Vladimir_HD Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Are cineva de imprumutat pentru cateva ore un vacummetru? Mentionez ca nu am bani nici sa cumpar unul acum, nici sa imi faca cineva operatziunea de sincroniare, dar am bani de bere pe la etrusco... 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Are cineva de imprumutat pentru cateva ore un vacummetru? Mentionez ca nu am bani nici sa cumpar unul acum, nici sa imi faca cineva operatziunea de sincroniare, dar am bani de bere pe la etrusco... 10x Daca ai timp poti sa faci tu la mine operatia! Ai inteles?Numai dupa amiaza insa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Are cineva de imprumutat pentru cateva ore un vacummetru? Mentionez ca nu am bani nici sa cumpar unul acum, nici sa imi faca cineva operatziunea de sincroniare, dar am bani de bere pe la etrusco... 10x Iti trebuie 2, nu unul, si ti le pot imprumuta pe ale mele. Daca porturile tale de vacuum sunt pe filet d emetric 5, se insurubeaza direct. Adaptoarle de metric 6 le-am pierdut le foloseam doar la Guzzi si ala a plecat de mult . Poate cu ocazia asta imi trag si eu o sincronizare, ca sunt lenes si tot zic ca ma apuc de bibilit dar doar bag gaz si merg ca nesimtitu' P.S. Daca stii unde gasesc niste robinede de debit mic sa le pun pe furtune, pls da de stire, ca acum functioneaza "digital" , adica cu degetul pe furtun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 adaptoare de 5 cam numai la honde la kawa merge de 6 dar la gpz nu ai nevoie -aplici direct furtunele pe stuturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate