ianachim Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 plecare 9.30 petrom /mc millitari pitesti pauza 15 min campulung rucar moieciu - mancat pe la pensiuni bran paraul rece sinaia ploiesti buc pana se intuneca suntem acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 info pt. ceilalti doritori: sunt fix 402 km, adica fo 6 ore+inca 2h papa si pipi=8h maxim defapt vroiam sa verific daca nu te-apuca seara , dar e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 info pt. ceilalti doritori: sunt fix 402 km, adica fo 6 ore+inca 2h papa si pipi=8h maximdefapt vroiam sa verific daca nu te-apuca seara , dar e ok. ai inebunit 4 ore papa/pipi pai ce dracu mai mult stau decat merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 info pt. ceilalti doritori: sunt fix 402 km, adica fo 6 ore+inca 2h papa si pipi=8h maximdefapt vroiam sa verific daca nu te-apuca seara , dar e ok. intr-un fel ai dreptate si eu orice as face, la sfarsit de zi dupa ce fac media, imi iese: 2h/100km adica 400 km = 8h (iar timpul creste direct proportional cu numarul celor din grup ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 deci la petromul de la metro din militari la 9.30 nu ? ma bag si eu daca mai e loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 nenea ce planificari faci dar nici o sansa sambata sa merg si eu trebuie sa caut alti calatori duminica mai sap ori mai fi temerari si duminica drum bun sanatate Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 sunt acceptati si incepatorii? ca ma tenteaza tura care va fi viteza de croaziera? fac fata cu transalpu', sau va duceti blana pe autostrada cu bavarezele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 deci la petromul de la metro din militari la 9.30 nu ? ma bag si eu daca mai e loc sal 9.30 plecarea Mesaj completat nenea ce planificari faci dar nici o sansa sambata sa merg si eu trebuie sa caut alti calatori duminica mai sap ori mai fi temerari si duminica drum bun sanatate Pompi pompi man imi pare rau duminica am treaba Mesaj completat sunt acceptati si incepatorii? ca ma tenteaza tura care va fi viteza de croaziera? fac fata cu transalpu', sau va duceti blana pe autostrada cu bavarezele ? faci fata cu un transalp prob e sa te tii pe serpentine dupa autostrada si in depasiri nu e o tura de forta ca nu mai am anvelope ok dar nici nu stau sa dorm pe drum autostrada undeva la 140 dupa ce iesim spre munte 160 - 180 unde permite drumul so Mesaj completat in pitesti la iesirea spre campul lung stau 15 min ca iau un pachet de... prafuri pt mama mare ca e racita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtgx Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 eu plec impreuna cu un prieten cu un motor de 600 la 8.00 de la agip chibrit mergem pe targoviste, campulung(holcim), dragoslavele, rucar, moeciu, parau rece, predeal sinaia, cota1400, buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 care va fi viteza de croaziera? fac fata cu transalpu', sau va duceti blana pe autostrada cu bavarezele ? Nu e nevoie blana, doar jumatate de acceleratie si nu-i mai vezi. Iar de prins ii prinzi tu din urma daca te straduiesti, doar ca ei stau 15-30 minute prin benzinarii si-si fac siesta, si cum ajungi tu se pleaca iar la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 eu plec impreuna cu un prieten cu un motor de 600 la 8.00 de la agip chibritmergem pe targoviste, campulung(holcim), dragoslavele, rucar, moeciu, parau rece, predeal sinaia, cota1400, buc. si eu am plecat acum 2 sapt cu inca 3 prieteni la 8.30 de la omv pieptanari, giurgiu, ruse, varna, balcik, silistra, calarasi, bucuresti so.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 nu e o tura de forta ca nu mai am anvelope okdar nici nu stau sa dorm pe drum autostrada undeva la 140 dupa ce iesim spre munte 160 - 180 unde permite drumul so De curiozitate....daca asta nu e o tura de forta, atunci cam cum arata o tura de forta. . Ma refer in principal la partea de dupa autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 sunt acceptati si incepatorii? ca ma tenteaza tura care va fi viteza de croaziera? fac fata cu transalpu', sau va duceti blana pe autostrada cu bavarezele ? Vincent , hai cu noi la ora 8 la Agip Chibrit , unde se intalneste Calea Grivitei cu 1Mai , mai vine unul cu Transalp , mai schimbati experienta , in plus ziua e scurta , e bine sa profiti de lumina , de aceea plecam mai devreme , oricum ne prinde noaptea pe drum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 mergeti la un ciolan la cheile gradistei? daca da merg si eu. ianachime ziceai ca merg eu repede, vad ca acum tu rupi soselele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 in depasiri si pe serpentine ma descurc ,dar 160-180 unde permite drumu'.... e prea mult pt transalpul meu. nu vreau sa fortez sa ma tin dupa voi, asfalt uscat ! vittore, ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 ianachime ziceai ca merg eu repede, vad ca acum tu rupi soselele. E greu de spus cine alearga mai tare, e ca un concurs intre Bugs Bunny si Road Runner. Oricum, daca e de votat, eu m-as tine dupa ala cu detector. PS: haheala buna la Cheile Gradistei am mancat asta vara la restaurantul din prima straduta la dreapta, cum intri in sat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 nu vreau sa alerg pe nimeni dar vreau sa ma misc repede dupa pranz vreau sa fiu in bucuresti Mesaj completat De curiozitate....daca asta nu e o tura de forta, atunci cam cum arata o tura de forta. . Ma refer in principal la partea de dupa autostrada. cam 15 ore praga - bucuresti baga un ochi sa vezi in km ce inseamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 nu vreau sa alerg pe nimeni dar vreau sa ma misc repededupa pranz vreau sa fiu in bucuresti Mesaj completat cam 15 ore praga - bucuresti baga un ochi sa vezi in km ce inseamna Ma rog, nu vreau sa continui discutia, dar 15 ore pana la Praga tot nu justifica 160-180 pe DN. Si eu am facut 2000 de km in sub 20 de ore. Cu masina de-i drept. Dar nu am mers cu vitezele alea pe DN. In orice caz....drum bun.... si fara radare. Eu cred ca o iau spre bulgari. Mai incetisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 (editat) am detector si inca bun, bel sti driver dar nu e 100% safe. nu vreti sa plecam la 9? p.s. eu nu mai fug p.s. 2 nu e nici o tura de forta, e o gluma, tura de forta e cand mergi peste 1000km/zi sau peste 12-14h in fiecare zi timp de vreo sapt. Editat Noiembrie 21, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2009 intors toata gasca dar pe echipe soare vreme superrrrrrrrr peisaje extra papa f bun echipa de valoare si alta data mai bagam Mesaj completat iaca si poznele /index.php?...p;#entry2200931 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 intors toata gasca dar pe echipe soare vreme superrrrrrrrr peisaje extra papa f bun echipa de valoare si alta data mai bag Si noi cei mici ne-am intors , cu o escala insa pe la cota 1400 , vreme superba , iesire perfecta , BULZ excelent la Bran . Domnilor v-am vazut , sunteti meseriasi , motoare mari , ce mai ......... categoria "acordeonul la maxim" . Felicitari pt bolizi , asfalt cat mai uscat va dorim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 (editat) Eram langa voi la mausoleu, cu o Corsa rosie(condusa de frate) M-am si uitat la voi....eu am fost pt niste filmari in zona, inclusiv la locatie Vremea a fost dementiala, tre sa recunosc...si curbele alea, o nebunie... Editat Noiembrie 22, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2009 Si noi cei mici ne-am intors , cu o escala insa pe la cota 1400 , vreme superba , iesire perfecta , BULZ excelent la Bran . Domnilor v-am vazut , sunteti meseriasi , motoare mari , ce mai ......... categoria "acordeonul la maxim" . Felicitari pt bolizi , asfalt cat mai uscat va dorim ! pai da ma baieti sa nu ziceti si voi nimic ca plecam impreuna... macar de la bran Mesaj completat Eram langa voi la mausoleu, cu o Corsa rosie(condusa de frate) M-am si uitat la voi....eu am fost pt niste filmari in zona, inclusiv la locatie Vremea a fost dementiala, tre sa recunosc...si curbele alea, o nebunie... mergeai spre bv sau veneai de acolo poate baga o ura si pe la locatia ta mai ales daca se poate sa ne pregateasca ceva si de mancare la ture din astea de o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 noi am vrut sa ajungem si la cota 1400 asa ca am plecat mai repede si oricum, ne-am simtit intimidati de monstrii vostri pe care i-am admirat in parcarea de la vila bran dupa cum spunea si Victor, noi suntem "cei mici" si mergem in liga noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 salutari si din partea mea tura frumoasa vreme superba oameni faini domnilor a fost o placere as repeta oricand multam pentru poze maestre ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate