mircea_simson Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Multi ma intreaba de ce mai rulez cu Simson ca-i vechi... etc. Raspunsul se vede in poza realizata in anul 1960 cu un minunat AWO putzoiul cu ochelari sunt eu ( cu greu am putut sa-i sterpelesc) atunci am spus ca o sa-mi cumpar. BMr pe numar cred ca inseamna Baia Mare respectivii au venit cu 2 motoar sa repare ceasul din turnul bisericii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Fain! Am pus o lupa pe poza si iote ca se vede mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) old school ! s-o folosesti sanatos ! Mai lasat masca frumoasa poza . Editat Noiembrie 8, 2009 de desertfox1943 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Impresionant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2009 old school ! s-o folosesti sanatos ! Mai lasat masca frumoasa poza . Precizez ca nu este motocicleta mea eu am un Sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 dream come true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Multi ma intreaba de ce mai rulez cu Simson ca-i vechi... etc. Raspunsul se vede in poza realizata in anul 1960 cu un minunat AWO putzoiul cu ochelari sunt eu ( cu greu am putut sa-i sterpelesc) atunci am spus ca o sa-mi cumpar. BMr pe numar cred ca inseamna Baia Mare respectivii au venit cu 2 motoar sa repare ceasul din turnul bisericii Se pare ca ti-ai indeplinit VISUL.., toti visam la ceva cand suntem mititei, multi dintre noi am avut acelasi VIS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Intr0adevar, cel mai vechi fan Simson. Parintii dvs au fost de acord cu pasiunea sau mai ales dupa momentul achizitionarii primului motociclet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 interesant... cat de mult mi-as fi dorit sa vad si eu un simson ca acesta NOU ! nu refacut, nu imbunatatit, pur si simplu original! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2009 Intr0adevar, cel mai vechi fan Simson. Parintii dvs au fost de acord cu pasiunea sau mai ales dupa momentul achizitionarii primului motociclet? N-am cuvinte sa-ti povestesc ce s-a bucurat mama mai ales ca tatal meu a murit din cauza unui accident de motocicleta . Si cam ce a simtit in urma unui accident de masina cand medicul a spus ca se va ocupa de mine a doua zi daca voi mai trai. Cu tipul s-a obisnuit. Banuiesc ca foarte putini sunt de acord cu un hoby asa de riscat Numai bine Mesaj completat interesant... cat de mult mi-as fi dorit sa vad si eu un simson ca acesta NOU ! nu refacut, nu imbunatatit, pur si simplu original! Mai sunt si la ora actuala 100% originale inclusiv cu vopsea originala dar vremea si-a pus amprenta. Cunosc un batranel in Baia Mare cu o Jawa de 250 o are de noua in stare f. buna cand o rezema de zid intre ghidon si perete punea batista. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Multi ma intreaba de ce mai rulez cu Simson ca-i vechi... etc. Raspunsul se vede in poza realizata in anul 1960 cu un minunat AWO putzoiul cu ochelari sunt eu ( cu greu am putut sa-i sterpelesc) atunci am spus ca o sa-mi cumpar. BMr pe numar cred ca inseamna Baia Mare respectivii au venit cu 2 motoar sa repare ceasul din turnul bisericii "putzoi cu ochelari" atunci.dar acum ? banuiesc ca toata ziau ai fost in preajma motorului.acole te jucai,pe acolo mergeai spre poarta ,etc... ar trebui sa caut ceva poze daca gasesc de pe vremuri.si tata si unchii mei au fost free run-eri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 "putzoi cu ochelari" atunci.dar acum ? banuiesc ca toata ziau ai fost in preajma motorului.acole te jucai,pe acolo mergeai spre poarta ,etc... ar trebui sa caut ceva poze daca gasesc de pe vremuri.si tata si unchii mei au fost free run-eri Acum tot cu ochelari dar 2,5 dioptrii. Ochelarii de motociclist imi ascundeau pansamentul de la capul spart. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate