 eu foloseam motul 5100 10w40. N-am experimentat cu mai multe tipuri dar nici probleme nu am avut. La fel folosesc si eu 5100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate