kreptor Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Am ramas cu un pinion mare,,foaie,,si sistrmul.complet contact frina picior. Contact,arculet,suport prindere. Le dau pe 70 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Pt un xj600s din 92 ce ulei imi recomandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Are cineva idee daca manetele de frana & ambreiaj de pe XJ6 Diversion, anii 2009-2011 se potrivesc pe un Diversion din 1994? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Are cineva idee daca manetele de frana & ambreiaj de pe XJ6 Diversion, anii 2009-2011 se potrivesc pe un Diversion din 1994? NU prea cred .... manete se gasesc undeva intre 30 si 120 de ron. La 30 is din alea casante... adica pica motoru se rupe maneta... la 70-120 is mai maleabile... adica la primele 2-3 trante mici doar se indoaie un pic si dupa aia se rupe. Acuma zic din experienta. In primul an de incepator cand am avut XJ-ul am scapat mobra pe ambele parti si prima oara s-au indoit si abia la a 3 tranta s-a rupt o bucata din frana. ... asa e cand esti incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Pt un xj600s din 92 ce ulei imi recomandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Motul 7100 10W40, desi mere foarte bine si cu 5100 dragonlord, multumesc pentru raspuns, mai astept opinii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Multu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 De vanzare Diversion 1999, 47,000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Pt un xj600s din 92 ce ulei imi recomandati ? eu foloseam motul 5100 10w40. N-am experimentat cu mai multe tipuri dar nici probleme nu am avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 As vrea sa am si eu pe motocicleta manete in genul celor comercializate de Garcya aici. Cum motocicleta mea este o Yamaha Xj 600S model 1994, nu se regaseste in oferta. Aveti idee daca s-ar potrivi manete de la alte modele? (stiu eu, poate FZ6 sau altele). Aveti idee de unde s-ar putea cumpara manete asemanatoare? (la niste preturi de roman obisnuit!) Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 As vrea sa am si eu pe motocicleta manete in genul celor comercializate de Garcya aici. Cum motocicleta mea este o Yamaha Xj 600S model 1994, nu se regaseste in oferta.Aveti idee daca s-ar potrivi manete de la alte modele? (stiu eu, poate FZ6 sau altele). Aveti idee de unde s-ar putea cumpara manete asemanatoare? (la niste preturi de roman obisnuit!) Multumesc. Cauta pe un site care sa aiba microfise codul de la manete si dupa aia cauta pe google codul si vezi la ce modele mai apare... de exemplu daca iau codul de maneta de ambreiaj de aici pt Diversion ( ma rog, Seca II la ei ) http://partsfinder.onlinemicrofiche.com/aftermarketcyclepartsnation/iframe.asp?make=yamahamc si-l caut in google dupa aia imi da ca aceeasi maneta ar fi pe FZS600... vezi pt ce ani si te orientezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Buna idee, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 eu foloseam motul 5100 10w40. N-am experimentat cu mai multe tipuri dar nici probleme nu am avut. La fel folosesc si eu 5100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Pt cei cu xj600s 92, ce chei imi trebuiesc sa dau jos surubul de la maneta si piulitele de jos de la cutie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) Alea care se potrivesc?!!! Acum serios vorbind, cum adica ce chei iti trebuie? Vrei sa-ti cumperi doar o singura cheie? N-ai si tu mai multe tipuri & marimi? Editat Februarie 6, 2013 de Batranu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacicul Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) salut, posesor Yamaha diversion XJ600 N din 1992 (am mai postat pe aici ca vroiam sa vand dezmembrez, dar am renuntat). sunt incepator, atat ca motociclist, cat mai ales ca mecanic stiti cumva pe acest model ce tip de amortizor spate are? stiu ca e mono, stiu datele din cartea tehnica dar cam atat. ma intereseaza daca se poate reconditiona in preturi rezonabile, sau daca se potriveste de la altceva. cel pe care il am e original, nu a fost lovit/indoit, insa motocicleta a stat 2 ani, si cand am luat-o eu au cam puscat toate garniturile(inclusiv membranele de la carburator). poate are careva sa dea unul? contra cost normal. merci PS e cineva in zona Brasov, pasionat de un astfel motor? as vrea sa fur meserie berea e la discretie Editat Februarie 6, 2013 de dacicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Gata, i-am luat cablu nou si original de ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sxnet1 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Salut. manete frana si ambreaj pentru un xj900 din 84' pe unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 userul Dan1954 avea ceva piese pt modeul tau , daca nu pe ebay sigur sunt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorulet_stancu Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Salutare, ma intreseaza si pe mine unde pot gasi scarite pentru pasager pt o yamaha diversion xj 600s si ma mai intreseaza stikerele. Am revopsit-o si vreau sa ii pun asemanatoare cu cele originale. Pana acum am gasit decat pentru xj 600 si difera. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Salutare, ma intreseaza si pe mine unde pot gasi scarite pentru pasager pt o yamaha diversion xj 600s si ma mai intreseaza stikerele. Am revopsit-o si vreau sa ii pun asemanatoare cu cele originale. Pana acum am gasit decat pentru xj 600 si difera. Multumesc Salut Dorulet, ce culoare are acum ? Eu am vandut motocicleta pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Eu am vandut motocicleta pana la urma S-a intamplat minuneaaaa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 S-a intamplat minuneaaaa? Daaaaaaaaaaaaaaaaaa ) acum pun ban pe ban sa imi iau altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Da, acum am vazut ca umbli dupa SRAD. Bafta in cautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Da, acum am vazut ca umbli dupa SRAD. Bafta in cautari! Mersi, chiar voi avea nevoie! Multe hartoape si cazane, eu cam slabut cu bugetul ... sa vedem ce o iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate