stulewa Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 s-au adus modificari majore traseului, mai sunt cateva corecturi de facut si e gata. in concluzie atentie la noua trasa si la noile trambuline! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 despre ce coclau e vorba ala de pe langa Policolor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2009 afirmativ, ce, mai exista vre-o locatie cu denumirea asta unde s-au facut amenajari de cros? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 din ciclul "cu juncile pe coclau", am ars uichiendu asta pe coclau 2 zile de antrenament dual-sport de prima calitate. bag amu o poza scurta ca mi-e prea lene sa mai dau din shoarec la ora asta si mai revin maine cu delatii. p.s.: multzam oamenilor care au bagat efort, timp si bani in amenajarea locului astuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 niste detalii mai exacte despre cum se ajunge acolo am mai incercat o data sa ajung dar n-am reusit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) Foarte simplu. Locul e direct in sudul complexului farmaceutic Zentiva, intre bdul Camil Ressu (care da in A2) si cheiu' garlii. Aci e o harta destul de clara: http://www.enduromaniacs.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=5 Scuze ca linkuiesc alt forum, dar e cel mai simplu pentru mine Editat Noiembrie 9, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 yo unu ii zic la camp, acuma nu stiam denumirea oficiala este coclau si daca tot vb despre coclau pista este in constructie si usor usor prinde "forma" pacat ca nu sunt multi care ajuta. multumiri la cei care au contribuit respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Ce dor mi-e de coclau....Fain ca v-ati ocupat de zona...bravo Si, evident: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 uite si ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Arata oarecum la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 sunt mai multe banane si un jump pe urkare altu pe drept si se lucreza la ceva mare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) Arata oarecum la fel... se vede ca n-ai mai fost de 1 luna incoace pe acolo ... zici doar din vorbe ? s-a mai facut o trambulina , cateva banane .. si vor urma si alte modificari care mai veniti weekendul asta ? Editat Noiembrie 12, 2009 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 se vede ca n-ai mai fost de 1 luna incoace pe acolo ... zici doar din vorbe ? s-a mai facut o trambulina , cateva banane .. si vor urma si alte modificari care mai veniti weekendul asta ? Ziceam de poze, domnu Acolo nu se vad modificarile Abia astept sa-l incerc din nou... dar daca am doar vaca mea de scos la pascut... nu-i fun. Trebe ceva micut pentru trambulina aia de zici acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Ziceam de poze, domnu Acolo nu se vad modificarile srry nu intelesesem eu ...cand mai vii pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 srry nu intelesesem eu ...cand mai vii pe acolo ? In weekend as trage o fuga. Sa vad ce mai zic si prietenii. Dominator pe acolo e fun, dar mai fun e cand ai 110kg sub tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 e bine dc ar mai veni lumea, e mai frumos cand e populata zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Este din ce in ce in ce mai misto locul asta. S-au adaugat multe rampe noi si banane si s-au modificat cele vechi(mai inalte si mai grele). De sambata inca ma dor toti muschii de pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 iar partea buna este ca se va lucra la traseu mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Maine la 12 @Dragonul si gasca lui va invita la coclaul care prinde forma de circuit de motocross sa va dati cu motoarele , cu parerile sau cu sugestiile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristizz Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Cateva imagini de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 (editat) Cristii? nu te calicii frate si mai baga poze ca doar ai facut o droaie. Editat Noiembrie 21, 2009 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 vrem poze,asa ca baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristizz Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 vrem poze,asa ca baga Trebuie redimensionate. O sa mai pun. Mesaj completat Deci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 (editat) baietzi [care beau apa plata cu ....] prezenti la coclau le au ce sa mai,mama mama ce poze avem [multumesc pt. poze] dragonu este rugat sa bage si filmuletele,asa sa ma vad pe kamera si yo Editat Noiembrie 21, 2009 de g3o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 (editat) baietzi [care beau apa plata cu ....] prezenti la coclau le au ce sa mai,mama mama ce poze avem [multumesc pt. poze] dragonu este rugat sa bage si filmuletele,asa sa ma vad pe kamera si yo Maine la coclau descarci tu de pe MS. ca nu stiu cum sa pun filmuletul pe site Editat Noiembrie 21, 2009 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate