sacal Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 nu intru in detalii prea mult: tre sa ii platesc cuiva oglinda dreapta la ZZR400 din 1995. omul a fost la tomina si aia i-au cerut 100 dolari pe una noua. repet una, nu doua. mi se pare exagerat. stiti de unde as putea sa iau una, dar la un pret mai realist? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 trebuia sa ii dai... asigurarea! Cauta la louis sau la polo. Daca o sa am timp, ma uit eu azi la lucru. Stiu si ceva persoane care aduc. cum ai reusit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 nu intru in detalii prea mult: tre sa ii platesc cuiva oglinda dreapta la ZZR400 din 1995. omul a fost la tomina si aia i-au cerut 100 dolari pe una noua. repet una, nu doua. mi se pare exagerat. stiti de unde as putea sa iau una, dar la un pret mai realist? m ultumesc. Din pacate te pot ajuta eu /Dezmembrez...000-t44734.html Intelegi de ce zic din pacate.Sal si bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 din pacate omul le are negre si vrea tot negre. m-am uitat pe louis dar nu stiu care se potrivesc oricum acolo preturile sunt de 15 oiro, nu 100 dolari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Pe louis din pacate nu mai sunt oglinzi de ZZR. au fost la 24.95 EURO/buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koji0492 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Ai gasit oglinda???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Eu am vazut pe Louis oglinzi pentru o groaza de modele, la preturi cat se poate de normale. Daca poti sa mai astepti nitel, probabil ca mai apar. Daca nu, incearca si la altii care aduc piese (de ex. www.bcz-motors.ro, si mai erau si altii, dar nu-mi aduc aminte acu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate