skullz Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Iat-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Secsi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 belea sculla! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Nicey. Da detalii exact despre operatie, sa ne uitam mai atent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Frumoasa foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Nicey. Da detalii exact despre operatie, sa ne uitam mai atent. a vopsit-o!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 Pey am vopsit-o shi i-am pus custom-made-by-me-stickers ... sh-am shi spalat-o Da' DMW-u' tot timpu tre' sa minimalizeze bucuria omului cu comentarii d'astea... err... minimalizatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Pey am vopsit-o shi i-am pus custom-made-by-me-stickers ... sh-am shi spalat-o Da' DMW-u' tot timpu tre' sa minimalizeze bucuria omului cu comentarii d'astea... err... minimalizatoare felicitari!!! io nu am mai spalat scuteru de cava vreme ( vro 3 luni ) asha ca apreciez efortu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Ai reusit sa o faci frumoasa din nou.... Daca imi permitzi, insa o sugestie... daca tot ai facut-o asha e frumoasa, fa ceva shi cu galeriile de evacuare, ca ii strica aspectul de nou... Bafta shi sa nu o mai comitzi!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 no bine, o vopsit-o, am vazut si eu ca in profil ii apare cu alta culoare (sa ti-l updatezi Skullz ) dar ma gandeam daca i-o fi facut alte chestii mai speciale... cum ar fi stickerele Acu vorbind serios: @ skullz - cat te-o costat vopistul? Sau sa nu-mi zici ca l-ai rezolvat tot tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 (editat) no bine, o vopsit-o, am vazut si eu ca in profil ii apare cu alta culoare (sa ti-l updatezi Skullz ) dar ma gandeam daca i-o fi facut alte chestii mai speciale... cum ar fi stickerele Acu vorbind serios: @ skullz - cat te-o costat vopistul? Sau sa nu-mi zici ca l-ai rezolvat tot tu.. Pey e cam ashe: Vopseaua Sikkens (parca asha se scrie) cu tot cu dizolvant, lac, intaritor a fost aproape 300 RON 550g. Se putea shi mai eftin, dar am luat lacul cel mai scump (a fost aproape 100 RON) pt ca mi se pare important sa dai un lac de calitate. Chitul de cutzit + chitul de pistol la Tanga a fost vre-un milion, iar manopera urmeaza sa o platesc zilele astea, nu shtiu inca exact suma... updatez cand aflu. Iar stickerele le-am creeat singur in corel shi le-am decupat la plotter la userul [Kamikaze] shi au costat cu tot cu material 75 RON. Iar galeria de evacuare o sa o vopsesc in curand neagra... la magazinul de unde mi-am luat vopseaua au nishte spray-uri termo-rezistente pe la 40 RON bucata (sau in jurul sumei asteia). Deci, cam asha sta treaba. Editat Mai 9, 2006 de skullz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 (editat) Daca imi permitzi, insa o sugestie... daca tot ai facut-o asha e frumoasa, fa ceva shi cu galeriile de evacuare, ca ii strica aspectul de nou... si felicitari. arata super Editat Mai 15, 2006 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 Pey e cam ashe: Vopseaua Sikkens (parca asha se scrie) cu tot cu dizolvant, lac, intaritor a fost aproape 300 RON 550g. Se putea shi mai eftin, dar am luat lacul cel mai scump (a fost aproape 100 RON) pt ca mi se pare important sa dai un lac de calitate. Chitul de cutzit + chitul de pistol la Tanga a fost vre-un milion, iar manopera urmeaza sa o platesc zilele astea, nu shtiu inca exact suma... updatez cand aflu. Iar stickerele le-am creeat singur in corel shi le-am decupat la plotter la userul [Kamikaze] shi au costat cu tot cu material 75 RON. Iar galeria de evacuare o sa o vopsesc in curand neagra... la magazinul de unde mi-am luat vopseaua au nishte spray-uri termo-rezistente pe la 40 RON bucata (sau in jurul sumei asteia). Deci, cam asha sta treaba. Dupa cum am promis, update: M-a costat 2.500.000 manopera la Tanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate