dkz Postat Februarie 28, 2004 Share Postat Februarie 28, 2004 Hahahaha, solidaritatea Honda ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 hai hai ca v-am asteptat mai mereu @dkz ia-ti mah mai rpd cauciucu' ala pe spate... @cata_m "tutunul dauneaza grav sanatatii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 Da' a zis cineva ceva de tutun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 de unde tutun ba ? tu erai cu jointu'-n dintzi...si n-am mirosit deloc tutun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 29, 2004 Autor Share Postat Februarie 29, 2004 @dkz: daca n-ati anuntat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 mah da' nu mai poa' omu sa faca nimic ca sunteti ca hienele ofticosi ca nu v-am dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 S-a anuntat pe SBZ in jdamii de posturi....azi iar am fost...tu nu... inca un 2....daca si data viitoare nu vii ai media 2... P.S. - Corijenta o dai cu mine asa ca.... NU TRECI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 tinere, ne vedem in toamna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 1, 2004 Autor Share Postat Martie 1, 2004 S-a anuntat pe SBZ in jdamii de posturi....azi iar am fost...tu nu... inca un 2....daca si data viitoare nu vii ai media 2... P.S. - Corijenta o dai cu mine asa ca.... NU TRECI citesc sbzu mai rar ca probikeu. iar anunturile la Excelenta Mea Serenisima se fac prin TELEFON. programare la secretara. alea-alea. (in cel mai rau caz fax - neaparat cu antet, daaaaa ?). ai inteles, bai golane ? data viitoare absentez motivat, din cauza ca nu ma aflu oarescecum in tzara. p.s. dobrescu, vine dracu maneta aia ? ca tre sa inventez motive sa ies dintr-un oarece cuvint urit, nu stiu daca ma-ntelegi, am intrat in gura lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 1, 2004 Share Postat Martie 1, 2004 bhairava, acuma, explica-ne te rog depsre fiabilitate. evident in viziunea ta, stii, chestia aia legata de honda. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 1, 2004 Autor Share Postat Martie 1, 2004 esti complet imbecil daca iti imaginezi ca a spune ca un motor e fiabil, se referea la faptu ca manetele de frina, odata sudate, nu se rup. ma rog. cind zici ca dai de permis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 1, 2004 Share Postat Martie 1, 2004 m-am gandit ca e pentru incepatori permisul. inteleg ca vrei sa stii cand imi iau motor ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 1, 2004 Autor Share Postat Martie 1, 2004 da, vreau. presupun ca _dupa_ ce vinzi caloriferu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makalu Postat Martie 1, 2004 Share Postat Martie 1, 2004 A propo bhraiva, tu cu ce o sa participi la cursa Bucuresti-Constanta?!?! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 1, 2004 Share Postat Martie 1, 2004 uite aici link sa vezi ca o sa ne faca pe toti http://www.pro-bike.ro/bb/index.php?&act=M..._key=posts&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makalu Postat Martie 1, 2004 Share Postat Martie 1, 2004 Aaahahahahaha ... asa da .... numai vorba e de el dupa spusele stravechi ... da lasa-l ma sa viseze si el ca e frumos ... zi si tu acum ca totusi are ceva sanse prin oras cu o masina de 80.000 de euro (131) de la romana se ia !!!! hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 1, 2004 Autor Share Postat Martie 1, 2004 makalu, de ce nu incepi prin a ne spune ce motor ai tu ? asa e politicos. aah, am uitat, tu nici permis n-ai. @sorin: uite ma, ti-am gasit copilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Martie 1, 2004 Share Postat Martie 1, 2004 Off topic: Care ati fost simbata la Constanta - Mangalia? Doar ptr bucuresteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Domnu Baiazid, de ce esti "impartial" ? o fi cox mai tare-n gura dar nici cu ceilalti nu mi-e rusine..... PS: e de-a dreptul stupid sa te certi cu Baclava care a putut sa afirme ca isi doreste sa-l lase pe Rossi franele si sa-si rupa gatul ! (asta cum vi se pare ????) e trist ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 2, 2004 Autor Share Postat Martie 2, 2004 /me da acatiste zilnic. vreti poze cu papusica lu rossi in care bag ace noapte de noapte la ora 12 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate