sorin_moto Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 (editat) cum ????????????????????????????????????????????????? ::O aolooo...oricum numai am moped de asta iarna... Editat Mai 11, 2006 de sorin_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 mei ce sa mai vb degeaba, nu trebuie sa aiba putere mai mare de 11kw in talona. si cilindree mai mare de 125. poate sa scrie pe bord si 300..... a si daca e cu lcd ce zice politaiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 12, 2006 Autor Share Postat Mai 12, 2006 ma da topicul asta nu poate fii inchis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Nu stiam ca tre sa ai A1 pt moped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 pei nu tre sa ai a1 pt moped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 nu e adevarata faza cu viteza peste 120 km/h pe mine m-a oprit politia de atatea orii si nu mi-a facut nimik ... am 17 ani (a1) rs 125 2006 .. s-au uitat intr-o carte acolo la ei in masina si mi-au zis sa am grija la liniile de tramvai ceea ce mi se pare penal pt un gabor sa imi zica asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 ba frate numai dati atatea explikatii ku cartea ku viteza de 120 la ora si ku altele... lumea vroia sa faca putin misto nu va mai ambalati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FAF Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 plus, daca vitezometru depaseste marcajul de 120 kmph, ai nevoie de A neaparat!!! ai grija, cu astia nu-i de gluma, pentru condus un vehicul fara permis te past parnaia.. hah.. ce bine ca am kilometraj electronic ) pe mine m-a oprit politia cu tzr-ul meu.. in talon scrie: Motocicleta SOLO Putere max. (kw): 1 Vit. max. constructiva: 70 km/h cilindree (cm3): 50 s-au uitat in legislatie.. m-au luat tare ca gata.. dosar penal.. etc.. ca-mi trebuie permis ca nu am pedale si dupa ce s-au uitat in cartea cu legislatie si nu au vazut nimic .. cik: hai mah.. bine.. da-i drumu` asta s-a intamplat la 2 dimineata la un filtru de noapte ----ori am avut noroc si poate nu aveau chef de mine sau chiar nu au ce sa-mi faca----- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 cre ca te-au vazut mai pletos si nu ti-au facut nimika ... si io faceam la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 eu te puneam sa cumperi niste bere....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 am auzit de la cineva care a vrut sa isi ia un rs125 si sa interesat la politie si curcanii i-au spus ca cica dak are cutie de viteze nu ai voie sa mergi cu A1... E ADEVARAT ??????? NU... NU ESTE VOIE CU TRANSMISIE MANUALA DECAT DUPA INDELUNGI ANI DE EXPERIENTA DACA TE OPRETE POLITAIUL CU MOTORETA II EXPLICI CA MOTORUL TAU ESTE CU TRANSMISIE PICIORALA NU MANUALA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_bullet Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 bha totusi treb a recunoasteti ca pe motociclisti nu-i prea opreste politia...adik am unu nebun ...care anu trecut asi-a luat aprilia si acu are suzuki gsx 750 si vrea sa-si ia hayabusa acum...faza e ca omu a dat de 7 ori de carnet is nu l-a luat si umbla fara...ma mir ca nu da politia de el sa mor...si merge si ca nebunu adik la drum spre mare din 260 nu o scoate...blana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate