alias Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 (editat) Am patit-o in sfarsit si eu. In interval de 1 saptamana mi s-au ars 3 becuri (ciudat nu?). 1) Pe spate am pozitia si stopul comune -> Bec 12v - 5w/21w (asta l-am rezolvat, daca mai are cineva nevoie l-am luat de la benzinaria Agip Munci) 2) Beculetul de la numar (pentru care a trebuit sa demontez jumatate de scuter) -> Bec spic (poate mai are si alta denumire, fara parte metalica, doar balonul, lunguiet, la capat fiind presat, iar pinii indoiti, se infige in soclu) -> 12v - 5w (asta l-am rezolvat, daca mai are cineva nevoie l-am luat de la benzinaria Agip Munci) 3) Becul din fata faza scurta/faza lunga (bec model para, cu 2 aripioare, una mai mica si una mai mare) -> 12v - 35w/35w -> INCA NU L-AM GASIT si sunt disperat, s-a ars faza scurta si numai pozitia (bec spic de 5w) nu ma ajuta deloc, dupa ce incepe sa se lase intunericul. Daca stie cineva de unde pot sa-mi iau raman dator! Multumesc anticipat O sa revin cu poze detaliate pentru a inlatura orice urma de indoiala despre modelul becurilor Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Mai 11, 2006 de alias Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 paneuro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 paneuro si mai nou, de cand au dat faliment, de unde? Asfalt uscat si salutari cu farul! ( ca faza lunga imi merge ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Ieri mi-am luat de Paneuro de pe Nicolae Titiulescu sau daca nu gasesti acolo poti gasi la ciprian (CPM) de pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 la paneuro pe titulescu au sigur iar daca nu au itzi pot aduce pe comanda in max. 24 ore!!! harta: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 (editat) Cam asa arata becurile 1) Pe spate am pozitia si stopul comune -> Bec 12v - 5w/21w (asta l-am rezolvat, daca mai are cineva nevoie l-am luat de la benzinaria Agip Munci) 2) Beculetul de la numar (pentru care a trebuit sa demontez jumatate de scuter) -> Bec spic (poate mai are si alta denumire, fara parte metalica, doar balonul, lunguiet, la capat fiind presat, iar pinii indoiti, se infige in soclu) -> 12v - 5w (asta l-am rezolvat, daca mai are cineva nevoie l-am luat de la benzinaria Agip Munci) 3) Becul din fata faza scurta/faza lunga (bec model para, cu 2 aripioare, una mai mica si una mai mare) -> 12v - 35w/35w -> INCA NU L-AM GASIT si sunt disperat, s-a ars faza scurta si numai pozitia (bec spic de 5w) nu ma ajuta deloc, dupa ce incepe sa se lase intunericul. Daca stie cineva de unde pot sa-mi iau raman dator! Multumesc anticipat Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Mai 11, 2006 de alias Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Cred ca au.. DMW mie imi aduce comanda intr-o luna si cum de iti aduce tie in 24 de ore? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Salut. mie mi-a zis cineva ca se mai gasesc si la un magazin de piese de pe Turda intersectia cu Ion MIhalache fost 1 Mai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 12, 2006 Autor Share Postat Mai 12, 2006 Cred ca au.. DMW mie imi aduce comanda intr-o luna si cum de iti aduce tie in 24 de ore? O fi durata de livrare proportionala cu nr. de posturi aici Asfalt uscat si salutari cu farul! Salut. mie mi-a zis cineva ca se mai gasesc si la un magazin de piese de pe Turda intersectia cu Ion MIhalache fost 1 Mai. Tnx, bine de stiut Asfalt uscat si salutari cu farul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 DMW mie imi aduce comanda intr-o luna si cum de iti aduce tie in 24 de ore? ma refeream la becuri!!! nu au cum sa-tzi le aduca mai tarziu de 24 de ore!!! shtiu cum se aprovizioneaza!!! probabil la ceva mai greu de gasit in romania o fi termenu de livrare de 1 luna!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 12, 2006 Autor Share Postat Mai 12, 2006 Multumesc mult tuturor. Am fost la Paneuro de pe Titulescu si mi-am luat bec de faze, 12v - 35w/35w. Fix acum am venit de la cateva ture cu scuterul si ... am lumina, ce-i drept nu bate ca cel original, dar oricum, lumineaza Multumesc mult inca o data ca m-ati scos din bezna. Asfalt uscat si salutari cu farul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 tu sa fi sanatos!!! daca nu bate ca ala pe care il aveai inainte, inseamna ca aveai unu mai puternic!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 tu sa fi sanatos!!! daca nu bate ca ala pe care il aveai inainte, inseamna ca aveai unu mai puternic!!! Salut. Pe amandoua scrie 12v, 35w/35w. Singura diferenta este ca cel original era Philips iar cel actual este Narva, in rest... Oricum sunt multumit, m-am obisnuit eu, cred ca am stat prea mult timp in bezna! Merci Asfalt uscat si salutari cu farul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate