sorin_moto Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 am auzit de la cineva care a vrut sa isi ia un rs125 si sa interesat la politie si curcanii i-au spus ca cica dak are cutie de viteze nu ai voie sa mergi cu A1... E ADEVARAT ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Citeste legislatia aia cand mai ai intrebari dastea codate ...scrie acolo pana 125cc si 11 kw...si poate ai observat si tu ca noi conducem toti cu A1 rs125...asta asa ca o pura observatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Am auzit o si pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 doamneeeeee ba in fiecare zi e unu care scoate cate o perla:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 (editat) @sorin_moto , in Giurgiu, politistii cred ca traiesc in alta era!!! la ei, tot ce are motor si nu are pedale necesita permis (indiferent de omologare),sunt in stare sa iti faca dosar penal pe chestia asta. daca iti iei rs, sa nu te miri daca te opresc din tot felu de motive... oricum,sigur merge rs125 11kw cu a1 .. citeste legislatia Editat Mai 9, 2006 de Sima7x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 (editat) da ma am citit....da bagamiash pwla in nenea curcanu de aici de la gr ca sa mor io dak am vazut lume mai proasta ca la gr...sa ma foooot in mortii lor de prosti astia care se numes politisti din gr...tocmai am vb cu cineva care e ....nush ce e...are 3 stele la grad...si sa-l fooot si pe el in gura ca a zis ca tre sa iau procura de la politie ca sa pot sa merg cu ea...nu mi-e ca ma opreste politia...ca e orasu mic...o singura strada principala...si stiu pe unde sunt cioflingfarii astia care asteapta si ei cate ceva de la cei pe care ii opresc...si stiu sa ii ocolesc...sa mor io dak am vazut asa ceva...asta e romania... admini plss...puteti sa inchideti topicu asta maine ? da nu azi.. ms scuzatimi limbaju ca mai sunt si femei si copii p-aci ! Editat Mai 9, 2006 de sorin_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 umblii cu legislatia dupa tine si cu talonu . subliniezi asa frumos unde scrie la clasificarea permiselor.. unde scrie a1 - 125cmc si 11kw . ... si le arati legislatia si talonu. totul e legal, nu au ce sa iti faca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 pai asa o sa fac...cu (cuvant jignitor) astia nu te joci...dak era sa nu mearga dak are cutie manuala nu trebuia sa scrie acolo in legislatie "numai cu cutie centrifugala..." ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 ma... nu are legatura, daca ai max 125cmc si 11kw , nu au ce sa iti faca, esti perfect legal...eu asa zic, sa umblii cu legislatia dupa tine,daca fac figuri, asa poate mai invata si ei din legile alea..ca sunt prea dusi! am un prieten care are o yamaha xt125x , merge fara probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 ok man...ms ptr info...acum dak se poate admin sa inchida topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Mie mi-a zis ditai colonelu ca daca nu are pedale nu am voie sa merg.... asa ca nu ma mai mira nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 (editat) Mie mi-a zis ditai colonelu ca daca nu are pedale nu am voie sa merg.... asa ca nu ma mai mira nimic.... frate io ce sa mai zic.......cand ies cu motoru afara dau 3 ture si gata cu girofarurile in spatele meu si imi zice sa ma duc acasa io ca de obicei ma iau in gura cu nenea militian se enerveaza mai tare si alearga dupa mine sa ma bata nu ma prins decat de 2 ori ca io nu mai iau motoru il las acolo si fug pe jos asta e romania dar deja m-am obisnuit si a inceput sa imi placa cand ma opreste politia ca ma face sa rad cand spune tot felu de prosti ca imi ia motoru si o duce la rar sa o testeze ca scoate mai multl de 11 kw deci......romania.... aaa uitam de clasicul ca imi insceneaza o neacordare de prioritate si imi distruge motoru Editat Mai 9, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 (editat) ar fi chiar interesant sa-ti ia motoru pe chestia asta, tu oricum ti-l iei inapoi ca asa e legislatia, dar cred ca ii poti face o plangere pt ca nu cunoaste legile in vigoare si-l retrogradeaza. oricum majoritatea politistilor cunosc legile. Editat Mai 9, 2006 de sebby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Depinde. Legea spune ca daca ai discuri de frana >=320 .. clar iti trebuie A + curs special. Sau mai astepti 2 ani si nu iti mai trebuie curs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 plus, daca vitezometru depaseste marcajul de 120 kmph, ai nevoie de A neaparat!!! ai grija, cu astia nu-i de gluma, pentru condus un vehicul fara permis te past parnaia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 ba sa mor io ce chestie...asa e in romania...asta cu kilometraju e chiar a drq..da de unde stie ala ca nu l-am schimbat io ca vreoiam sa am mai mult pe bord sa ma dau mare...pe voi cand va opreste pol scapati usor ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 doamneeeeee ba in fiecare zi e unu care scoate cate o perla:)))) )) adevarat =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Depinde. Legea spune ca daca ai discuri de frana >=320 .. clar iti trebuie A + curs special. Sau mai astepti 2 ani si nu iti mai trebuie curs. Unde drac zice asta? Sincer nu imi aduc aminte de prevederea asta (si vreau sa cred ca, cunosc destul de bine legislatia).. Cat despre viteza, nici aia nu e reglementata numai ca e imposibil sa mergi cu viteze mai mari de 120 cu 15cp (si daca te prinde cu 150 de exemplu e foarte probabil sa se prinda ca are mai multi cp si de aici mai departe belele..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 ce ati zice sa facem un topic pt intrebari tampite? .....cred ca ar avea succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 da:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 mai era candva un topic despre in tank-bag..... adica rezervorul de rezerva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Unde drac zice asta? Sincer nu imi aduc aminte de prevederea asta (si vreau sa cred ca, cunosc destul de bine legislatia).. Tot pe langa aia cu paragraful legat de viteza. Am auzit o si pe asta Nu mai rade de ei. Oamenii trebuie ajutati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 ...Mare e gradina Ta Doamne, si totushi sunt multi care sar gardul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Tot pe langa aia cu paragraful legat de viteza. Eu nici pe asta nu il stiu. Cum am zis in postul anterior e doar prevedere legata de putere si capacitate cilindrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 ba vezi k de ieri a bagat A1 si la mopede asa k ai grija ma sa nu te vizitam la ... "hotel" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate