stulewa Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 aveti toate datele pe acest site, www.offroadarena.ro , eu m-am inscris deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floyota Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 aveti toate datele pe acest site, www.offroadarena.ro , eu m-am inscris deja Va fi un adevarat show urban de trial syncron in care adrenalina va fi la cote maxime avand in vedere ca batalia se va purta in mod direct cu adversarul umar la umar. Evenimentul va reuni toate tipurile de vehicule , moto,atv, auto, fiecare cu trasee separate. Se pare ca va veni lume multa asa ca ar trebui sa le aratam spectatorilor de oras ce putem face noi prin munti. Spectacolul va fi intregit de participarea extraordinara a lui Julie Dupont star de nivel mondial care prin eforturile depuse de Red Bull va fi prezent si va face un show de trial cum nu s-a vazut prin partile astea. Pentru detalii si inscrieri aveti deja adresa ,dar o mai scriu inca o data www.offroadarena.ro Stima Floyota MAY THE BEST ONE WIN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Unde se tine, frate, treaba asta, ca pe site am incercat si n-am gasit nimic? Probabil ar trebui sa citesc cuvant cu cuvant toata polologhia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) Julien Dupont ăla e de pe altă lume ... http://www.offroadarena.ro/program_competitie.php Editat Noiembrie 19, 2009 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sherbann Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 In Tineretului, undeva in spatele Palatului Copiilor. Iar invitatul, Julien Dupont, e un "dement" ...au circulat si pe aici ceva filmulete cu ce face omu'. J Dupont De vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) din ce-am citit scrie ca in urma manselor de calificare se va participa in cursa timpul cel mai bun vs timpu cel mai prost... nu cumva asta mai ia din spectacol??? + ca daca e asa durata fiercarei confruntari va fi mai lunga... ca tre sa ma astepte si pe mine sa termin traseul.. asa daca se bat timpii apropiati vor termina amandoi in aprox acelas timp deci va fi o cursa .. asaa daca ma pui pe mine (un castravete mediocru) impotriva unuia f bun nu mai e nici un spectacol... doar ma va huiduii lumea sa termin mai repede traseul...poate am inteles io gresit... dar de venit tot particip ) Editat Noiembrie 20, 2009 de stilgar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 de venit vin si yo dar nu halesc faza primu cu ultimu si tot asa,da asta e competitie nene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 (editat) Stulete? Venim sa te sustinem. Rupe-i curu lui mister julien.nu pare asa de suparat cum zice lumea s-au asa vrea sa credem noi. Sper sa iei si premiul am auzit ca este substantial. Editat Noiembrie 21, 2009 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 dar nu halesc faza primu cu ultimu e pe principiul capilor de serie. Adica aia mai buni sa nu se bata intre ei si sa se eliimine in primul tur si in finala sa ajunga un castravete. Eu zic ca e corect asa pentru a avea in final un clasament care sa reflecte valoarea pilotilor, nu bulanul la tragere la sorti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 regula e buna [am vb ca nu imi place mie] mai frumos era ca fiecare sa aiba o sansa sa ajunga in ultimi 16 mai usor,ca oricum bulan de castravete murat nu ai cum sa ai dar cu valoare pilotilor de la final ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 VOI FI PREZENT,ASTEPT SI DUSMANI SA VINA DRUJBISTULE AI AUZIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 VOI FI PREZENT,ASTEPT SI DUSMANI SA VINA DRUJBISTULE AI AUZIT BUCURATI-VA ca nu pot veni asa mai castigati si voi ceva............ cred ca drujbistul nu vine, ii e frica de tine. daca organizatorii au tinut cont de ideile mele, cred ca va fi un traseu interesant. o sa va povestesc cum a fost la SUPERCROSS la Genova pregatiti-va ca dau si ceva premii (de criza) pa cip P.S- mor de oftica ca nu pot ajunge, dar era de mult programata cursa de la Genova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 (editat) baietzi ce va alintati, astazi am facut o vizita traseu e sub asteptari adika nu e terminat da mai e pan sambata Editat Noiembrie 24, 2009 de g3o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2009 am sa bag si eu un ochi maine sa vad care-i treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 am sa bag si eu un ochi maine sa vad care-i treaba... merg si eu. cand am fost joi sau vineri erau doar niste bolovani pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 am fost si eu azi pe acolo si nu prea e conturat mare lucru .... ce este un pic intereseant este un damb care sa termina cu niste cauciucuri cam multe si cam urate in rest nimic greu poate mai baga ceva baietzii daca mai gasesc loc k deja este inghesuiala.. spor la treca o sa fie frumos zic eu..... ps au descarcat 4 bolizi de dacii azi kn eram pe acolo donate de "castravetele seff "daca le aseaza cum trebuie o sa fii suuper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 puneti si voi vreo poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 daca tot mergeti pe acolo, poate puneti si ceva poze. mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 pun eu poze asa ca putina rabdare Mesaj completat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bang-bang Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 tot incerc sa-mi descopar latura ascunsa...as avea vreo sansa cu un ATV Linhai de 150? Motocicleta de cross/enduro nu am..Masina off road ..nu..dar de ATV asta as putea sa fac rost.... Astept sfaturi.Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 ai ceva cu care poti sa te dai makar participi, o ei usor usor si termini traseu yo zic sa te bagi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floyota Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Mai baietzi,nu va faceti griji degeaba ca o sa fie de toate pentru toti. Ce vreti si voi acuma sa fie gata cu 3 luni inainte? Asteptati ca va fi fooooaaaarte interesant cand va fi gata caci sa imi bag picioarele,avem la idei........destule. Asa ca ......vorbim vineri cand va fi gata. Stima Floyota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 VOI FI PREZENT,ASTEPT SI DUSMANI SA VINA DRUJBISTULE AI AUZIT ))....ce ma distrat faza asta cu '' drujbistule''....esti tare omule;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 M-am bagat si eu. sper sa ma descurc, de data asta nu mai vin cu vaca ... Mult spor organizatorilor in realizarea ideilor perverse > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 tot incerc sa-mi descopar latura ascunsa...as avea vreo sansa cu un ATV Linhai de 150?Motocicleta de cross/enduro nu am..Masina off road ..nu..dar de ATV asta as putea sa fac rost.... Astept sfaturi.Ms. Du te nu o sa mai ai nici din asta(atv) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate