Eol Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Poate cineva sa imi faca o oferta pentru un rezervor precum cel din imagine, taierea si intarirea partii terminale a cadrului in partea din spate de la Virago ? http://vipjames.blogspot.com/2009/02/virago-bobber.html Ar mai fi cateva, dar astept oferta pentru ce e mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Pentru metal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) Editat Ianuarie 6, 2011 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Va urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasiledintomis Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Se poate modela o aripa / rezervor fara english wheel ? Niste tutoriale /video-uri daca stiti ar fi de ajutor pentru multi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Se poate modela o aripa / rezervor fara english wheel ? Niste tutoriale /video-uri daca stiti ar fi de ajutor pentru multi . Da se poate, sant filmulete pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Se poate modela o aripa / rezervor fara english wheel ? Niste tutoriale /video-uri daca stiti ar fi de ajutor pentru multi . Ron Covel_ cum sa faci un rezervor Mesaj completat De aici puteti descarca 5 filme foarte utile pt cei pasionati de constructii(Ron Covell este unul dintre cei mai buni mesteri in ale metalelor) http://thepiratebay.org/search/covell/0/99/200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 merci pentru link-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Va urma... Deocamdata pentru teava de 34 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 /index.php?...p;#entry2769216 am postat aiurea! Mesaj completat shrinker! fain! de unde ai achizitionat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Ebay America! /index.php?...p;#entry2769216am postat aiurea! Mesaj completat shrinker! fain! de unde ai achizitionat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Ebay America! Un sfat amical ! Nu cumparati modelul ieftin dela Eastwood( cel cae este la oferta). Dupa ce l- am folosit de 2 ori a trebuit sa- l repar, a crapat o piesa. Atentie ce cumparati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Un sfat amical ! Nu cumparati modelul ieftin dela Eastwood( cel cae este la oferta). Dupa ce l- am folosit de 2 ori a trebuit sa- l repar, a crapat o piesa. Atentie ce cumparati ! astea nu se poate face daca ai acces la tot felul de utilaje freza,strung,raboteza....? probabil ca as da pe transport din state cit as da pe ele daca mi le-ar face meseriasii. imagini mai in detaliu la sculele astea, roguva daca se poate? falcile in mod special ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Ba da Marius, se face...uite aici ex http://www.jalopyjournal.com/forum/showthread.php?p=3555999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Ba da Marius, se face...uite aici ex http://www.jalopyjournal.com/forum/showthread.php?p=3555999 Daca doresti sa primesti mesaje ar trebui sa- ti faci putina ordine prin mesagerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 Ba da Marius, se face...uite aici ex http://www.jalopyjournal.com/forum/showthread.php?p=3555999 la shrinker-thiner m-am referit!, english weel e 60% confectionat.. Mesaj completat Daca doresti sa primesti mesaje ar trebui sa- ti faci putina ordine prin mesagerie imi cer iertare, nu am stiut, acum poti sa trimiti mesajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 la shrinker-thiner m-am referit!, english weel e 60% confectionat..Mesaj completat imi cer iertare, nu am stiut, acum poti sa trimiti mesajul. Mesajul era pentru dark, pentru shrinker ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 (editat) aprape de final! Mesaj completat multam de sfat! cricul nu aveam cum sa-l "lipesc" pe cadru, da ma folsosesc din el , tija filetata si piulita. Editat Martie 9, 2011 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 (editat) Viitoare aripa fata, prelucrata deocamdata doar din ciocan si nicovala, stretcher, urmeaza si prelucrarea pe roata englezeasca. Editat Martie 9, 2011 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Viitoare aripa fata, prelucrata deocamdata doar din ciocan si nicovala, stretcher, urmeaza si prelucrarea pe roata englezeasca. Interesant standul pt. cadre, felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Interesant standul pt. cadre, felicitari. Multumesc la fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Sweet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Multumesc la fel! Asteptam si un cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 (editat) Asteptam si un cadru. Vine, vine da mai greu, mai am de mesterit destul de mult si timpul liber este putin. Editat Martie 10, 2011 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Vine, vine da mai greu, mai am de mesterit destul de mult si timpul liber este putin. [/quoteca jarul nu mi se stinge de sub picioare pina nu o vad, sunt ferm convins ca promiti mult!i numa rigid nu, estetic nu e cadru mai frumos ca rigidul, insa nu e practic, chiar si in curse scurte... Mesaj completat batai cucu de strungari cum ma face sa astept de doua saptamani dupa o rola... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate